Ausztria-Skócia: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 06
Ausztria vs Skócia
Ausztria
Teljesítmény:
N N N N N
  • Ernst-Happel-Stadion
  • Szeptember 07. 20:45
Skócia
Teljesítmény:
N N N N N

A keddi vb-selejtezők – Európa menetrendjében Ausztria találkozik Skóciával.

Ausztria: pillanatnyi forma

Ausztria jobb eredményt remél az 5-2 -es vb -selejtezők után – Európa elveszíti erőfeszítéseit az utolsó Izrael elleni mérkőzésen.

Ebben a játékban Ausztria 59% -os labdabirtoklást és 19 kapura lövést szerzett, 7 -et célba. Ausztria esetében a gólokat Christoph Baumgartner (42′) és Marko Arnautović (55′) szerezték. A másik oldalon Izrael 9 kapura lövést szerzett, ebből 7 -et célba. Manor Solomon (5′), Moanes Dabour (20′), Eran Zahavi (33′, 90′) és Shon Weissman (59′) szerzett gólt Izraelben.

Franco Foda Ausztriája összesen 6 alkalommal érte el a célt a korábbi 6 mérkőzésén. A másik végén az ez idő alatt kapott gólok száma 5. Míg a tartáni hadsereg a hétvégén a Hampden Parkban Moldva mellett haladt, a házigazdák a két nemzet legfőbb rájátszási riválisa, Izrael rejtőzködésének rossz végén találják magukat.

Három góllal a félidő előtt Haifában, Franco Foda vezetőedző óriási újjáépítési munkát végzett, ha osztrák csapata ismét viszályba akarja vinni magát Izrael ellen, de még Christoph Baumgartner és Marko Arnautovic csapásai is a szünet nem segíthet a helyzet megfordításában.

A legyőző 5-2-es vereség miatt Foda emberei lecsúsznak a tempóról a rájátszás versenyében, hiszen most egy negyedik selejtezőmérkőzésük előtt negyedik helyen állnak. Miután továbbjutottak az Európa 2020 csoportköréből – az 1982 -es világbajnokság óta először tették ezt bármelyik nagy tornán -, ambícióik vannak a jövő évi főverseny elérésére, de – Skóciához hasonlóan – 1998 óta nem jutottak tovább.

Valójában a Das Team azonnal visszaverte a csalódást, hogy kilépett az euróból a későbbi bajnok Olaszországba, 2–0 -ra győzött Moldova ellen Kisinyovban, miután visszatért a versenyre – mind Baumgartner, mind Arnautovic góljai lezárták az üzletet.

Skócia: pillanatnyi forma

Skócia 1-0 -s vb -selejtező után lép pályára – Európa nyer Moldova vereségével az előző mérkőzésén.

Ezen a mérkőzésen Skócia 54% -os labdabirtoklással és 16 gólkísérlettel rendelkezett, 7 célpont mellett. Skócia gólszerzője Lyndon Dykes (14 ‘). Ellenfelei számára Moldova 6 gólkísérletet hajtott végre, 1 -et célba vetve.

Az utóbbi időben megfigyelhető az a tendencia, hogy legalább egy csapat nem szerez gólt a Skóciát bemutató meccseken. A legutóbbi hat kiruccanásukat tekintve kiderül, hogy ez ötször fordult elő. Ezen összecsapások során az ellenfelek 7, Skócia 3 gólt értek el.

Skócia azonnal visszapattant a hétközi vereségről Dániára, és szombaton szoros győzelmet aratott az F-csoportban, Moldova felett, miközben két évtizednyi távollét után folytatódott a visszatérésük a globális színtérre.

A legutóbbi nemzetközi triplázás első 15 percében kétszer engedett a dánoknak Steve Clarke gyengített csapatát a sarkukra állította, és nem tudtak válaszolni – ez az első vereség a selejtezőben. A hétvégi győzelem azonban a harmadik helyre emeli őket a tabellán, és vitatkoznak a szökött csoportelső Dánia mögött.

A legutóbbi hét kiruccanásukból mindössze két győzelem ellenére sikerült egy trükkös utazás az osztrák fővárosba teljes mértékben próbára tenni Skócia képességeit, miután keményebb teszten esett át, mint amire a jól bevált Lyndon Dykes miatt számíthattak a moldovák ellen. cél.

Egymás elleni párharcok

Az utolsó bajnoki mérkőzés ezen klubok között a vb -selejtező – Európa 1. mérkőzés, 2021.03.25., Melynek végeredménye Skócia 2-2 Ausztria lett.

Ezen a mérkőzésen Skócia 40% -os labdabirtoklást és 13 kapura lövést szerzett. A gólokat Grant Hanley (71′) és John McGinn (85′) szerezték. A másik oldalon Ausztria kapott 10 lövést kapura, közülük 5-öt célba. Saša Kalajdžić (55′, 80′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Skócia számos játékos nélkül maradt a múlt heti dániai utazáson – köztük John McGinn, Scott McTominay és Kevin Nisbet -, de utóbbi a hétvégén visszatért, Lyndon Dykes partnereként 3-5-2 -es felállásban. Bár viszonylag eredménytelenek voltak a moldovai hátsó három ellen, a Nisbet és a Dykes ismét támadásban párosulhat, de Che Adams valószínű alternatíva.

McGinn is szerepelt, miután 10 napot izolált a COVID -19 -vel, és hamarosan Bécsben kezd, de Andy Robertson kapitány – akit szombaton ítéltek oda az 50. sapkájához – kétségtelen, hogy a második félidőben kopogással visszavonták.

A Chelsea középpályása, Billy Gilmour – jelenleg a Norwichban kölcsönben – úgy tűnik, a hétvégén újabb összeszerelt teljesítménnyel bebetonozta helyét Clarke első számú középpályás triójában.

Eközben Ausztria kapitánya, Julian Baumgartlinger a múlt héten ismétlődő térdsérülése miatt kivonult a keretből, míg Marcel Sabitzer is ismét kimarad lágyékprobléma miatt.

Távollétükben Louis Schaub léphet be a XI-be, ahol az élvonal mögött szerepelnek Christoph Baumgartner és Marko Arnautovic, valamint az Augsburg támadója, Michael Gregoritsch.

Franco Foda biztos, hogy további változtatásokat hajt végre, tekintettel csapata izraeli kapitulációjára, így Philipp Lienhart egy lehetőség a szombaton félidőben lecserélt rendes középhátvéd, Aleksandar Dragovic leváltására.

A várható kezdők

Ausztria

Bachmann; Lainer, Lienhart, Hinteregger, Ulmer; Alaba, Grillitsch, Laimer; Baumgartner, Gregoritsch, Arnautovic

Skócia

Gordon; Hendry, Hanley, Tierney; Patterson, McGregor, Gilmour, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Mi várható a meccsen?

Skócia soha nem a legeredményesebb gólszerző, de a nemzetközi periódus első két mérkőzésén kevésnek tűnt az ötletek és némi nyugalom, így kiüthet egy osztrák együttes, akinek – sérülései ellenére – több hiteles lehetősége van támadásban.

A hazaiak ezért az első két helyért folytatott versenyben elzárkóznak csapattársaiktól, így a skótok veszélyben maradhatnak, ha Izrael is újra nyer.

Érdekes statisztikák

  • A Ausztria csapata 54%-ban birtokolja a labdát. A Skócia esetében ugyanez a mutató 48% A passzpontosság az Ausztria esetében 49% míg ugyanez a Skócia tekintve 88%.
  • Átlagosan a Ausztria 7-szer lő kapura, míg a Skócia 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Ausztria tekintetében 8% míg a Skócia számait figyelve 15%.
  • Az Ausztria jelenleg 4. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Skócia az 3. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Zahavi vezeti. A legtöbb asszisztot Damsgaard osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Ausztria nyeri a meccset a 22Beten 1,81-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,38-as odds. Ha azonban a Skócia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,86-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,1-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,698-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,21-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére