Csehország-Anglia: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 21
Csehország vs Anglia
Csehország
Teljesítmény:
V V N N D
  • Wembley
  • Június 22. 21:00
Anglia
Teljesítmény:
N N N N D

Csehország Angliával néz szembe a kedden megjelenő Euro 2020 meccsen.

Csehország: pillanatnyi forma

A csehek ebben a meccsben játszik majd 1–1-es Euro 2020-s sorsolással Horvátország ellen.

Ebben a játékban Csehország 51% -kal birtokolta a labdát, és 11 kapura lőtt kaput, közülük 1 volt a cél. Csehország gólszerzője Patrik Schick (37 ‘) volt. A túloldalon Horvátország 11 kapura lőtt, 2 pedig célba lőtt. Ivan Perišić (47 ‘) gólt szerzett Horvátországban.

Az utóbbi időben túl ritkán fordult elő, hogy Csehország nem engedett. Számukra aggodalomra ad okot, hogy a Cseh Köztársaság az előző 6 meccséből 5-ben nem akadályozta meg az ellenfeleket abban, hogy gólt szerezzenek, és közben 8 gólt adtak fel.

Egyik csapat sem találta a második gólt, amelyre annyira vágyott a találkozó hátralévő részében, de Jaroslav Silhavy elégedett volt egy ponttal a 2018-as világbajnokság második helyezettjeivel szemben, és Csehország minden bizonnyal erős helyzetben van a továbbjutásért. önálló nemzeteként csak negyedszer áll színpadra.

Schick az első meccsen Skócia elleni meccsen azt jelenti, hogy Csehország jelenleg az élen jár a rangsor tetején, és mindaddig, amíg elkerülheti az Anglia elleni vereséget, addig győztesként kijut a csoportból és felállítja holtverseny a halál csoportjának második helyezettjeivel.

Matematikailag lehetetlen, hogy Csehország a csoport harmadik helyén alacsonyabban végezzen, így Silhavy embereinek esélye a legjobb harmadik helyezett csapatként továbbjutni még mindig nagyon él, de a csoport vezetőinek minden oka megvan arra, hogy optimistaak legyenek esélyeik arra, hogy igényt tartsanak egy híres fejbőrre egy inspirálatlan Anglia felett.

Anglia: pillanatnyi forma

Legutóbbi meccsén Anglia 0–0-s döntetlent ért el az Euro 2020 Skóciával kötött döntetlenjén.

Ezen a meccsen Anglia 60% -ban birtokolta és 9 kapura lőtte az egyiket a célba. Skócia 11 kapura lőtt, 2 célzott.

Az utolsó féltucat összecsapásuk során Anglia 12 gólos összecsapást szerzett. A Három Oroszlán ezen a alkalommal sem mulasztott el gólt szerezni. Ebben az időszakban védőiknek 1 góljuk került a saját hálójukba. A korábbi eredményeket félretéve, csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy ez a tendencia fennmarad-e ebben a közelgő játékban.

A talizmán, Harry Kane újabb, inspirálatlan fellépése nem segített a helyzeten, Skócia azonban olyan szenvedélyt és vágyat mutatott, amely a 90 oroszlán alatt a három oroszlán oldalán hiányzott, és egy ismerős látványban Gareth Southgate vállán ismét nyomás nehezedett.

Anglia utolsó 16 sorsa azonban a saját kezükben marad a Horvátország elleni nyitónapi győzelemnek köszönhetően, és a második helyezett Három Oroszlánnak csak döntetlenre van szüksége, hogy megerősítse helyét a kieséses szakaszban, míg egy győzelem megugorja őket Csehország a csúcson.

Csakúgy, mint Oroszországban három évvel ezelőtt, a második helyezettek barátságosabb döntetlennel jutalmazták Angliát a következő fordulóban, szemben az E csoport második helyezettjeivel – bár ez nagyon is lehet Spanyolország – és a csehek elsüllyesztése nem jelentene eredményt. pontosan nagy reményekhez vezetnek a nyár további részében.

Egymás elleni párharcok

Southgate elégedett lett volna, ha csapata megtartja negyedik tiszta lapját a Skócia elleni visszapattanásban, és az Euro 2020 kvalifikáció során 5-0-ra dobták Csehországot Wembley-ben, de a következő ellenfeleik 2-1-es sikerrel bosszút álltak még 2019 októberében.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Csehországnak nincsenek újabb sérülési aggályai az utolsó csoportmérkőzésükkel kapcsolatban, mivel Schick felépült véres epizódjából, és legutóbb a bajnokság harmadik gólját szerezte.

A Bayer Leverkusen támadója egyike annak a két játékosnak – a másik Cristiano Ronaldo -, aki eddig hármas gólt szerzett az Euro 2020-on, és Silhavy megdöntötte, hogy a torna legjobb góllövőjeként végezzen.

Alex Kral potenciálisan helyettesítheti Tomas Holes-t a park közepén, de a cseheknek egyébként nincs szükségük arra, hogy kijavítsák azt, ami nem sérült meg. Ami Angliát illeti, Harry Maguire kihasználatlanul helyettesítette a gól nélküli döntetlent Skóciával, és itt meg kellene küzdenie az indulást, bár kemény lenne látni Tyrone Mings esését.

Jordan Henderson Kalvin Phillipset is megkérheti a középmezőnybe jutásért, de ebből a szempontból sikertelen lehet, míg Southgate az utolsó harmadban bizonyára fontolóra veszi a változásokat, tekintettel csapata pénteki fogatlan teljesítményére.

Jack Grealish egy olyan név, amely után az angol rajongók kiáltanak, és kedden végre meglesz a kívánságuk, bár az Aston Villa embere állítólag szombaton egyénileg edzett, hogy valamilyen kellemetlenséget rázzon le.

Jadon Sancho egyetlen percet sem játszott az euróban, de kedden más néven szerepel a kalapban, míg Kane várhatóan nem esik le a bajnokság eddigi küzdelmei ellenére.

A várható kezdők

Csehország

Vaclik; Coufal, Kalas, Celustka, Boril; Soucek, Kral; Masopust, Darida, Jankto; Schick

Anglia

Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Sancho, Mount, Grealish; Kane

Mi várható a meccsen?

Miután Schick minden hengerre lőtt, és az egész kontinensen felkeltette a rajongók figyelmét, a felgyújtott Cseh Köztársaságnak jól mennie kellene Angliának a pénzéért, tekintettel az eljárás pozitív kezdetére.

Southgate – ismét – óriási nyomás alatt áll, hogy kiválassza a kezdő tizenegyet, amely szabad áramló támadóteljesítménnyel képes növelni a nemzet morálját, és az utolsó harmadban néhány periférikus névvel reménykedve abban, hogy lehetőséget kapnak a lenyűgözésre, továbbra is magabiztosak vagyunk hogy Anglia szűk különbséggel és csoportgyőztesként haladhat.

Érdekes statisztikák

  • A Csehország csapata átlagosan 43%-ban birtokolja a labdát. A Anglia esetében ugyanez a mutató 55%. A passzpontosság az Csehország esetében 75% míg ugyanez a Anglia tekintve 76%.
  • Átlagosan a Csehország 10-szer lő kapura, míg a Anglia 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Csehország tekintetében 11% míg a Anglia számait figyelve 6%.
  • Az Csehország jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Anglia az 2. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku, Wijnaldum és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Csehország nyeri a meccset a 22Beten 6,95-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,74-as odds. Ha azonban a Anglia kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 1,555-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,37-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,555-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,23-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 13-es szorzót, a 2-1-es győzelem 18-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 18-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére