Bristol Rovers-Swindon Town: Odds, fogadási tippek és League One mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 22
Bristol Rovers vs Swindon Town
Bristol Rovers
Teljesítmény:
V N D V V
  • Memorial Stadium
  • Március 23. 20:00
Swindon Town
Teljesítmény:
V N D V V

A Swindon Town kedden a Memorial Stadionban lesz a bajnokság első döntetlenjére a hazai Bristol Rovers csapatával.

Bristol Rovers: pillanatnyi forma

A Bristol Rovers abban reménykedik, hogy visszaverődik, miután a Plymouth Argyle elleni legutóbbi mérkőzésén 2:0-s League One-t veszített. Niall Ennis (7 ‘, 45’) volt a Plymouth Argyle rúgták a gólokat.

Az utóbbi időben ritkán fordult elő, hogy a Bristol Rovers tiszta lapot tartott. Valójában a The Pirates az előző 6 meccséből 5-ben megtörte a védekezését, ezalatt 9 gólt engedett be. Ki kell derítenünk, hogy a trend itt folytatódik-e. Ebbe a versenybe érkezve a Bristol Rovers legutóbbi 3 hazai bajnoki mérkőzésén veretlen.

Swindon Town: pillanatnyi forma

A Swindon Town a Fleetwood Town elleni 0–2-es League One-győzelmet követi az utolsó összecsapáson. Az egyetlen játékos, aki Swindon Townból gólt szerzett, Scott Twine volt (5 ‘, 61’).

A számok elmondják a maguk történetét, és Swindon Town ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben kapott gólt, és azt látta, hogy az ellenfél összesen 9 gólt ért el. Védekezésképpen a Robinok egyáltalán nem voltak túl szilárdak.

Egymás elleni párharcok

A legfrissebb, 2011. december 10-ig tartó összejövetelek áttekintése azt mutatja, hogy a Bristol Rovers ebből a meccsből 3-at és a Swindon Town 1-et nyert, a döntetlenek összértéke 2 volt.

Ebben az időszakban 8 gól együttes összege született közöttük, 5 a The Pirates és 3 a The Robins részéről. Ez átlagos meccsenkénti gólérték: 1.33. A klubok közötti utolsó bajnoki összecsapás a League One mérkőzés 13. napja volt, 2020.11.21-én, amikor a végeredmény a Swindon Town 1-0 Bristol Rovers lett.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Bristol Rovers számára Joe Day visszatérése erre a meccsre fokozódik, miután a kapus eltiltást adott ki a Plymouth ellen, és a Cardiff City kölcsönbérlőjének vissza kell igazolnia Jordi van Stappershoefot a kispadra.

Barton azt is elárulta, hogy egy másik Anssi Jaakkolában lévõ lövõje közeledik az Achilles-problémához való visszatéréshez, de még nincs teljes kiképzésben, és valószínûleg nem áll készen erre a tabella alján zajló csatára.

Max Ehmer és Zain Westbrooke mindketten a félidőben összekaptak a Plymouth ellen, és itt fenyegetés alatt találhatták helyeiket, de Sam Nicholson és Alex Rodman szélső nem várható.

A Swindon szombati győzelmének egyik csillapító aspektusa Jordan Lyden sérülése volt – aki 12 percig tartott csereként, mielőtt combizomproblémával kellett volna jelentkeznie -, és megdöbbentő lenne látni, amikor időben felépül erre a nehéz mérkőzésre.

Sheridan megváltoztatta a hétvégi győzelmet, amely mind osztalékot fizetett, és a 36 éves Lee Campnek meg kell őriznie helyét a kapuban, miután tiszta lapot tartott debütálásán.

Conor Masterson, Mathieu Baudry, Ezekiel Fryers és Jonathan Grounds kiegészítenek egy kvartett védekező hiányzót a látogatók számára, de meglepetés lett volna, ha bármelyikük itt a csapatba kényszerül.

A várható kezdők

Bristol Rovers

Day; Williams, Kilgour, Baldwin, Leahy; Upson, McCormick, Ozturner; Westbrooke; Hanlan, Daly

Swindon Town

Camp; Grant, Odimayo, Landolo; Caddis, Palmer, Missilou, Thompson; Payne, Twine; Pitman

Mi várható a meccsen?

Teljesen következetlen formájuk ellenére a Bristol Roversnek valóban sikerült ledolgoznia az eredményeket a hazai földön, és biztosan elsődleges lehetőségnek fogja tekinteni ezt a játékot, hogy túlélési reményeit erősítse ellenfeleik kárára.

A Swindon szinte mindig gyanúsított a hátsó részen, de a Fleetwoodban megnyilvánuló erkölcsnövelő győzelem után felkerekedik a farkuk, és mi támogatjuk Sheridan csapatát, hogy folytassuk a lendületet a Memorial Stadion újabb küzdelmes győzelmével.

Érdekes statisztikák

  • A Bristol Rovers csapata átlagosan 49%-ban birtokolja a labdát. A Swindon Town esetében ugyanez a mutató 49%. A passzpontosság az Bristol Rovers esetében 68%, míg ugyanez a Swindon Town tekintve 70%.
  • Átlagosan a Bristol Rovers 12-szer lő kapura, míg a Swindon Town 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Bristol Rovers tekintetében 8%, míg a Swindon Town számait figyelve 11%.
  • Az Bristol Rovers jelenleg 19. a League One tabelláján, míg a Swindon Town az 20. helyen áll.
  • A League One jelen állása szerint a góllövőlistát Wyke vezeti 22 góllal. A legtöbb asszisztot Honeyman osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Bristol Rovers nyeri a meccset a 28Beten 2,06-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,52-as odds. Ha azonban a Swindon Town kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,5-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,86-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,94-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére