Bayern München-Tigres: Odds, fogadási tippek és FIFA Klub Vb mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 10
Bayern München vs Tigres
Bayern München
Teljesítmény:
N N N N N
  • Education City Stadium
  • Február 11. 19:00
Tigres
Teljesítmény:
N V N D N

A csütörtök izgalmakat okoz a sokat emlegetett FIFA klub-világbajnokság döntőjén, amelyen a Bayern München és a Tigres szerepel. Melyik klub fogja hozzáadni a trófeaszekrényét? Ez klasszikus lehet.

Bayern München: pillanatnyi forma

A Bayern München a FIFA Klub Vb 0–2-es Al Ahly elleni sikere után ismét győzelmet remél. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Bayern Münchenből, Robert Lewandowski volt (17 ‘, 86’).

Újabb eredményértékeléseik azt mutatják, hogy a minõség nyilvánvaló volt a müncheni Bayern védekezésében. A Bayern szorosan tartotta, látva, hogy a legutóbbi 6 meccsük során a végükre beért gólok 2-nél álltak. Megtudjuk, hogy a trend itt folytatódik-e.

Tigres: pillanatnyi forma

A Tigres a FIFA Klub Vb 0–1-es győzelmét követi a Palmeiras elleni utolsó győzelem után. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Tigres de la UANL-ből, André-Pierre Gignac (54 ‘) volt.

A Tigres védekező játékosainak megbízható megjelenítései azt eredményezték, hogy az általuk kapott gólok száma 4 volt az elmúlt 6 együttes meccsükből. Ebben az időszakban támadóik 8-at szereztek.

Egymás elleni párharcok

A két csapat nem találkozott még egymással korábban.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A német öltözetnek teljes keretben kell válogatnia ebben a játékban, Flick várhatóan nagyon erős csapatot állít ki abban a reményben, hogy újabb ezüstdarabot szerezhet a Bayern számára.

A spanyol középpályás, Marc Roca a Die Roten utolsó három mérkőzéséből kettőt kezdett, köztük az Al Ahly győzelmét, miután küzdött azért, hogy a kampányban eddig is hatást gyakorolhasson, és reméli, hogy itt lesz a kezdetektől.

Leon Goretzka fogja kihívni, aki az elmúlt két szezonban Flick rendszerének sarkalatos tagjává vált, és erős középpályás partnerséget alakított ki Kimmich-szel. Lewandowski ismét itt fogja vezetni a Bayern vonalát, a lengyel támadó ebben a szezonban már 29 gólt szerzett az összes verseny 27 meccséből.

Valószínűleg Gnabry, Muller, Sane és Coman kombinációja fogja támogatni, akik az elmúlt pár szezonban a világ egyik legerősebb támadását alkották. Eközben Tigres ismét Gignac-ra fog támaszkodni, mivel Katarban idegesnek tűnnek, mivel a francia 23 meccsen 17 gólt szerzett ezen a kampányon.

A szélső Nicolas Lopez visszatérhet a játék elérhetőségéhez, miután kibővítette a COVID-19-et, de azt várjuk, hogy Ferretti ragaszkodni fog azokhoz a játékosokhoz, akik átjutottak a Tigres-be a döntőbe, Gignac-et pedig Javier Aquino és Luis széles fenyegetése támogatja.

A sokoldalú középpályás, Jesus Duenas a Palmeiras elleni meccsen balhátvédnek esett, Guido Pizarro és Rafael Carioca pedig a park közepén tevékenykedett.

A keményebb ellenzék elleni meccs azonban azt láthatja, hogy Duenas visszahúzódik a középre, hogy újabb testet adjon a középpályás csatába, mivel azt várjuk, hogy konzervatívabb rendszerre térnek át, középen hárman, Gignac pedig egyedüli csatárként.

Ennek eredményeként a tapasztalt védő, Francisco Meza visszatérhet a középső védő mellé, és átlökheti Carlos Salcedót a bal hátsó résbe, lehetővé téve Duenas számára, hogy a középmezőnybe mozduljon, hogy megvédje Flick emberei támadásának fenyegetését.

A várható kezdők

Bayern München

Neuer, Pavard, Boateng, Alaba, Davies, Kimmich, Goretzka, Coman, Muller, Gnabry, Lewandowski

Tigres

Guzman, Rodriguez, Reyes, Meza, Salcedo, Duenas, Aquino, Carioca, Pizarro, Quinones, Gignac

Mi várható a meccsen?

Számítsunk arra, hogy a Bayern megmutatja az izmait ebben a játékban, kiváló minőségét felhasználva, hogy lássa a rugalmas Tigres oldalt.

Bár azt várjuk, hogy a mexikói fél nagyon jó erőfeszítéseket tesz, láthatjuk, hogy ez egy lépés túl messze van Ferretti csapatától, és a német bajnok győzelmét jósolhatjuk, Lewandowski pedig hozzáteszi a gólszámláját.

Érdekes statisztikák

  • A Bayern München csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Tigres esetében ugyanez a mutató 51%. A passzpontosság az Bayern München esetében 86%, míg ugyanez a Tigres tekintve 82%.
  • Átlagosan a Bayern München 15-szer lő kapura, míg a Tigres 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Bayern München tekintetében 11%, míg a Tigres számait figyelve 12%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Bayern München nyeri a meccset a 28Beten 1,19-ös oddszal bír. A döntetlenre 7-es odds. Ha azonban a Tigres kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 14-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,11-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,49-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 20-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére