Brentford-Swansea: Odds, fogadási tippek és Championship playoff mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 28
Brentford vs Swansea
Brentford
Teljesítmény:
N V D N N
  • Wembley
  • Május 29. 16:00
Swansea
Teljesítmény:
V N N N D

Szombaton izgalmak várják a Brentford és a Swansea City közötti döntő Championship Play-off döntőt. Ki fog érvényesülni? Ez feszültté válhat.

Brentford: pillanatnyi forma

A Brentford reméli, hogy megismétli utolsó eredményét, miután a 3–1-es bajnoki rájátszás diadalmaskodott a Bournemouth ellen.

Ezen a meccsen Brentford birtokolta 67% -os labdabirtoklást és 18 kapura lövést, amelyek közül 7 volt a cél. Brentford számára a gólszerzők Ivan Toney (16 ‘), Vitaly Janelt (50’) és Marcus Forss (81 ‘) voltak. Ellenfeleik számára a Bournemouth 2 kísérletet tett a kapuba, 2-vel a célba. Arnaut Danjuma (5 ‘) a Bournemouth gólszerzője volt.

Legfrissebb eredményeik azt mutatják, hogy a minőség nyilvánvaló volt a Brentford hátsó őrségében. A méhek legutóbb hátul voltak, az utolsó 6 kiruccanásuk során a hálójuk mögé repült gólok száma 3-ra állt. Ezt az oldalra állítva az idő megmutatja, hogy lehet-e ilyen tendencia megismételte ezt a közelgő mérkőzést.

Swansea: pillanatnyi forma

Legutóbbi meccsén a Swansea City 1–1-es döntetlent ért el a Championship Play-off rangadóján a Barnsley-vel.

Ezen a meccsen a Swansea City 46% -kal birtokolta és 4 gólszerzési kísérletet végzett, közülük kettővel a célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Swansea City számára, Matt Grimes (39 ‘) volt. Ellenfeleik számára a Barnsley 12 gól kísérletet kapott, 3 góllal. Cauley Woodrow (71 ‘) gólt szerzett a Barnsley számára.

A számok elmondják a saját történetüket, és a Swansea City ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben kapott gólt, ellenfeleik összességében 7 gólt értek el. Védekezésképpen a Hattyúknak van néhány hiányossága, amelyekkel foglalkozni kell.

Egymás elleni párharcok

A legutóbbi, 2019.10.22-ig tartó összecsapások vizsgálata azt mondja nekünk, hogy a Brentford közülük 3-at és a Swansea City 1-t nyert meg, a döntetlenek összege 2 volt.

A két klub 16 gólösszeget osztott meg a mérkőzések során, 11 közülük a The Bees, 5 pedig a Swans. A meccsenkénti átlagos gólszám 2,67-re változik.

Az utolsó bajnoki találkozó, amelyen ezek a klubok vettek részt, a bajnokság 26. mérkőzésének napja volt, 21.01.20-án, amikor a végeredmény a Swansea City 1-1 Brentford lett.

Ebből az alkalomból a Swansea City birtokolta 35% -át, és 2 kapura lőtt kaput, közülük 1 volt a cél. A gólszerző Conor Hourihane (78 ‘) volt.

Brentfordnak 21 lövése volt a kapuban, közülük 5 a célba. Tariqe Fosu-Henry (74 ‘) szerzett gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

Franknek el kell döntenie, hogy visszahívást ad-e Marcus Forssnak, aki a Bournemouth elleni csereként bevezetett eredménylistára került.

Ez a változás azonban azután következett be, hogy a cseresznyét 10 főre csökkentették, így Bryan Mbeumo a finn válogatott előtt megelőzheti a fejét.

Feltéve, hogy Christian Norgaard a múlt heti sérülése után nem kerül újra harcba, a kezdő XI változatlan maradhat.

Minden késői fitneszprobléma nélkül Cooper a Swansea felállását is betarthatja a Barnsley elleni második lépéstől.

Connor Roberts és Liam Cullen a jobbhátvéd és a középső csatár alternatívája, ha Cooper Kyle Naughton vagy Wayne Routledge helyébe lép.

A várható kezdők

Brentford

Raya; Dalsgaard, Jansson, Pinnock; Rasmussen, Jensen, Janelt, Canos; Marcondes, Mbeumo; Toney,

Swansea

Woodman; Naughton, Cabango, Guehi, Bidwell; Fulton, Grimes, Hourihane; Ayew, Routledge, Lowe

Mi várható a meccsen?

Mivel mindkét csapat szívesen birtokolja a legtöbb labdabirtoklást, a verseny első órája kísérleti jellegű lehet. Miután azonban az első gólt betaláltuk, szabadon folyó játékra számítunk, amelynek a Brentford javára válhat.

Érdekes statisztikák

  • A Brentford csapata átlagosan 66%-ban birtokolja a labdát. A Swansea esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Brentford esetében 90% míg ugyanez a Swansea tekintve 84%.
  • Átlagosan a Brentford 13-szer lő kapura, míg a Swansea 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Brentford tekintetében 15% míg a Swansea számait figyelve 15%.
  • Az Brentford jelenleg 1. a Championship playoff tabelláján, míg a Swansea az 12. helyen áll.
  • A Championship playoff jelen állása szerint a góllövőlistát Haaland vezeti 8 góllal. A legtöbb asszisztot Cuadrado osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Brentford nyeri a meccset a 22Beten 1,896-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,34 -as odds. Ha azonban a Swansea kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 4,4-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,43-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,5-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére