Ferencváros-Zalaegerszeg: Odds, fogadási tippek és NB1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 december 10
Ferencváros vs Zalaegerszeg
Ferencváros
Teljesítmény:
N D N N V
  • Groupa Aréna
  • December 12. 17:00
Zalaegerszeg
Teljesítmény:
N D V D N

A Ferencvárosi TC a vendég Zalaegerszegi TE-vel mérkőzik meg a Groupama Arénánál ebben a szombati Nemzeti Bajnokság I mérkőzésen.

Ferencváros: pillanatnyi forma

A Ferencvárosi TC jobb eredményben reménykedik a Bajnokok Ligája 1–0-s veresége után az előző mérkőzésén, a Dynamo Kijev ellen.

Ebben a meccsben a Ferencvárosi TC 59% -os labdabirtoklással és 8 gólkísérlettel rendelkezett 2 góllal. A másik végén a kijevi Dynamo 4 kísérletet kapott a kapuba, kettővel a célba. Denys Popov (60 ‘) volt a gólszerző a kijevi Dynamo számára.

Serhiy Rebrov Ferencvárosi TC-je 7 alkalommal látott jutalmat kapura tett kísérleteiért az utolsó 6 meccsén. Az ellenük szerzett gólok összehasonlító száma 7.

Zalaegerszeg: pillanatnyi forma

A Zalaegerszegi TE 3-0-s Nemzeti Bajnokság I-t követve megy be a Mezőkövesd ellen megnyert utolsó meccsén. A Zalaegerszegi TE számára a gólszerzők Zimonyi Dávid (19 ‘), Szépe János (44’) és Szánthó Regő (80 ‘) voltak.

A formájukat nézve a Zalaegerszegi TE ellen az utolsó 6 meccsükből 5-ben kapott gólt, látva, hogy ellenfelük összesen 11 gólt ért el. Hátul Zete nem járt túl jól.

Erre a találkozóra a Zalaegerszegi TE nyeretlen a Ferencvárosi TC ellen az előző 9 bajnoki mérkőzésen idegenben játszott meccseken. Szörnyű futás volt az úton.

Egymás elleni párharcok

A klubok közötti, 2011. szeptember 9-ig tartó eredmények áttekintése azt mutatja, hogy ezek a találkozások szorongást okoztak a Zalaegerszegi TE számára. Egyáltalán nem sikerült regisztrálniuk a győzelmeket, míg a Ferencvárosi TC megőrizte az előnyt felettük, és megnyerte ezen kapcsolatok 83 százalékát.

Ezeken a meccseken összesen 20 gólt szereztek egymás között, ebből 13 a Fradinak, 7 pedig Zete-nek. Ez egy meccsenként átlagosan 3,33 gól.

Az utolsó bajnoki találkozó, amelyen kettő szerepelt, a Nemzeti Bajnokság I mérkőzés 3. napja volt, 20/08/2020, amely a Zalaegerszegi TE 1-2 Ferencvárosi TC eredményjelzőjével zárult.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Serhiy Rebrov, a Ferencvárosi TC-fõnökének egyáltalán nincsenek alkalmassági aggályai ezzel a játékkal, egy teljesen egészséges, indulásra kész csapatnak köszönhetõen. A kiválasztáshoz rendelkezésre álló, teljesen egészséges csapatnak köszönhetően Boér Gábor, a Zalaegerszegi TE menedzsere semmilyen fitnesz-aggodalommal nem jár ezen a játékon.

A várható kezdők

Ferencváros

Dibusz, Botka, Blazic, Kovacevic, Heister, Somalia, Laidouni, Sigér, Isael, Zsubkov, Tokmac

Zalaegerszeg

Damjen, Gergenyi, Szalai, Bobál, Lesjak, Bedi, Sankovic, Szepe, Konyves, Vass, Szántho

Mi várható a meccsen?

Az az érzésünk, hogy a Zalaegerszegi TE-t rajongani kell ahhoz, hogy túl lehessen lépni ezen a Ferencvárosi TC oldalon, bár ez nem akadályozhatja meg őket abban, hogy a másik végén engedjenek párnak.

Úgy gondoljuk, hogy szűk 2–1-es győzelem lesz a Ferencvárosi TC számára, mire a játékvezető kifújja a végső sípot. Érdekes lesz látni, hogy megy ez.

Érdekes statisztikák

  • A Ferencváros csapata átlagosan 54%-ban birtokolja a labdát. A Zalaegerszeg esetében ugyanez a mutató 51%. A passzpontosság az Ferencváros esetében 78%, míg ugyanez a Zalaegerszeg tekintve 75%.
  • Átlagosan az Ferencváros 16-szer lő kapura, míg a Zalaegerszeg 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Ferencváros tekintetében 13%, míg a Zalaegerszeg számait figyelve 4%.
  • Az Ferencváros jelenleg 1. a NB1 tabelláján, míg a Zalaegerszeg a 8. helyen áll.
  • A NB1 jelen állása szerint a góllövőlistát Hahn vezeti 11 góllal. A legtöbb asszisztot Tokmac osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Ferencváros nyeri a meccset a 22Beten 1,82 -es oddszal bír. A döntetlenre 2,51-es odds. Ha azonban a Zalaegerszeg kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 7-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 4,8-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 5,6-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 3,2-es szorzót, a 2-1-es győzelem 17-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 56-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére