Corinthians-Bahia: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 október 05
Corinthians vs Bahia
Corinthians
Teljesítmény:
D D D N N
  • Arena Corinthians
  • Október 06. 02:30
Bahia
Teljesítmény:
V N D D V

A brazil bajnokság meccsén a Neo Química Arénában szerdán a hazai Corinthians zárja a kürtöt az ellenfél Bahia ellen.

Corinthians: pillanatnyi forma

A Corinthians a Red Bull Bragantino elleni 2-2-es Serie A döntetlen eredmény után készül erre a játékra.

Azon a mérkőzésen a Corinthians 62% -os labdabirtoklást és 11 kapura lövést szerzett, ebből 7 -et a kapuba. A Corinthians részéről Renato Augusto (90′) és Gustavo Silva (96′) volt a gólszerző. A Red Bull Bragantino 15 lövését lőtte a kapuba, 5 -öt a kapuba. Luan Cândido (56′) és Jan Hurtado (84′) szerzett gólt a Red Bull Bragantino csapatában.

A Corinthians nem tudta abbahagyni a gólszerzést, minden alkalommal megtalálta a kaput, amikor az utolsó 6 meccsén kiment játszani.

Ez idő alatt 8 összeget követeltek, miközben azt látták, hogy az ellenük szerzett gólok száma 6-ra emelkedik. Mégiscsak az a kérdés, hogy ez a tendencia megismétlődik-e a következő mérkőzésen.

Bahia: pillanatnyi forma

Bahia és utazó szurkolóik az Internacional elleni legutóbbi meccsükön, a Serie A versenyen elkövetett veszteség miatt jobb eredményt remélnek.

Ebben a játékban Bahia 42% -os labdabirtoklást és 15 kapura lövést szerzett. A másik végén az Internacional 12 gólkísérletet hajtott végre, 7 pedig célba ért. Yuri Alberto (39′) és Rodrigo Dourado (74′) lőtt gólt az Internacional számára.

Az előző hat Bahia-mérkőzésből 5-ben jelentősen alacsony gólt szereztek közöttük és az ellenfelek között. A játékonkénti átlagos gólszám ebben a varázslatban mindössze 2,33, a Tricolor de Aço átlagos gólja pedig 0,83.

Egymás elleni párharcok

A 2018.10.27 -ig tartó fej -fej közötti összecsapások áttekintése azt mutatja, hogy a Corinthians ebből 3 -at, a Bahia 2 -t nyert, és a sorsolt eredmények összege 1 -nél van.

Összesen 19 gólt lőttek egymás között a mérkőzések során, ebből 10 Timão és 9 a Tricolor de Aço gólja. Ez játékonként átlagosan 3,17 gólt jelent. Az előző bajnoki találkozó, amelyen a kettő szerepelt, a Serie A 5. mérkőzésének napja volt, 2021.06.20., Amikor a végeredmény a Bahia 0-0 Corinthians lett.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Renato Augusto és Gustavo Silva szombaton először szerzett első hazai bajnoki kampányt, hogy segítsen a Corinthiansnak egy pontot zsebelni, míg Roger Guedes legutóbbi meccsén a Palestra elleni győzelem kapcsán volt merevítője.

Kapitányuk és kapusuk, Cassio egy ideje hét tiszta lapon ragadt, utolsó zárása 1:0-ra érkezett Gremio ellen, ami egyben az utolsó alkalom is volt, amikor vezető gólszerzőjük, Jo talált a kapuba.

Vitinho, aki holtversenyben a gólpasszban holtversenyben Silvával háromnál, az utolsó 12 mérkőzést a kispadon kezdte, az elmúlt hétvégén a teljes 90 percre kiült. Amikor Rossi a játék csúcsán van, Bahia a legjobban teljesít, a brazil csatár öt gólpasszal vezeti őket egy gól mellett.

A veterán támadó, Hugo Rodallega nemrég találta el gólszerzését, utolsó négy meccsén öt gólt szerzett, amelyek közül négy szeptember elején 4-2-re nyert a Fortaleza ellen. Bahia a Bragantino elleni mérkőzést kezdő csapatból két változtatást hajtott végre a kezdő 11 -ben az Internacional ellen, Edson és Rodriguinho váltotta Lucas Araujo-t és Lucas Mugni-t.

A várható kezdők

Corinthians

Cassio; Fabio Santos, Gil, Joao Victor, Fagner; Adson; Araos, Augusto, Giuliano, Xavier; Guedes

Bahia

Claus; Capixaba, Otavio, Henrique, Nino; Patrick, Mugni, Edson, Ruiz; Gilberto, Rodallega

Mi várható a meccsen?

A korinthosziak nem sok gólt lőnek otthon, eddig csak három többgólos meccset játszottak, de nem okozhat gondot, hogy legalább egyet eljuttassanak egy bahiai együttes mellett, aki ritkán volt képes az úton tartani a labdát az engedés során az utolsó hét bajnokijukon kívül egyetlenegyben, idegenben.

Érdekes statisztikák

  • A Corinthians csapata 55%-ban birtokolja a labdát. A Bahia esetében ugyanez a mutató 45% A passzpontosság az Corinthians esetében 85% míg ugyanez a Bahia tekintve 79%.
  • Átlagosan a Corinthians 10-szer lő kapura, míg a Bahia 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Corinthians tekintetében 10% míg a Bahia számait figyelve 9%.
  • Az Corinthians jelenleg 6. a Brazil bajnokság csoportjában, míg a Bahia az 17. helyen áll.
  • A Brazil bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Edenilson vezeti. A legtöbb asszisztot Scarpa osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Corinthians-Bahia: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Corinthians nyeri a meccset a 22Beten 1,65-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,68-as odds. Ha azonban a Bahia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,65-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,4-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,542-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,315-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére