Atlético Mineiro-Bahia: Odds, fogadási tippek és Brazil-kupa mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 28
Atlético Mineiro vs Bahia
Atlético Mineiro
Teljesítmény:
N N D N N
  • Mineirao
  • Július 29. 02:30
Bahia
Teljesítmény:
V N N V V

A következő nagy csütörtökön megrendezésre kerülő Copa do Brasil találkozón az Atlético Mineiro veszi át a Bahiát.

Atlético Mineiro: pillanatnyi forma

Az Atlético Mineiro, akit korábbi eredményük fellendített, a Bahia elleni 3-0-s Serie A-diadal után ugyanebben reménykedik majd.

Ebben a meccsben az Atlético Mineiro 61% -os labdabirtoklást és 12 gólkísérletet ért el 5 góllal. Az Atlético Mineiro gólja Hulk (58′, 80′) és Nathan (91′) volt. Bahia 11 gólkísérletet hajtott végre, 5 célt.

Legfrissebb eredményeikből kiderül, hogy a dolgok a tervek szerint haladnak az Atlético Mineiro háttérvonalban. A Galo szigorúan tartotta ezt, aminek eredményeként az előző 6 összecsapásuk során a hálójuk hátuljába repült gólok száma 2-nél állt. Érdekes lesz látni, hogy ez a tendencia végül megmarad-e itt vagy sem.

Bahia: pillanatnyi forma

A közelmúltban nyilvánvalóvá vált az a tendencia, hogy legalább egy csapat nem szerez gólt a Bahia játékaiban. Az utolsó 6 meccsüket megvizsgálva kiderül, hogy ez ötször fordult elő. Az összecsapások során ellenfelük 13, míg Tricolor de Aço 6 gólt ért el.

Egymás elleni párharcok

Ha megnézzük múltbeli, 2018.11.17 -i találkozójukat, akkor alig volt különbség a klubok között, hiszen az Atlético Mineiro 2 meccset nyert meg, a Bahia 2 és 2 döntetlent játszott 90 perc játék után.

Ezeken a meccseken összesen 13 gól született, ebből 7 Galo, 6 pedig a Tricolor de Aço gólja. Az átlagos gól meccsenként 2,17 volt.

A klubok közötti utolsó bajnoki összecsapás a Serie A 13. napja volt, 21/07/2020, amelynek eredménye az Atlético Mineiro 3-0 Bahia lett. Ebben a játékban az Atlético Mineiro 61% -os labdabirtoklást és 12 gólkísérletet ért el 5 góllal. A gólokat Hulk (58′, 80′) és Nathan (91′) szerezték.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Az Atlético Mineiro menedzsere, Cuca Stival örömmel veszi, hogy az összecsapás előtt semmilyen fitneszproblémája sincs a kiválasztáshoz rendelkezésre álló, teljesen egészséges csapatnak köszönhetően.

A teljesen sérülésmentes, indulásra kész csoportnak köszönhetően a Bahia menedzsere, Dado Cavalcanti egyáltalán nem aggódik fitnesz miatt ezen összecsapás előtt.

A várható kezdők

Atlético Mineiro

Évesron, Mariano, Silva, Alonso, Dodo, Franco, Allan, Borrero, Fernández, Zaracho, Hulk

Bahia

Teixeira, Paraíba, Conti, Ligger, Bahia, Lucca, Jonas, Araújo, Rossi, Gilberto, Rodriguinho

Mi várható a meccsen?

Úgy gondoljuk, hogy az Atlético Mineiro valószínűleg legalább egyszer gólt szerez, amikor szembeszáll Bahia -val, akinek nem lesz könnyű gólt szerezni.

Ezért az Atlético Mineiro meglehetősen kényelmes, 2-0-s győzelmére számítunk, mire a játékvezető kifújja a végső sípot.

Érdekes statisztikák

  • A Atlético Mineiro csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Slovan Brastislava esetében ugyanez a mutató 52% A passzpontosság az Atlético Mineiro esetében 76% míg ugyanez a Slovan Brastislava tekintve 85%.
  • Átlagosan a Atlético Mineiro 12-szer lő kapura, míg a Slovan Brastislava 6-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Atlético Mineiro tekintetében 12% míg a Slovan Brastislava számait figyelve 11%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Atlético Mineiro nyeri a meccset a 29Beten 1,58-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,96-as odds. Ha azonban a Bahia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,85-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,1-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,698-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,035-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 6,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére