Coventry-Birmingham: Odds, fogadási tippek és Championship mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 november 19
Coventry vs Birmingham
Coventry
Teljesítmény:
N N V V D
 • St Andrew's (Birmingham)
 • November 20. 20:45
Birmingham
Teljesítmény:
N V D N V

A Coventry City és a Birmingham City két egymást követő vereség után péntek este visszatér az angol másodosztályú bajnokságba.

Coventry-Birmingham: pillanatnyi forma

Míg a Sky Blues egy ponttal a kiesési zóna felett helyezkedik el, ellenfeleik a 17. helyre esnek vissza, miután otthon vereséget szenvedtek a Wycombe Wanderers és a Bournemouth ellen. Mark Robins az idei szezonban rengeteg Coventry-bemutatótól fog lelkesedni, különösen a Watfordban a nemzetközi szünet előtti 3-2-es forduló során.

Öt meccsen elért négy vereség azonban csak egy ponttal a dobási zóna fölött, két ponttal megelőzte az alsó helyen álló Derby County-t. Ezt a forgatókönyvet szintén nem segítette a szerdai Sheffield, amikor 12-ről hatra csökkent a pontszerzés.

Ez a közelmúltbeli fejlődés katalizátorként működhet, amikor a rangsor alsó részén szereplő számos oldalról felemelkednek a teljesítményszintjük, és Robins bízik benne, hogy ez péntek este bekövetkezik csapatával. A szezonban megszerzett 12 bajnoki góljának felét a legutóbbi három mérkőzésen szerezték, ezeket a sztrájkokat öt játékos osztotta meg.

Mindazonáltal a Coventry öt alkalommal 13 alkalommal kapott gólt, ennek a rekordnak a lehető leghamarabb javulnia kell, ha vissza akarnak lépni a közvetlenül felettük levő klubok csoportjába.

Elmúlt meccsek

Ami a Birminghamet illeti, Aitor Karanka és csapata péntek este az idegen öltözőbe indul, annak ellenére, hogy a játékot St Andrew otthonában tartják.

A Blues-szal földön osztozó Coventry ugyanannyi hazai pontot regisztrált, mint egy meccsel kevesebb gazdája, kiemelve ezzel Birmingham idénybeli következetlenségeit.

Amikor a Queens Park Rangers, a Huddersfield Town és a Preston North End elleni három meccsből hét pontot tettek közzé, úgy tűnt, hogy túl vannak az erőfeszítéseiken a kampány elején.

A Wycombe és a Bournemouth elleni hazai kudarcok azonban csökkentették a hangulatot a klub körül, Karankát pedig nyomás éri annak biztosítása érdekében, hogy csapata ne kerüljön kiesési csatába.

Pozitívumként elmondható, hogy Birmingham a tabella 12. helyére kerül, ha a hétvégi menetrend előtt visszatérhet a győzelemhez.

Összeállítások, csapatok, hiányzók

Karanka visszatérhet csak egy középső csatár használatához, aminek következtében Scott Hogan vagy Lukas Jutkiewicz leesik a cserejátékosok kispadjára.

Jonathan Leko és Jeremie Bela egyaránt a visszahívást szorgalmazza, míg Caolan Boyd-Munce abban reménykedik, hogy meg tudja őrizni helyét, miután az első bajnoki rajtját a nemzetközi szünet előtt megtette. Minden késői fitneszproblémát kizárva, Robins dönthet úgy, hogy nem változtat a Coventry tizenegyén.

Bár Maxime Biamou az utolsó három indításakor nem kapott gólt, a francia várhatóan támadásban megkapja a bólintást.

Mi várható a meccsen?

Bár mindkét csapat jó lehetőségnek tekinti ezt a játékot, hogy maximális pontszámot szerezzen a táblán, elsőbbséget élvezhetnek a vereség elkerülése érdekében, hogy kampányuk helyreálljon. Bár arra számítunk, hogy egy furcsa meccset kell lejátszani Szent Andrásnál, a másik csapatból hiányozhat a góllövés. Nagy eséllyel 1,5 gólszám feletti találatszámot is lehet fogadni.

A meccsen valószínű, hogy:

 • Coventry: ha gólt szerez, azt egy távoli lövésből fogja megszerezni; vissza fognak térni a meccsbe akkor is, ha vesztésre állnak
 • Birmingham: direkt szabadrúgásból fognak vezetést szerezni, pontrúgásból fognak veszélyt teremteni, légi párbajokat meg fogják nyerni

A várható kezdők

Coventry

Marosi; Rose, Ostigard, Hyam; McCallum, Hamer, Sheaf, O’Hare, Giles; Walker, Biamou

Birmingham

Etheridge; Roberts, San Jose, Dean; Colin, Gardner, Kieftenbeld, Boyd-Munce; Bela, Jutkiewicz, Leko

Érdekes statisztikák

 • A Coventry csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Birmingham esetében ugyanez a mutató 43%. A passzpontosság az Coventry esetében 75%, míg ugyanez a Birmingham tekintve 67%.
 • Átlagosan az Coventry 10-szer lő kapura, míg a Birmingham 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Coventry tekintetében 10%, míg a Birmingham számait figyelve 6%.
 • Az Coventry jelenleg 21. a Championship tabelláján, míg a Birmingham a 17. helyen áll.
 • A Championship jelen állása szerint a góllövőlistát Armstrong vezeti 11 góllal. A legtöbb asszisztot T.Campbell osztotta ki.

Megfontolandó tippek

 • Az, hogy a Coventry nyeri a meccset a 22Beten 2,85-es oddszal bír. A döntetlen 3,136-es odds. Ha azonban a Birmingham kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,61-es nyereményszorzót ér.
 • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,87-es nyereményszorzót ér.
 • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,104-as szorzót ér.
 • Tegyük fel, hogy az első gólt valahogyan a Coventry szerzi! Mivel ennek oddsa 2,18-öt ér a 22Beten, erre is van lehetőség! Ha viszont arra fogadnál, hogy a Birmingham szerzi az első gólt, az azonban már 2,07-es szorzó a 22Beten.
 • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére