Alaves-Real Valladolid: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 04
Alaves vs Real Valladolid
Alaves
Teljesítmény:
V V V V D
  • Mendizorrotza (Vitoria-Gasteiz)
  • Február 05. 21:00
Real Valladolid
Teljesítmény:
N V D D V

Az Alaves a Real Valladolid vendégeivel csatázik az Estadio Mendizorrotza csapatában ebben a La Liga-döntetlenben pénteken.

Alaves: pillanatnyi forma

Az Alaves ebben a meccsben játszik majd a 0–0-s La Liga döntetlen meccs hátulján, a Getafe ellen. Ebben a meccsben Alaves 41% -kal birtokolta és 5 kapura lőtte az egyiket a célba. Ellenfeleik számára a Getafe CF-nek 6 kapura lőtt kapuja, 1-nél a kapuba.

Alaves meglehetősen hatástalan volt késői támadásban. Gólrekordjuk mindössze 4, szemben az ellenféllel az utolsó 6 mérkőzésük során. Ezekben a meccsekben Babazorros a 14 ellen elért gólok számát is látta.

Ezen a versenyen indulva az Alaves a bajnokság utolsó 3 mérkőzésén nem nyert otthon.

Real Valladolid: pillanatnyi forma

Mivel a La Liga akcióban legutóbb az SD Huesca vereségét kóstolta, a Real Valladolid abban reménykedik, hogy itt megfordul a helyzet.

Ezen a meccsen a Real Valladolid 55% -os labdabirtoklással és 14 gólszerzési kísérlettel rendelkezett, amelyek közül 4 a célba. A Real Valladolid gólszerzője Toni Suárez (90 ‘) volt. Ellenfeleik számára az SD Huesca 11 kapura lőtt, 5 a célba. Rafa Mir (37 ‘, 50’, 57 ‘) volt a gólszerző az SD Huesca számára.

A Real Valladolid sikert ért el a kapu előtt ennek a találkozónak a megelőzésében, az utolsó 6 mérkőzésén 11 gólt szerzett. Ez nem takarja el azt a tényt, hogy Pucelának saját problémái voltak hátul, és ugyanebben a kirándulásban 6-ban is beleegyezett. Ez a fajta tendencia azonban itt nem biztos, hogy folytatódik.

Egymás elleni párharcok

A 2016.05.05-ig tartó korábbi fej-fej találkozóik ellenőrzése azt mutatja, hogy az Alaves nyert 4-et ezekből és a Real Valladolid 1-ből, a döntetlen eredmények összeadása 1-nél állt.

Ebben az időszakban 14 gól összege született a két fél között, ebből 10 Babazorrostól, 4 pedig Pucelától. Ez egy meccsenkénti átlagos gól értéke 2,33.

Az előző, ezen oldalakat felvonultató bajnokság a La Liga 7. napja volt, 2020.10.25-én, amely a Real Valladolid 0-2 Alaves góllövésével zárult. Ezen a napon a Real Valladolid 44% -kal birtokolta és 5 kapura lőtte az 1-et. Alaves 14 gólt lőtt a kapuba, közülük 4 a célba. Tomás Pina (55 ‘) és Borja Sainz (85’) szerzett gólt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Alaves sérülés nélkül ismét nélkülözni fogja Rodrigo Ely szolgálatait, de Edgar Mendez egyjátékos eltiltást szolgált, és most ismét kiválasztható lesz. A baszk klub nyerte a Facundo Pellistri szerződtetését a Manchester United kölcsönzésében a januári ablak alatt, a 19 éves játékos pedig péntek este debütálhat.

Pellistri valószínűleg a kispadon kezd, bár Abelardo várhatóan megtartja a hitét a Getafe ellen induló csapatok többségével, Deyverson kivételével. Ami Valladolidot illeti, Javier Sanchez, Raul Garcia, Maranhao, Saidy Janko, Fede és Kiko Olivas továbbra is a vendégek szélén állnak.

Sergio vezetőedző várhatóan változtatásokat hajt végre a Huesca ellen indult oldalról, Sergi Guardiola, Toni Villa és Pablo Hervias mind a helyekért nyomul a XI.

Guardiola és Villa egyaránt helyet kaphat a mezőny utolsó harmadában, de Shon Weissmannek meg kell őriznie pozícióját a támadás csúcsán, Oscar Plano és Kike Perez eshet ki.

A várható kezdők

Alaves

Pacheco, Navarro, Alberto, Lejeune, Duarte, Aguirregabiria, Pina, M Garcia, Rioja, Joselu, Mendez

Real Valladolid

Masip, Hervias, Joaquin, Bruno, Martinez, Alcaraz, Michel, Guardiola, Villa, Orellana, Weissman

Mi várható a meccsen?

A két csapat között minőségi szempontból nincsenek borzalmasak, és itt nehezen tudjuk őket szétválasztani, végül egy alacsony pontszámú döntetlent támogatva. Mindkét menedzser óvakodik attól, hogy vereséget szenvedjen ebben a játékban, ami szoros és ketrecszerű ügyet jelenthet az Estadio de Mendizorroza-nál.

Érdekes statisztikák

  • A Alaves csapata átlagosan 44%-ban birtokolja a labdát. A Real Valladolid esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Alaves esetében 71%, míg ugyanez a Real Valladolid tekintve 75%.
  • Átlagosan az Alaves 8-szer lő kapura, míg a Real Valladolid 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Alaves tekintetében 9%, míg a Real Valladolid számait figyelve 10%.
  • Az Alaves jelenleg 17. a La Liga tabelláján, míg a Real Valladolid az 16. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Súarez vezeti 14 góllal. A legtöbb asszisztot Aspas osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Alaves nyeri a meccset a 28Beten 2,48-es oddszal bír. A döntetlenre 3,15-es odds. Ha azonban a Real Valladolid kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,015-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,1-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,45-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 15-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére