Augsburg-1. FC Köln: Odds, fogadási tippek és Bundesliga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 április 22
Augsburg vs 1. FC Köln
Augsburg
Teljesítmény:
V N V D V
  • WWK Arena
  • Április 23. 20:30
1. FC Köln
Teljesítmény:
D V V V N

A Köln látogatja a WWK Arénát pénteken a Bundesliga 1 találkozón a házigazda Augsburggal.

Augsburg: pillanatnyi forma

Az Augsburg nem akarja megismételni az utolsó eredményüket itt, miután a Bundesliga 2-0-s vereséget szenvedett az Eintracht Frankfurt elleni utolsó mérkőzésén.

Ezen a meccsen Augsburg 39% -os labdabirtoklást és 15 kapura lőtt kaput ért el, 4 góllal. Az Eintracht Frankfurt 11 kísérletet kapott kapura, amelyek közül 4 a célba került. Martin Hinteregger (37 ‘) és André Silva (58’) szerzett gólt az Eintracht Frankfurtban.

Az utóbbi időkben nem gyakran volt olyan, ahol Augsburg védőacélt mutatott volna. A tények azt mutatják, hogy az Augsburg nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 meccsükből 5-ben gólt szerezzenek, útközben 7 gólt engedtek be. Csak meg kell találnunk, hogy ez a trend fenntartható-e ebben a játékban.

1. FC Köln: pillanatnyi forma

A kölni ezen a találkozón a Bundesliga 1 2-1-es győzelmét követi az RB Leipzig legutóbbi kirándulásakor.

Ezen a meccsen Köln 28% -os labdabirtoklást és 5 kapura lövést ért el, amelyek közül 3 a célba. A kölni gólszerző Jonas Hector (46 ‘, 60’) volt. A másik oldalon az RB Leipzig 25 kísérletet hajtott végre 6 góllal. Amadou Haidara (59 ‘) a RB Leipzig gólszerzője volt.

A formájukat tekintve a Köln ellen az utolsó 6 meccsükből 6-ban kaptak gólt, az ellenfelek összesen 12 gólt hárítottak. A védekezésben Kölnnek bizonyára van hova fejlődnie.

Egymás elleni párharcok

A legfrissebb, 2017.04.15-ig tartó összecsapások ellenőrzése azt mondja nekünk, hogy az Augsburg 3-at nyert és Köln 0, a sorsolt eredmények száma 3 volt.

Összesen 13 gólt osztott meg a két klub ezeken a meccseken, 9 Augsburg, 4 pedig Köln. Ez egy meccsenként átlagosan 2,17 gólt jelent.

Kettőjük legutóbbi bajnoki mérkőzése a Bundesliga 1 mérkőzés 14. napja volt, 21.01.01-én, amikor a kölni 0-1 Augsburg lett.

Ezen a meccsen Köln 44% -kal birtokolta és 12 kapura lőtt kaput 2-el a célba.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

Augsburg a felfüggesztett Felix Uduokhai nélkül marad, miután a német védő felvette a szezon ötödik óvatosságát a frankfurti vereség során, Noah Sarenren Bazee és Tim Civeja pedig kizárta betegségből és sérülésből.

Herrlich valószínűleg visszaáll a négyes mögé, és visszaviszi Vargast a kezdő XI-be, Jeffrey Gouweleeuw pedig Reece Oxford vagy Marek Suchy partnerével áll a védelem középpontjában.

Iago, Raphael Framberger és Andre Hahn szerelmeseit is fel lehet idézni, akik hét közepén pihentek.

Időközben Kolntól is felfüggesztés miatt megfosztják a védőt, miután Kingsley Ehizibue felvette a Lipcse elleni szezonbeli ötödik foglalását. Benno Schmitz nyilvánvaló cseréje a jobbhátvédben.

Ellenkező esetben, mivel Sebastian Andersson, Jan Thielmann és Ismail Jakobs még mindig sérülés miatt sérült, Gisdol valószínűleg egy változatlan XI-t választ majd a Bundesliga második helyezett klubjának legyőzéséhez kiválóan teljesítő XI közül.

A várható kezdők

Augsburg

Gikiewicz; Framberger, Oxford, Gouweleeuw, Iago; Caligiuri, Gruezo, Khedira, Vargas; Richter, Hahn

1. FC Köln

T. Horn; Schmitz, Bornauw, Czichos, J. Horn; Wolf, Skhiri, Rexhbecaj, Hector, Drexler; Duda

Mi várható a meccsen?

Képzelhetjük el az egyenlő arányú két oldal közötti romlás arányát, ami jobb eredményt képviselne a házigazdák számára, mint a vendégek.

Valójában Gisdol együttese bizonyosan győzelmet igényel a szezon ezen szakaszában, míg az Augsburg számára adott pont szinte biztosan elégnek bizonyul ahhoz, hogy elhárítson minden elhúzódó félelmet, amelyet automatikusan kieshetnek.

Érdekes statisztikák

  • A Augsburg csapata átlagosan 44%-ban birtokolja a labdát. A 1. FC Köln esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Augsburg esetében 73% míg ugyanez a 1. FC Köln tekintve 77%.
  • Átlagosan a Augsburg 9-szer lő kapura, míg a 1. FC Köln 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Augsburg tekintetében 10%, míg a 1. FC Köln számait figyelve 9%.
  • Az Augsburg jelenleg 8. a Bundesliga tabelláján, míg a 1. FC Köln az 9. helyen áll.
  • A Bundesliga jelen állása szerint a góllövőlistát Lewandowski vezeti 35 góllal. A legtöbb asszisztot Müller osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Augsburg nyeri a meccset a 23Beten 2,816-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,28-as odds. Ha azonban a 1. FC Köln kerülne ki győztesen, az a 23Beten már bizony 2,544 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 23Beten 1,92-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,192-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére