Boca Juniors-The Strongest: Odds, fogadási tippek és Copa Libertadores mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 26
Boca Juniors vs The Strongest
Boca Juniors
Teljesítmény:
V V N N N
  • La Bombonera
  • Május 27. 02:00
The Strongest
Teljesítmény:
N V V N D

A csütörtöki Copa Libertadores akció elhozza nekünk a Boca Juniorst a The Strongest ellen.

Boca Juniors: pillanatnyi forma

A Boca Juniors ezen a meccsen játszik a 0–0-s döntetlen meccset követően a Barcelona SC ellen.

A Boca Juniors az utóbbi időben nem volt jó támadó formában. Góljaik rekordja mindössze 2 az ellenzéki csapatokkal szemben az utolsó hat meccsük során. Ezekben a meccsekben a Los Xeneizes is látta, hogy hány gól van ellenük. Lássuk, fenntartható-e itt ez a tendencia.

The Strongest: pillanatnyi forma

A találkozó legerősebb feje a Copa Libertadores 2-1-es győzelmét követően, amely legutóbbi mérkőzésén legyőzte a Santost.

A The Strongest csatárai az elmúlt 6 meccsükön küzdöttek a gólokért, és csak 4-es csalódást produkáltak. Ezekben a mérkőzésekben Tigre az ellenfél csapatok összesített gólösszegét is 13-nak tekintette.

Egymás elleni párharcok

A legerősebbek ellentétes formában futottak a csoportkörökben, kontinensviadalukat három egyenes vereséggel kezdték.

Ez idő alatt a bolíviai csapat 10 gólt kapott, miközben a másik végén nem sikerült gólt szereznie, mivel 1–0-s vereséget szenvedtek a csütörtöki ellenfelektől, valamint 4–0-s vereséget szenvedtek a Barcelona SC-től, és 5–0-ra elrohanták a Santost.

Annak ellenére, hogy kiesni készül a tornán, Alberto Illanes csapata azóta back-to-back győzelmeket könyvelhetett el, hogy életben tartsa kvalifikációs reményeit, és először 2–0-ra legyőzte hazai pályán a csoportvezető Barcelona SC-t.

Jair Reinoso a félidő ütemén nyitotta meg a pontszerzést, mielőtt hálózta be saját és a csapat második gólját a csoportkörben, ezzel megduplázta az előnyt, és három döntő pontot megszerzett.

Ezután lenyűgöző 2–1-es győzelmet arattak Santos felett, annak ellenére, hogy a találkozás elején 10 férfira csökkentek.

A legerősebbek korai kétgólos vezetést szereztek Reinoso és Willie révén, de Gonzalo Castillo a 24. percben elért piros lapja hatalmas csapást mért az esélyeikre.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

A csütörtöki mérkőzés fontosságára való tekintettel a Boca Juniors a támadót Carlos Tevezt hívhatta fel a támadás vezetésére.

A 37 éves kapitány korlátozott percekre csökkent a szezonban, de az egykori argentin válogatott válogatott biztosíthatja a legnagyobb esélyt a győzelem megszerzésére.

Támogatja a szélső Sebastian Villa, aki az idei szezonban minden versenyen 17 meccsen hat gólt szerzett, köztük négy gólt a Copa Libertadores csoportmérkőzésén.

A pálya másik végén Lisandro Lopeznek és Carlos Izquierdoznak folytatnia kell szilárd partnerségét a hátsó négy középpontjában, lenyűgöző tiszta lapot tartva a Barcelona SC ellen.

A legerősebbek Gonzalo Castillo és Matheo Zoch nélkül érkeznek a csütörtöki meccsre, mivel a páros a piros lapokat követő felfüggesztéseket szolgálja a legutóbbi Santos elleni győzelemben, annak ellenére, hogy Zoch nem lépett pályára.

Castillo távollétében Jesus Sagredo a hátsó ötbe kerülhet, Luis Martelli és Gabriel Valverde várhatóan megtartják helyüket a védelemben is.

Támadásukat Jair Reinoso vezeti, aki az utolsó két csoportmeccsen három góllal tűzte ki egymás után győzelmeket.

A várható kezdők

Boca Juniors

Andrada; Capaldo, Lopez, Izquierdoz, Mas; Medina, Campuzano, Almendra; Soldano, Tevez, Villa

The Strongest

D Vaca; Torres, Valverde, Martelli, Jesus Sagredo, Jose Sagredo; S Vaca, Miranda, Willie; Reinoso, Blackburn

Mi várható a meccsen?

Figyelembe véve a játék fontosságát mindkét fél számára a második helyért vívott csatában, azt látjuk, hogy ez egy kicsi ügy, mivel a két csapat fél a vereségtől.

Bár a döntetlen nem megfelelő ahhoz, hogy a The Strongest bekerüljön az első kettőbe, elegendő lehet a Boca Juniors helyének foglalása a döntőben 16-ban, és azt látjuk, hogy a vendégek erős formája ellenére is tartanak egy pontot.

Érdekes statisztikák

  • A Boca Juniors csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A The Strongest esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Boca Juniors esetében 84% míg ugyanez a The Strongest tekintve 86%.
  • Átlagosan a Boca Juniors 10-szer lő kapura, míg a The Strongest 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Boca Juniors tekintetében 17% míg a The Strongest számait figyelve 18%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Boca Juniors nyeri a meccset a 22Beten 1,098-ös oddszal bír. A döntetlenre 9,1-as odds. Ha azonban a The Strongest kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 23-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,48-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,38-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére