Finnország-Oroszország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 15
Finnország vs Oroszország
Finnország
Teljesítmény:
D V V V N
  • Saint Petersburg
  • Június 16. 15:00
Oroszország
Teljesítmény:
N V D N V

Finnország Oroszországgal játszik a közelgő Euro 2020 összecsapáson.

Finnország: pillanatnyi forma

Az eddigi eredményük által felpörgetett Finnország ugyanebben reménykedik majd a 0-1-es diadal után Dánia felett.

Ezen a meccsen Finnországnak 30% -os labdabirtoklása és 1 gólkísérlete sikerült 1-nél a célba. Az egyetlen játékos a finnországi pontszámlapon Joel Pohjanpalo (60 ‘) volt. Dánia 22 kapura lövést kapott, közülük 6 volt a cél.

Az utóbbi időben ritka eset volt, hogy Finnország védekező acélt mutatott be. Számukra aggodalomra ad okot, hogy Huuhkajat nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 meccsükből 5-ben gólt szerezzenek, és közben 9 gólt szivárogtattak ki.

Oroszország: pillanatnyi forma

Miután legutóbbi meccsén Belgiumtól vereséget szenvedtek az Euro 2020 akcióban, Oroszország és utazó szurkolóik itt jobb eredményt remélnek.

Ebben a játékban Oroszországnak 34% -os labdabirtoklása és 5 kapura lövése sikerült, ezek közül 1 a célba. Belgiumnak 9 gólpróbálkozása volt 4-tel. Romelu Lukaku (10 ‘, 88’) és Thomas Meunier (34 ‘) gólt szerzett Belgiumnak.

A számok elmondják a maguk történetét, és Oroszország ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben kapott gólt, az ellenfelek összesen 10 gólt hárítottak. Hátul látszik, hogy Sbornayának kissé puha az alja. Meg kell találnunk, hogy itt folytatódik-e ez a tendencia.

Egymás elleni párharcok

A Vörös Ördögök elleni vereség azonban azt jelenti, hogy Oroszország hat Európa-bajnoki meccsen nyeretlen, miután Csehország ellen 2012 júniusában 4–1-re sikert arattak, és a bajnokságon elért összes utolsó háromuk vereséggel végződött, de egy ezüst bélés az, hogy a nemzeti csapat soha nem veszített négyet egymás után az euró színpadán.

Ezenkívül Oroszország négy győzelmet aratott négy találkozón Finnországgal mint független nemzettel – ez idő alatt 15 gólt szereztek -, Kanerva finn menedzser pedig még 1995-ben részt vett a Huuhkajat 6-0-s vereségében.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A finn Sauli Vaisanent sérülés miatt ki kellett vonni a tornáról a Dánia elleni győzelem előtt, míg a védő, Nikolai Alho kissé kétséges, mivel egy bejelentett boka megrándulásával küzd.

A Huuhkajat főnöke, Kanerva, nagyrészt ugyanezen XI-nél maradhat Szentpéterváron – feltételezve, hogy játékosai megfelelő gondolkodásmódban vannak -, de Leo Vaisanen kénytelen lehet a jobbhátvéd helyettese, miután Jukka Raitalának későn kellett távoznia Dánia ellen borjúprobléma.

A Dánia elleni Pohjanpalo győztese a tizedik lett a finn színekben, de még mindig távol áll attól, hogy elkapja sztrájkpartnerét, Teemu Pukkit, aki arra törekszik, hogy a válogatott számára kifogásolt 30 sztrájkra építse.

Oroszország közvetlenül a félidő előtt, a belga félidő előtt elvesztette Jurij Zhirkov veterán védőt, és a bajnokság hátralévő részében nem játszik szerepet, míg Daler Kuzyaev csúnya fejütközésbe keveredett Timothy Castagne-val, de a jelentések szerint jól edzett megelőzve ezt a csatát.

Optimizmus van Igor Diveev és Fjodor Kudryashov alkalmasságát illetően is, de Andrey Mostovoy kénytelen volt visszavonulni, miután pozitívnak bizonyult a koronavírus szempontjából.

Mivel Oroszország két baloldali játékos nélkül, Zsirkovban és Kuzjajevben megbirkózhat, a jobbhátvéd, Vjacseszlav Karavaev kénytelen lehet az oldalon helyettesíteni, mivel Csercsesov háromfős védelemre áll vissza – lehetővé téve az atalantai Alekszej Mirancsuknak a támadáshoz való csatlakozását.

A várható kezdők

Finnország

Hradecky; Vaisanen, Arajuuri, O’Shaughnessy, Toivio, Uronen; Kamara, Sparv, Lod; Pohjanpalo, Pukki

Oroszország

Shunin; Dzhikiya, Semenov, Barinov; Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Karavaev; Miranchuk, Golovin; Dzyuba

Mi várható a meccsen?

Egy újabb fárasztó 90 percet kell játszani a kemény ellenzék ellen, ami monumentálisan nehéz kérés a finn játékosok számára – akik valamennyien el sem tudták volna képzelni, hogy kénytelenek legyenek tanúi lenni annak, amit Dánia elleni focipályán tettek.

Kanerva oldalán változások lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú fejtérben van csapata, és bár Oroszország maga is kénytelen lesz változtatásokra kényszerülni, láthatjuk, hogy kiemelkedő minőségük áthúzódik egy küzdelmes győzelem során.

Érdekes statisztikák

  • A Finnország csapata átlagosan 47%-ban birtokolja a labdát. A Oroszország esetében ugyanez a mutató 52%. A passzpontosság az Finnország esetében 83% míg ugyanez a Oroszország tekintve 84%.
  • Átlagosan a Finnország 14-szer lő kapura, míg a Oroszország 16-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Finnország tekintetében 10% míg a Oroszország számait figyelve 6%.
  • Az Finnország jelenleg 2. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Oroszország az 4. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku és Schick vezeti. A legtöbb asszisztot Laimer osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Finnország nyeri a meccset a 22Beten 5,55-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,52-as odds. Ha azonban a Oroszország kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 1,69-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,33-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,572-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,34-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 12-es szorzót, a 2-1-es győzelem 15-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 17-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére