Flamengo-Velez Sarsfield: Odds, fogadási tippek és Copa Libertadores mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 27
Flamengo vs Velez Sarsfield
Flamengo
Teljesítmény:
N D D D N
  • Maracana
  • Május 28. 02:00
Velez Sarsfield
Teljesítmény:
N N N V N

A pénteki Copa Libertadores menetrend hozza a Flamengót a Vélez Sarsfield ellen.

Flamengo: pillanatnyi forma

A Flamengo ebben a meccsben fog játszani, a 2–2-es Copa Libertadores döntetlen meccs hátuljáról az LDU Quito ellen.

A brazil Flamengo nem tudta abbahagyni a gólszerzést, minden alkalommal eltalálta a célt, valahányszor kimentek játszani az utolsó 6 meccsükön.

Összeszedték a 15-ös összeget ez idő alatt, miközben összesen 11-et engedtek. Érdekes lesz látni, hogy ez a tendencia fennmarad-e a következő meccsen.

Velez Sarsfield: pillanatnyi forma

Vélez Sarsfield ebbe a találkozóba megy, miután a legutóbbi mérkőzésén a Copa Libertadores 2-1-es győzelmét aratta Unión La Calera felett.

A Vélez Sarsfield védekező egységének szorgalmas bemutatói egymás után azt eredményezték, hogy az ellenük elért „góljaik” 2-re álltak az összes korábbi 6 meccsüktől. Ennyi idő alatt támadóik 13-at szereztek.

Egymás elleni párharcok

A G-csoport gyenge rajtja után, a két nyitó mérkőzésen két vereséggel, Velez azóta három egymást követő mérkőzést nyert meg, köztük a múlt héten az Union La Calera otthonában aratott 2-1-es győzelmet.

Öt perces nyitány után Jeisson Vargas megszakította Cristian Tarragona korábbi sztrájkját. Ezután a játék a 39. percig rendeződött, amikor Thiago Almada közelről csapott be, hogy Velezet visszategye az elé.

A házigazdák a második félidőben meg tudtak tartani három döntő pontot, ezzel 2014 óta először igazolták helyüket a nyolcaddöntőben.

Mauricio Pellegrino, a Southampton korábbi menedzsere, aki 2020 áprilisában Gabriel Heinze-t váltotta az élen, most abban reménykedik, hogy csapata bejuthat a G-csoport élére.

Az argentinoknak azonban meg kell győzniük a Flamengót – aki jelenleg 11 meccsen veretlenül fut minden versenyen -, ha ezt szeretnék elérni.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Flamengo továbbra sem lesz védekező középpályás, Thiago Maia keresztszalag-szakadás miatt, a 24 éves játékos hosszas varázsigét állít a pálya szélére.

A középpályás, Willian Arao is kihagyja a pénteki mérkőzést, miután a múlt héten elbocsátották az LDU Quito ellen, így a játékkészítő Diego kezet kaphat.

Az Inter Milan egykori támadója, Gabriel Barbosa, aki jelenleg a nevéhez fűződő hat ütéssel a verseny legjobb gólkirálya, a múlt heti 2–2-es döntetlent betaláló Pedro mellett áll az élen.

Ami Velezt illeti, a fiatal jobbhátvéd, Roberto Garcia továbbra is távol marad, mivel a koronavírus megfertőződése után elszigetelődik. Tomas Guidara ennek eredményeként meg akarja őrizni helyét az oldalon.

A múlt heti gólszerzés után Tarragona várhatóan egyedüli csatárként vezeti majd a sort, Almeda, Agustin Bouzat és Lucas Janson pedig haladó középpályás szerepekkel készülhetnek mögötte.

A várható kezdők

Flamengo

Batista; Viana, Henrique, Pereira; Matheuzinho, Ribeiro, Gerson, Vitinho; Diego; Pedro, Barbosa

Velez Sarsfield

Hoyos; Guidara, Giannetti, Abram, Ortega; Caseres, Mancuello; Bouzat, Almeda, Janson; Tarragona

Mi várható a meccsen?

A két csapat múlt hónapjának fordított meccsén a Flamengo szórakoztató találkozót nyert 3-2-re, a pénteki házigazdákat pedig ismét tesztelni kell, mivel Velez győzelmet arat és a G csoport első helyét kívánja elérni.

Úgy érezzük azonban, hogy a brazilok szűk győzelmet aratnak Rio de Janeiróban, ezzel növelve veretlenségüket a versenyen.

Érdekes statisztikák

  • A Flamengo csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A Velez Sarsfield esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Flamengo esetében 84% míg ugyanez a Velez Sarsfield tekintve 86%.
  • Átlagosan a Flamengo 10-szer lő kapura, míg a Velez Sarsfield 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Flamengo tekintetében 17% míg a Velez Sarsfield számait figyelve 18%.
  • Az Flamengo jelenleg 1. a Copa Libertadores tabelláján, míg a Velez Sarsfield az 12. helyen áll.
  • A Copa Libertadores jelen állása szerint a góllövőlistát Mayoral, Pizzi, Yazici vezeti 7 góllal. A legtöbb asszisztot Morelos osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Flamengo nyeri a meccset a 22Beten 1,57-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,38-as odds. Ha azonban a Velez Sarsfield kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 5,3-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,556 -es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,52-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére