Anglia-Dánia: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 05
Anglia vs Dánia
Anglia
Teljesítmény:
N D N N N
  • Wembley
  • Július 07. 21:00
Dánia
Teljesítmény:
V V N N N

Nem sokkal az Anglia és Dánia szerdai, hatalmas Euro 2020 elődöntőbeli bemutatójáig. Mivel a nyereményt elnyerő oldal nagy nyereménye a verseny döntőjébe kerül, ennek valóban nagyszerű játéknak kell lennie.

Anglia: pillanatnyi forma

Anglia onnan akar folytatni, ahol utoljára abbahagyta, 0–4-es Euro 2020 diadalával Ukrajna felett.

Ezen a meccsen Anglia 51% -os labdabirtoklással és 10 kapura lövéssel rendelkezett, közülük 6 volt a cél. Anglia számára a gólszerzők Harry Kane (4′, 50′), Harry Maguire (46′) és Jordan Henderson (63′) voltak. Ukrajnának 7 gólszerzési kísérlete volt, 2-vel a célba.

Legfrissebb eredményeik azt mutatják, hogy az angol védelem hatalmas erőfeszítéseket tett. A Három Oroszlán keveset adott az ellenzéknek, ami azt eredményezi, hogy az előző 6 meccsük során a végén megszerzett gólok száma 0-ra áll.

Dánia: pillanatnyi forma

Dánia bejut a találkozóba, miután 1-2 Euro 2020 győzelmet aratott Csehország legutóbbi játékában.

Ezen a meccsen Dánia 45% -ban birtokolta és 11 kapura lőtte 7-et a célba. Dánia számára Thomas Delaney (5 ‘) és Kasper Dolberg (42’) szerezte a gólokat. Ellenfeleik számára a Cseh Köztársaság 16 kapura lőtt, közülük 5 volt a cél. Patrik Schick (49 ‘) gólt szerzett Csehországban.

Hat legutóbbi mérkőzésük során Kasper Hjulmand dánja 13-szor talált be a kapuba, így meccsenként 2,17-es gólt adott nekik.

Egymás elleni párharcok

A klubok közötti utolsó bajnoki mérkőzés a Nemzetek Ligája 4. mérkőzésének napja volt, 2020.10.14-én, amikor Anglia 0–1-re Dánia véget ért.

Ebben a meccsben Anglia 43% -os labdabirtoklással és 15 gólkísérlettel rendelkezett, közülük 5-en a célba.

Ellenfeleik számára Dánia 10 kapura lövést kapott, 4 pedig a kapuba lőtt. Christian Eriksen (35′) volt a gólszerző.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Southgate soha nem volt ugyanaz, aki ugyanazon a győztes formulánál tartotta magát a bajnokság során, de valószínűtlen, hogy súlyos aprítás és váltás történjék ezúttal, mivel az angliai edző arra készül, hogy még egyszer nagyon hatékony 4-2-3-1-re álljon.

Jadon Sancho az Ukrajna elleni első rajtja során felkeltette a figyelmét, de Bukayo Saka várhatóan időben leráz egy kopogtatást erre a meccsre, és támadó- és védekező képességei miatt a jobboldalon előnyben lehet részesíteni.

Maguire-nek, Declan Rice-nek és Kalvin Phillipsnek sikerült elkerülnie a foglalást, amely kizárta volna őket ebből az Ukrajna elleni meccsből, vagyis Henderson továbbra is várhat a kezdésre annak ellenére, hogy 62. sapkáját az első angol góllal jelölte meg a negyedévben.

A felépülő Eriksen kívül Dánia is jól felszerelt az elődöntőhöz, bár Yussuf Poulsen csak arra volt alkalmas, hogy megjelenjen a kispadról a csehek ellen, és küzdeni fog a formában lévő Dolberg kiszorításáért.

Daniel Wassnak elég fittnek kell lennie ahhoz, hogy versenyezzen a jobb oldali rajtért, de Jens Stryger Larsen segítette Delaney nyitányát a negyedekben, és nem lesz hajlandó átadni helyét a Wembley-ben.

Simon Kjaer kapitány legyőzte saját fitneszproblémáit, és kész kivezetni az oldalát az angol fővárosban, és nem lenne meglepő, ha Hjulmand változatlan XI-t látna szerdai találkozójára.

A várható kezdők

Anglia

Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Saka, Mount, Sterling; Kane

Dánia

Schmeichel; Vestergaard, Christensen, Kjaer; Stryger Larsen, Delaney, Hojbjerg, Maehle; Damsgaard, Dolberg, Braithwaite

Mi várható a meccsen?

A dán kaliberű nemzet lebecsülése szinte biztosan végzetesnek bizonyul Angliának, amelynek fárasztó futballestre kell készülnie egy olyan fél ellen, amelyik ugyanannyit mer álmodni, mint ők.

Míg arra számítunk, hogy Southgate meggyőző védekezését végre megsértik az Euro 2020 során – valamint hogy a dánoknak elegendő energiájuk van a tartályban ahhoz, hogy hosszabbításra vigyék a játékot -, Anglia támadási lehetőségeivel a padról le kellene látni őket, hogy átlépjék a vonalat, és olyan focit hozzanak egy lépéssel közelebb az otthonhoz.

Érdekes statisztikák

  • A Anglia csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Dánia esetében ugyanez a mutató 55%. A passzpontosság az Anglia esetében 88% míg ugyanez a Dánia tekintve 78%.
  • Átlagosan a Anglia 8-szer lő kapura, míg a Dánia 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Anglia tekintetében 11% míg a Dánia számait figyelve 6%.
  • Az Anglia jelenleg 3. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Dánia az 1. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Patrick Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot a svájci Zuber osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Anglia-Dánia: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Anglia nyeri a meccset a 28Beten 1,705-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,56-as odds. Ha azonban a Dánia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,3-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,24-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,616-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,62-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 17-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére