Blackpool-Peterborough: Odds, fogadási tippek és League One mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 22
Blackpool vs Peterborough
Blackpool
Teljesítmény:
D N D D N
  • Bloomfield Road
  • Március 23. 20:00
Peterborough
Teljesítmény:
D V V N D

A Blackpool kedden a League One összecsapáson a Peterborough United vendég klubját fogadja a Bloomfield Road Stadionban.

Blackpool: pillanatnyi forma

A Blackpool meg fogja keresni a 0–2-es League One siker és az Oxford United elleni ismételt eredményt. A Blackpool számára Kenny Dougall (16 ‘) és Danny Ballard (42’) volt a gólszerző.

Újabb eredményértékeléseik azt mutatják, hogy a blackpooli hátvéd hatalmas erőfeszítéseket tett. A tengerészek fanyarul viselkedtek, a korábbi hat összecsapásuk során a hálójuk mögé repült gólok 3-nál álltak.

Ebbe a versenybe érkezve a Blackpool az előző 2 mérkőzésén nem veszített bajnoki döntetlent a Peterborough Unitedszel.

Peterborough: pillanatnyi forma

Korábban a Peterborough 3-3-es döntetlent ért el a League One-ban a Rochdale-vel.

A Peterborough United számára a gólokat Siriki Dembélé (5 ‘), Sammie Szmodics (45’) és Jonson Clarke-Harris (90 ‘) szerezte. Stephen Humphrys (55 ‘), Jake Beesley (87’) és Jimmy Keohane (90 ‘) szerzett gólt Rochdale számára.

Az előző 6 mérkőzésük során a Peterborough United csapatának Darren Fergusonnak volt oka megünnepelni a gólszerzés nyolcszorosát – ezzel játékonként szerzett gólja 1,33. Ebbe a versenybe belépve a Peterborough United idegenben nem győzött az utolsó 3 bajnoki mérkőzésén.

Egymás elleni párharcok

A korábbi fej-fej találkozók áttekintése, amely 2017.11.18-ig nyúlik vissza, elmondja, hogy a Blackpool nyert belőlük 3-at és a Peterborough United 1-et, a döntetlenek száma 2-nél állt.

Összesen 18 gól született közöttük ezekben a játékokban, 10-et a The Seasiders és 8-at a The Posh hálózott. Az átlagos meccsenkénti gól 3 volt.

Az utolsó bajnokság, amelyen kettő szerepelt, a League One mérkőzés 13. napja volt, 2020.11.21-én, amikor a Peterborough United 1-2 Blackpool lett.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Hatalmas csapás érte a Blackpoolt, az Arsenal kölcsönzőjét és a szombati góllövőt, Ballardot az észak-írek csapatába hívták soron következő meccsükre, így a középső védő nem lesz elérhető a következő néhány mérkőzésre.

Daniel Gretarsson azonban várhatóan visszatér, miután a hétvégén kihagyta gyermeke születését, és biztos, hogy a hátsó őrségben helyettesít, és James Husband szintén kopogtat.

A középpályás, Matty Virtue 70 perc elteltével sántikált Oxford ellen, de nem gondolják, hogy bármi komolyat hordozna benne, míg Keshi Anderson, CJ Hamilton, Gary Madine, Kevin Stewart és Marvin Ekpiteta – aki jól halad – hosszú listát készít a hiányzókról.

Ezzel szemben a vendégeknek a sérülések frontján kevés aggodalomra ad okot, ugyanis Sammie Szmodics egy kisebb sérülést rázott le a kezdéshez, és megszerezte csapata második helyét Rochdale ellen, de Jack Taylor továbbra is kint marad.

Hogy készen áll-e ilyen hamar az újrakezdésre, az még kiderül, de játékkészítő partnere, Siriki Dembele – a Premier League-be költözéssel összefüggésben – növelte góljait és gólpasszait a hétvégén is.

A várható kezdők

Blackpool

Maxwell; Turton, Gretarsson, Thorniley, Garbutt; Ward, Dougall, Robson, Kaikai; Embleton; Yates

Peterborough

Pym; Kent, Beevers, Thompson; Ward, Hamilton, Brown, Butler; Dembele, Burrows; Clarke-Harris

Mi várható a meccsen?

Mintegy négy meccs van a körülöttük lévő néhány oldalon, a Blackpool még nem adta fel a reményt, hogy bejuthat a legjobb hat közé. És a jelenlegi formájukon, amelyet vereség nélkül 10 meccsre bővítettek az oxfordi győzelem után, a tengerészeknek valaha is joga van hinni. De ez a hat hetes veretlen futás súlyosan próbára lesz téve a Liga 1 második legjobb góllövőivel szemben.

A Peterborough azonban későn akadozik, és szombaton elrabol két pontot a Rochdale-n, hogy öt meccsből csak egy League One-győzelemmel maradjanak. És mivel a formában lévő Sunderland most forró a sarkukon, nem kevesebb, mint három pont valóban elég jó a kampány ezen szakaszában Darren Ferguson csapatának, akik most csak kettővel vannak a fekete macskák előtt.

Érdekes statisztikák

  • A Blackpool csapata átlagosan 49%-ban birtokolja a labdát. A Peterborough esetében ugyanez a mutató 53%. A passzpontosság az Blackpool esetében 70%, míg ugyanez a Peterborough tekintve 77%.
  • Átlagosan a Blackpool 12-szer lő kapura, míg a Peterborough 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Blackpool tekintetében 9%, míg a Peterborough számait figyelve 12%.
  • Az Blackpool jelenleg 10. a League One tabelláján, míg a Peterborough az 2. helyen áll.
  • A League One jelen állása szerint a góllövőlistát Wyke vezeti 22 góllal. A legtöbb asszisztot Honeyman osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Blackpool nyeri a meccset a 28Beten 2,83-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,28-as odds. Ha azonban a Peterborough kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,53-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,91-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,192-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére