Bristol-Swansea: Odds, fogadási tippek és Bundesliga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 19
Bristol vs Swansea
Bristol
Teljesítmény:
N D D V N
  • Ashton Gate
  • Augusztus 20. 20:45
Swansea
Teljesítmény:
V N D V N
Bristol – Swansea 20.08.2021 Tippek Bundesliga

A Swansea City lesz a vendég az Ashton Gate Stadionban pénteken a bajnoki találkozón a hazai Bristol Cityvel.

Bristol: pillanatnyi forma

A Bristol City abban reménykedik, hogy utolsó győzelme után ismét nyerni fog, 2-3 bajnoki győzelem a Reading ellen.

Ebben a játékban a Bristol City 32% -os labdabirtoklást és 8 kapura lövést ért el, 5 -öt célba. A Bristol City gólszerzői Andreas Weimann (5′, 52′) és Chris Martin (14′) voltak. A másik végén a Reading 11 gólszerzési kísérletet hajtott végre, közülük 3 -at célba. Femi Azeez (19′) és Liam Moore (81′) szerzett gólt a Reading csapatának.

Mérkőzésenként legalább három gólt láttak az elmúlt 6 találkozóból 5 -ben, ahol a Bristol City játszott. Az ellenfelek 14 alkalommal szereztek gólt ezeken a meccseken, míg a Bristol City összesen 9 -et zsákolt. Ez a tendencia azonban nem garantált, hogy fennmarad a következő mérkőzésen.

A Bristol City Madejski Stadionba vezető útja előtt a Bristol City főnöke, Nigel Pearson nyomás alatt volt, hogy véget vessen a bajnokság március 13 -a óta tartó nyeretlenségi sorozatának.

Azonban az akkor nehéz helyzetben lévő Birmingham Cityben elért 3–0-ás győzelem óta 13 meccsen Robins bemutatta a Reading ötgólos thrillerben szerzett minőségét.

Bár házigazdájukból hiányzott a kulcsember Lucas Joao, a Bristol City teljes mértékben kihasználta a lehetőséget, Chris Martin pedig Andreas Weimann duplájának egyik oldalát is betalálta.

Swansea: pillanatnyi forma

A legutóbbi Stoke elleni bajnoki versenyen elszenvedett vereség után a Swansea és utazó szurkolói abban reménykednek, hogy jobb eredményt érhetnek el.

Azon a mérkőzésen a Swansea City 64% -os labdabirtoklást és 9 kapura lövést szerzett, 3 pedig célba ért. A Swansea City góllövőlistájának egyetlen játékosa Joël Piroe (73 ‘) volt. A másik oldalon a Stoke City 12 lövést szerzett kapura, közülük 5 -öt célba. Nick Stoell (15 ‘), Sam Clucas (53’) és Leo Østigård (60 ‘) szerzett gólt a Stoke City csapatában.

A legutóbbi 6 mérkőzésük során a Russell Martin Swansea csapata hatszor lőtt haza, így meccsenként 1 gólt lőtt.

Egymás elleni párharcok

A 2018.08.25 -ig tartó fej -fej közötti találkozókon áttekintve kiderül, hogy a Bristol City ebből 3 -at nyert, a Swansea City 1 -et, a sorsolt mérkőzések száma pedig 2 volt. A mérkőzések során 10 gól született közöttük, 7 The Robins, 3 pedig The Swans. Ez átlagosan 1,67 gól meccsenként.

Az előző bajnoki viadal, amely ezeket az oldalakat mutatta be, a 33. bajnoki mérkőzés 2022. február 27-én volt, amikor véget ért a Swansea City 1-3 Bristol City.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Miután Andy Kinget a második félidő elején visszavonták a Readingben, Pearson Han-Noah Massengót hozhatja a Bristol City középpályájára.

Bár a gyors fordulat további változásokhoz vezethet, Alex Scott és Cameron Pring reményei szerint megtartják helyüket a kedd esti főszereplés után Pearson azt is felvetette, hogy Joe Williams és Callum O’Dowda visszatérhet a cserepadra.

Martin szinte biztosan számos változtatást hajt végre Swansea oldalán, beleértve annak lehetőségét is, hogy teljes debütálást adjon át Ethan Lairdnek. Piroe -nak a hét elején szerzett gólja után kell szerepelnie, míg Jamie Paterson egykori klubja ellen lép pályára.

A várható kezdők

Bristol

Bentley; Simpson, Kalas, Atkinson, Dasilva; James, Massengo; Scott, Weimann, Pring; Martin

Swansea

Benda; Cabango, Cooper, Manning; Laird, Downes, Grimes, Bidwell; Fulton, Paterson; Piroe

Mi várható a meccsen?

A szezon lelkesítetlen kezdete után a Swansea magas színvonalú szerelést igényelhet, hogy visszatérjen a pályára.

Ezt szem előtt tartva, szeretnénk, ha a walesi öltözék a zsákmány egy részét követelné az ellenfelekkel szemben, akik szintén elégedettek lehetnek egy ponttal.

Érdekes statisztikák

  • A Bristol csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Swansea esetében ugyanez a mutató 55% A passzpontosság az Bristol esetében 84% míg ugyanez a Swansea tekintve 79%.
  • Átlagosan a Bristol 15-szer lő kapura, míg a Swansea 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Bristol tekintetében 10% míg a Swansea számait figyelve 11%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Bristol nyeri a meccset a 22Beten 2,39-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,185-as odds. Ha azonban a Swansea kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,12-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,95-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,81-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,675-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére