Dánia-Ausztria: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 október 11
Dánia vs Ausztria
Dánia
Teljesítmény:
V N N N N
  • Telia Parken
  • Október 12. 20:45
Ausztria
Teljesítmény:
V N V V N

A keddi vb -selejtezők – Európa fellépése Dániát vívja Ausztriával.

Dánia: pillanatnyi forma

Dánia a 0-4 -es vb -selejtező – Európa siker Moldova elleni ismételt eredményét várja.

Ezen a mérkőzésen Dánia 69% -os labdabirtoklást és 21 kapura lövést szerzett, ebből 10 -et a kapuba. Dánia gólszerzői Andreas Skov Olsen (23′), Simon Kjær (34′), Christian Nørgaard (39′) és Joakim Mæhle (44′) voltak. Moldova 0 gólkísérletet hajtott végre, 0 célpontot ért el.

Dánia nem tudta abbahagyni a gólszerzést, az utolsó 6 mérkőzésének száz százalékában találta el a célt. Ez idő alatt összeszedték a 15 összeget, és összesen 3 -at engedtek el. Előfordulhat azonban, hogy egy ilyen minta itt nem tartható fenn.

Miután a mesebeli történetük a 2020-as Európa-bajnokságon szívfájdalommal végződött Anglia és Harry Kane leállási idejének győztese miatt, a dánok jellegzetes elszántsággal visszapattantak, és már három játékkal garantálták az első két hely egyikét.

Jó eséllyel nekik is garantált a csoportelsőség automatikus minősítése kedd végéig, hiszen jelenleg hét ponttal állnak a második helyen álló Skócia felett.

Ausztria: pillanatnyi forma

Ausztria 0-2 -es vb -selejtezőt követően lép pályára ezen a mérkőzésen – Európa győzelemmel legyőzi Feröer -szigeteket korábbi mérkőzésén.

Ebben a játékban Ausztria 67% -os labdabirtoklással és 23 gólkísérlettel rendelkezett, közülük 8 célba ért. Ausztria góljait Konrad Laimer (26′) és Marcel Sabitzer (48′) szerezte. A másik oldalon a Feröer -szigeteken 6 gólkísérlet volt, 3 célpont.

A Franco Foda-féle Ausztria az előző 6 mérkőzésén összesen 6 alkalommal rúgott haza. Az ellenük elért gólok száma az azonos időszakban 10.

Ausztria viszont nagyon csalódott lesz a kvalifikációs kampányában, hiszen összességében kevesebb pontot gyűjtött össze, mint a dánoké. Mindez Franco Foda együttesét hagyja a negyedik helyen, már csak három meccs van hátra ahhoz, hogy felzárkózzon a négypontos hátrányhoz a skótokhoz, akik jelenleg a rájátszás helyét foglalják el.

Mivel Skócia kedden a Feröer-szigeteket veszi át, az osztrákoknak valami különlegeset kell kihúzniuk egy mindent meghódító dán fél ellen, különben hét pontot találhatnak ki és vissza a futásból.

Egymás elleni párharcok

Az utolsó bajnoki összecsapás, amelyen mindketten szerepeltek, a VB -selejtezők – Európa mérkőzés 3. napja volt, 2021. március 31 -én, amikor Ausztria 0-4 Dániával ért véget.

Azon a napon Ausztria 51% -os labdabirtoklást és 5 kapura lövést ért el, 0 célpontot. Dánia 11 kapura lövést szerzett, közülük 6 -at a kapuba. Andreas Skov Olsen (58′, 74′), Joakim Mæhle (63′) és Pierre-Emile Højbjerg (67′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A dán menedzser, Kasper Hjulmand úgy döntött, hogy nem pihentet egyetlen játékost sem Moldova ellen, de most kissé rotálhat három játékkal 72 óra leforgása alatt, de nem akarja kockáztatni a 100% -os mérlegének elvesztését.

A Premier League törzsvendégei, Hojbjerg és Andreas Christensen talán a legesélyesebb jelöltek, tekintve, hogy egy sárga lappal vannak a felfüggesztéstől.

Yussuf Poulsen vezette a sort pénteken, de nem tudta kiegészíteni az egyetlen gólt, amelyet a kampány során eddig hat mérkőzésen szerzett, és kieshet a kezdő XI -ből.

Ausztriának hosszú listája van a sérüléssel kapcsolatos problémákról, Arnautovic és Baumgartner sérülés miatt visszalépett a keretből, Valentino Lazaro, Philipp Lienhart és Aleksandar Dragovic is mellőzött.

A Feröer -szigetek elleni gólok a középpályáról érkeztek, és úgy tűnik, hogy a Foda továbbra sem hiányzik egyértelmű vezető támadó. Stefan Ilsanker és Florian Grillitsch szintén egy sárga lapra vannak a felfüggesztéstől, de biztosan játszani fog egy döntő mérkőzésen a legkeményebb ellenféllel szemben.

A várható kezdők

Dánia

Schmeichel; Wass, Kjaer, Vestergaard, Larsen; Jensen, Norgaard, Delaney; Daramy, Dolberg, Skov Olsen

Ausztria

Bachmann; Trimmel, Posch, Hinteregger, Alaba; Grillitsch, Laimer, Sabitzer; Kainz, Kara, Gregoritsch

Mi várható a meccsen?

Míg az osztrákoknak több dolguk van, és papíron az egyik legkeményebb ellenfélnek kell lenniük Dánia számára, úgy gondoljuk, hogy a piros -fehérek még mindig túl sok minőséget képviselnek soraikban.

Nekik is megvan a lendületük, és emlékezni fognak arra, hogy márciusban leszerelték Ausztriát a saját gyepükön a fordított szerelvényben.

Érdekes statisztikák

  • A Dánia csapata 53%-ban birtokolja a labdát. A Ausztria esetében ugyanez a 51% A passzpontosság az Dánia esetében 84% míg ugyanez a Ausztria tekintve 78%.
  • Átlagosan a Dánia 11-szer lő kapura, míg a Ausztria 15-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Dánia tekintetében 5% míg a Ausztria számait figyelve 8%.
  • Az Dánia jelenleg 1. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Ausztria az 4. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Zahavi vezeti. A legtöbb asszisztot Damsgaard osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Dánia-Ausztria: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Dánia nyeri a meccset a 22Beten 1,47-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,42 -as odds. Ha azonban a Ausztria kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 6,85-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,16-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,66-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,904 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére