Flamengo-Fluminense: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 06
Flamengo vs Fluminense
Flamengo
Teljesítmény:
N N N N D
  • Maracana
  • Január 7. 01:30
Fluminense
Teljesítmény:
D N D V V

A Flamengo az Estádio do Maracanã vendégcsapatával, a Fluminense csapatával mérkőzik meg ebben a Serie A-mérkőzésen csütörtökön.

Flamengo: pillanatnyi forma

A Flamengo a Fortaleza elleni 0:0-s döntetlen után fogadja vendégét.

Ezen a meccsen Flamengo 64% -kal birtokolta és 13 gól kísérletet végzett, amelyek közül kettő a célba került. A túloldalon Fortaleza 11 gól kísérletet hajtott végre, közülük 4-en a célba.

Rogério Ceni játékosa, a Flamengo összesen 11-szer teljesített nettó összeget az utolsó 6 meccsén. Azokban a gólokban, amelyeket az adott meccsen kaptak, összesen 6.

Fluminense: pillanatnyi forma

A São Paulo elleni korábbi mérkőzésük veresége óta a Serie A versenyen Fluminense és rajongóik remélik, hogy ezúttal jobb eredményt érnek el.

Ezen a meccsen a Fluminense 41% -os labdabirtoklást és 9 kapura lövést ért el, 1-nél a kapuba. Az egyetlen játékos a Fluminense pontszámlapján Fred volt (52 ‘). A túloldalon São Paulo 12 kapura lőtt kaput, közülük 5 a célba. Brenner (15 ‘, 72’) volt a gólszerző São Paulo számára.

A Fluminense jó későn támadt, az előző 6 mérkőzésén 8-szor volt eredményes. Ez nem takarja el azt a tényt, hogy a Tricolor hátul kissé szivárgott, ugyanezen meccsek közül 5 ellen is gólt szerzett.

Egymás elleni párharcok

A korábbi fej-fej mellett tartott találkozókra tekintve, amelyek 2017-ig visszavonultak, kiderül, hogy ezek a mérkőzések nem voltak kedvesek a Fluminense-hez. Semmilyen győzelmet nem sikerült regisztrálniuk, míg a Flamengo csak erősebb volt náluk, és a lejátszott meccsek 67 százalékában nyert.

Ezeken a meccseken összesen 12 gól született közöttük. Ez egy meccsenként átlagosan 2 gólt jelent. Az előző bajnokság, amelyen a kettő szerepelt, a Serie A mérkőzés 9. napja volt, 2020. 09. 10-én, amikor befejezte a Fluminense 1-2 Flamengót.

Ebből az alkalomból a Fluminense 47% -os labdabirtoklást és 18 gólkísérletet ért el, hárman közülük a célba került. Az egyetlen játékos a pontszámlappal Digão (92 ‘) volt. A másik végén Flamengo 13 kapura lőtt, közülük 6 volt a cél. Filipe Luis (8 ‘) és Gabriel Barbosa (34’) szerzett gólt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Vitinho kint van, miután utoljára felvette a harmadik sárga lapot. Filipe Luis és Gabriel Barbosa, a felfüggesztés miatt visszatérnek ide, miután kihagyták a mérkőzést Fortalezával. Diego Alves kihagyja sérülését.

A vendégeknél Nene sérülés miatt kimarad. Marcos Paulo vitában van a szerződése miatt, és valószínűleg hiányozni fog itt. Egy egyébként teljes erejű csapatban csak a Fluminense gócának, Marco Marcão-nak van egyedüli fitnesz kérdése. Michel Araújo (covid) nem lesz bevethető.

A várható kezdők

Flamengo

Bayindir, Sangaré, Aziz, Tisserand, Erkin, Gustavo, Tufan, Valencia, Pelkas, Gümüs, Thiam

Fluminense

Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Kutlu, Bakasetas, Karaca, Bareiro, Davidson

Mi várható a meccsen?

Mivel Sao Paulo hét ponttal rendelkezik a csúcson, a Flamengo nem engedheti meg magának, hogy itt dobja el a pontokat, ha meg akarja védeni koronáját. Legutóbb kiesett, Fortaleza 0: 0-s döntetlen mellett csalódott volt. Rubro Negro abban reménykedik, hogy itt győzelemmel továbbra is nyomást gyakorol a bajnokság vezetőire riválisai ellen.

A Fluminense szurkolói szeretnék, ha csapatuk itt egy győzelemmel hatalmasat süllyesztene a Flamengo bajnoki címeiben, azonban sokkal jobban kell játszaniuk, mint az elmúlt hetekben, ha Flamengo-problémákat akarnak okozni. A Fluminense az utolsó három mérkőzésén nem nyert, így a hetedik helyre esett vissza.

Érdekes statisztikák

  • A Flamengo csapata átlagosan 58%-ban birtokolja a labdát. A Fluminense esetében ugyanez a mutató 49%. A passzpontosság az Flamengo esetében 87%, míg ugyanez a Fluminense tekintve 82%.
  • Átlagosan az Flamengo 15-szer lő kapura, míg a Fluminense 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Flamengo tekintetében 11%, míg a Fluminense számait figyelve 11%.
  • Az Flamengo jelenleg 3. a Brazil bajnokság tabelláján, míg a Fluminense az 7. helyen áll.
  • A Brazil bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Galhardo 9 góllal. A legtöbb asszisztot Vinicius osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Flamengo nyeri a meccset a 22Beten 1,46-es oddszal bír. A döntetlenre 4,32-es odds. Ha azonban a Fluminense kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 7,3-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,765-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére