Görögország-Svédország: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 07
Görögország vs Svédország
Görögország
Teljesítmény:
D D N V N
  • Leof. Olimpionikou Spirou Loui
  • Szeptember 08. 20:45
Svédország
Teljesítmény:
N N V N N

A szerdai vb -selejtezők – Európa akcióban Görögország és Svédország szerepel.

Görögország: pillanatnyi forma

A görög csapat részt vesz ezen a mérkőzésen az 1-1 vb -selejtező után – Európa patthelyzete Koszovóval szemben.

Ezen a mérkőzésen Görögország 41% -os labdabirtoklást és 4 gólkísérletet ért el, közülük 2 célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett Görögországban, Anastasios Douvikas (45 ‘) volt. A másik oldalon Koszovó 10 lövést lőtt kapura, ebből 1 -et a kapuba. Koszovó gólszerzője Vedat Muriqi (92 ‘) volt.

Ritkán fordult elő az utóbbi meccseken, hogy Görögország védekező acélt mutatott volna. Valójában Görögország ellen 6 gólt lőttek az előző 6 meccsükből, ezalatt 7 gólt lőttek. Ez a fajta tendencia természetesen nem feltétlenül marad fenn ezen a mérkőzésen.

A hazaiak azonban, akik jelenleg hat pontra vannak a következő ellenfelüktől, Athénban győzelemmel térnek vissza. Görögország bosszantóan kezdte világbajnoki selejtező kampányát, és nem tudtak építeni a spanyolországi sokkhúzáson az első mérkőzésen.

JSchip azóta szemtanúja volt, hogy csapata döntetlenre ítélte Grúzia és Koszovó ellen, a legutóbbi vasárnapi mérkőzésen a 92. percben egyenlítettek.

Görögország továbbra is játékokkal rendelkezik néhány fölöttük lévő nemzeten, és újra összeveszik, ha meg tudják állítani Svédország növekvő lendületét.

Svédország: pillanatnyi forma

Svédország belemegy ebbe a találkozóba, miután 2-1-es nemzetközi barátságos mérkőzést nyert Üzbegisztán előző mérkőzésén.

A legutóbbi 6 mérkőzésük során Janne Andersson svédjei 9 -szer gólra váltották támadásaikat, így 1,5 gólos gólt értek el. Janne Andersson egy olyan csoportba vonult, ahol újra találkozott az ismerős ellenfelekkel, Spanyolországgal, és reális lett volna csapata azon törekvései tekintetében, hogy a B csoport élére kerüljön.

A korábbi világbajnokok elleni múlt heti 2-1-es győzelem azonban Svédországot olyan helyzetbe hozta, hogy kvalifikálhatja magát a 2022-es világbajnokságra a Sevilla fordított mérkőzés előtt.

Csak Görögország, Koszovó és Grúzia áll az útjukban, hogy meglepő meglepetést szerezzenek, de Andersson hangsúlyozza játékosainak, hogy egy -egy mérkőzést kell végrehajtaniuk. A Kék és Sárga három selejtező mérkőzésen mindössze egy gólt kapott, míg egy sokat változó csapat vasárnap 2-1-re előzte meg Üzbegisztánt.

Egymás elleni párharcok

Görögország tavaly szeptember óta mindössze két vereséget könyvelhetett el 15 meccsen, mindkét kudarcot 2-1 arányban osztrák, illetve Svájc ellen érte el.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Az utolsó meccs csalódása ellenére Van’t Schip fontolóra veszi, hogy kitart ugyanazon Görögország XI. Anastasios Douvikas és Vangelis Pavlidis várhatóan megőrzi szerepét a támadásban, így Petros Mantalos elfoglalja helyét a cserék között.

Andersson, miután megragadta a lehetőséget, hogy kipihenje a játékosokat Üzbegisztán ellen, valószínűleg a svéd kezdőcsapatot választja a spanyol meccsről.

Jens Cajuste egy lehetőség a pálya közepén, ha Andersson Albin Ekdal vagy Kristoffer Olsson helyére kíván lépni. Marcus Danielsont nevezik ki a cserék közé, miután letelte egy meccses eltiltását.

A várható kezdők

Görögország

Vlachodimos; Androutsos, Mavropanos, Tzavellas, Giannoulis, Tsimikas; Bakasetas, Bouchalakis, Siopis; Douvikas, Pavlidis

Svédország

Olsen; Krafth, Lindelof, Helander, Augustinsson; Claesson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Kulusevski, Isak

Mi várható a meccsen?

Tekintettel arra a lehetőségre, amely előttük áll, nem várjuk el, hogy Svédország a következő hónapokban a saját útját járja.

Ennek ellenére kemény küzdelmet ígérünk a vendégeknek a késői győzelmekért küzdő ellenfelekkel szemben.

Érdekes statisztikák

  • A Görögország csapata 51%-ban birtokolja a labdát. A Svédország esetében ugyanez a mutató 54% A passzpontosság az Görögország esetében 86% míg ugyanez a Svédország tekintve 88%.
  • Átlagosan a Görögország 6-szer lő kapura, míg a Svédország 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Görögország tekintetében 7% míg a Svédország számait figyelve 10%.
  • Az Görögország jelenleg 4. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Svédország az 5. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Torres vezeti. A legtöbb asszisztot Alba osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Görögország-Svédország: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Görögország nyeri a meccset a 22Beten 3,54-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,125-as odds. Ha azonban a Svédország kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,215-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,15-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,665 -os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,425-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére