Chapecoense-Atlético Mineiro: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 október 05
Chapecoense vs Atlético Mineiro
Chapecoense
Teljesítmény:
V N V V N
  • Arena Conda
  • Október 06. 00:00
Atlético Mineiro
Teljesítmény:
D N N D N

Az Atlético Mineiro szerdán érkezik az Arena Condába a Serie A elleni döntetlenre a hazaiak Chapecoense csapatával.

Chapecoense: pillanatnyi forma

A Chapecoense felkészül a mérkőzésre a Serie A 1-1-es döntetlen mérkőzése után São Paulo ellen.

Azon a mérkőzésen Chapecoense 38% -os labdabirtoklást és 5 kapura lövést szerzett, ebből 2 a kapuba lőtt. A Chapecoense eredménymutatójának egyetlen játékosa Mike (76′) volt. Ellenfeleiknél São Paulo 17 gólkísérletet ért el, közülük 8 célba ért. Emiliano Rigoni (36′) volt a gólszerző a São Paulo csapatában.

A Chapecoense valóban küzdött előre az utóbbi időben. Góljaik összege mindössze 4 az ellenféllel szemben az utolsó hat mérkőzésük során. Ezeken a találkozókon a Chapecoense azt is látta, hogy az ellenük elért gólok száma 7 -re emelkedett.

Atlético Mineiro: pillanatnyi forma

Az Atlético Mineiro a legutóbbi mérkőzésén 1-0-s Serie A-győzelem után lép pályára.

Azon a mérkőzésen az Atlético Mineiro 56% -os labdabirtoklást és 10 kapura lövést szerzett. Az Atlético Mineiro góllövőlistájának egyetlen játékosa Keno (79 ‘) volt. Mindeközben az Internacional 6 kapura lövést szerzett, ebből 4 -et a kapuba.

Az Atlético Mineiro védekező egység hatékony bemutatóinak sorozata azt eredményezte, hogy az elmúlt 6 összecsapásukból összesen 1 kapott gól született. Ebben az időszakban a maguk által szerzett gólok száma 6.

Egymás elleni párharcok

A 2017.10.18-ig tartó korábbi fej-fej elleni találkozóikra pillantva kiderül, hogy a Chapecoense 3, az Atlético Mineiro 1 mérkőzést megnyerte, a sorsolt eredmények száma pedig 2.

A két klub összesen 19 gólt osztott meg ezeken a meccseken, 11 -et Verdão és 8 Galo. Ez az átlagos gól meccsenként 3,17. Az előző bajnoki mérkőzés, amelyen ezek a klubok szerepeltek, a Serie A 5. mérkőzésének napja volt, 2021. 06. 21-én, amikor véget ért az Atlético Mineiro 1-1 Chapecoense.

Azon a mérkőzésen az Atlético Mineiro 67% -os labdabirtoklást és 14 kapura lövést ért el, közülük 2 célba. Az egyetlen játékos a pontozólapon Tchê Tchê (25′) volt. A másik oldalon Chapecoense 14 gólszerzési kísérletet szerzett, közülük 1 -et célba. Ravanelli (80′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Mike a Chapecoense tengelykapcsoló-előadója lett, és a Braga elleni visszatérési győzelmét a múlt hónapban az egyenlítő góllal kezdte, és az idei második góljával 1-1-es döntetlent ért el csapata vasárnap a Sao Paulo ellen, míg kapusuk, Keiller játszott ragyogóan a hétvégén, megállítva a nyolc lövésből hetet, amelyekkel szembesült.

Keillerre számíthat, hogy megőrzi magas szintű játékát, miközben egészséges is marad, mivel a csapat két tartalékos kapusa megsérült, köztük Vagner, aki hosszú ideig hiányzott térdszalag -szakadással, Tiepo pedig még mindig térdsérüléssel.

Ravanelli egyetlen gólja ebben a szezonban a Galóval való első találkozásuk volt, amikor tizenegyesből gólt szerzett, így 1-1-es döntetlent ért el csapata.

Keno megszerezte az idei második évét, hogy a hétvégén segítsen az Atleticónak elcsúszni az Internacional mellett, míg Tche Tche volt az egyetlen gólszerzőjük az első találkozásuk során Chape -vel, ez volt az egyetlen célja a hazai kampányban.

Hulk továbbra is megmutatja értékét és sokoldalúságát, a 35 éves csatár szombaton gyűjtötte be szezonbeli csapatelső hetedik gólpasszát, miközben nyolccal gólokban is vezeti őket.

Cuca az elmúlt hétvégén csak egy új kiegészítést adott a kezdő 11 -hez, azon oldalról, akik Copa Libertadores -meccsükön kezdték a Palestrát, mivel Eduardo Sasha vette át Eduardo Vargas helyét.

A várható kezdők

Chapecoense

Keiller; Ribeiro, Laercio, Derlan, Busanello; Mike, Junior, Ronei, Denner; Geuvanio, Ramon

Atlético Mineiro

Everson; Guga, Silva, Alonso, Arana; Savarino, Jair, Allan, Fernandez; Hulk, Costa

Mi várható a meccsen?

Itt nem meglepő, ezeket a csapatokat 38 pont választja el egymástól, az Atletico a legkevesebb gólt kapta, Chape engedett a legtöbbet (36).

Mindössze hét olyan meccs volt, amelyen a Mineiro nem jött ki győztesen, és ezekből a csapatok közül hármat játszik a következő héten, így a korábbi történelemnek tanulságul kellett volna szolgálnia, hogy ne vegyenek félvállról egyetlen ellenfelet sem.

Érdekes statisztikák

  • A Chapecoense csapata 47%-ban birtokolja a labdát. A Atlético Mineiro esetében ugyanez a 50% A passzpontosság az Chapecoense esetében 85% míg ugyanez a Atlético Mineiro tekintve 79%.
  • Átlagosan a Chapecoense 10-szer lő kapura, míg a Atlético Mineiro 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Chapecoense tekintetében 10% míg a Atlético Mineiro számait figyelve 9%.
  • Az Chapecoense jelenleg 20. a Brazil bajnokság csoportjában, míg a Atlético Mineiro az 1. helyen áll.
  • A Brazil bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Edenilson vezeti. A legtöbb asszisztot Scarpa osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Chapecoense-Atlético Mineiro: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Chapecoense nyeri a meccset a 22Beten 8,1-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,4-as odds. Ha azonban a Atlético Mineiro kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,42-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,36-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,56-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,775-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 15-es szorzót, a 2-1-es győzelem 21-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 19-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére