Gremio-Cuiaba: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 október 06
Gremio vs Cuiaba
Gremio
Teljesítmény:
V N N V V
  • Gremio
  • Október 07. 02:30
Cuiaba
Teljesítmény:
N N D D N

Az Arena do Grêmio csütörtöki Serie A döntetlenjében a hazai Grêmio csatába száll ellenfelével, Cuiabával.

Gremio: pillanatnyi forma

Grêmio itt jobb eredményre vágyik, miután a Serie A 1-2 vesztes erőfeszítését a Sport Recife elleni legutóbbi mérkőzésén elérte.

Azon a mérkőzésen Grêmio 65% -os labdabirtoklást és 22 gólkísérletet ért el, közülük 7 célba ért. A Grêmio eredménylistájának egyetlen játékosa Douglas Costa (85′) volt. A másik oldalon a Sport Recife 9 gólkísérletet ért el, közülük 6 -ot célba. Gustavo (53′) és Mikael (70′) szerzett gólt a Sport Recife csapatában.

A legutóbbi hat meccsükön Luiz Scolari játékosa, Grêmio összesen 6 -szor találta el a célt, így átlagosan 1 gólt ért el.

Cuiaba: pillanatnyi forma

Cuiabá a Serie A versenyen az América Mineiro elleni előző mérkőzésen elszenvedett veresége után reményei szerint megfordítja a helyzetet.

Azon a mérkőzésen Cuiabá birtokolta a labdát 53% -ban, és 14 lövést szerzett kapura, 3 -at célba. Ellenfeleiknél América Mineiro 9 kapura lövést szerzett, közülük 2 -et célba. Mauro Zárate (13′) és Ademir (83′) lőtt gólt América Mineiro számára.

Jorge Jorginho csapata, a Cuiabá legutóbbi 6 mérkőzése során 6 alkalommal lépett haza. Azok az összecsapások során kapott gólok összesen 6 -ot tesznek ki. A Cuiabá ezen a versenyen veretlen az utolsó 10 idegenbeli bajnoki mérkőzésén. Valóban jók voltak az utazásaik során.

Egymás elleni párharcok

A klubok közötti előző bajnoki találkozó a Serie A 5. mérkőzésének napja volt, 2021.08.18., Amely a Cuiabá 0-1 Grêmio pontszámával zárult.

Ekkor Cuiabá 52% -os labdabirtoklást és 10 kapufás lövést ért el, közülük 2 a célba ért. Grêmio 7 gólkísérletet szerzett, közülük 3 -at célba. Miguel Borja (25′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Miguel Borja volt az egyetlen gól Gremio számára a Cuiaba-val való első találkozójukon tizenegyesből, hiszen idén eddig négyen vezeti a csapatot, bár utolsó két meccsén gól nélkül maradt.

Douglas Costa szélső, aki a Juventustól kölcsönbe került, egyetlen gólja volt a hétvégén a Vanderson szép beállításával, aki kettővel vezet gólpasszban.

Costa volt az egyetlen változás a kezdő 11 -en szombaton az utolsó mérkőzésükhöz képest, mivel Lucas Silva helyére lépett, aki három korábbi bajnoki mérkőzésén kezdett. A Cuiaba kapusa, Walter az utóbbi öt mérkőzéséből négyben idegenben volt látványos, tiszta lappal, és 23 -ból 22 lövést védett.

Marllon szombaton rajthoz állt a középső védekezésben, Alan Empereur helyére, Osmant részesítették előnyben Yesus Cabrera helyett, Jenison pedig a csatárnál rajtolt a vezető gólkirály Elton helyett. Jonathan Cafu segített némi másodlagos gólt szerezni ezen az oldalon, idén három gólt szerzett azóta, hogy a Corinthians kölcsönéből csatlakozott Cuiaba -hoz.

A várható kezdők

Gremio

Chapeco; Vanderson, Ruan, Rodrigues, Kannemann; Santos, Villasanti; Costa, Silva, Ferreira; Borja

Cuiaba

Walter; Lucas, Marllon, Paulao, Uendel; Pepe, Auremir, Cafu, Clayson, Gava; Elton

Mi várható a meccsen?

Ez a két csapat jelenleg küzd, miközben egyik fél sem különösen erős támadásban, Cuiaba eddig 23, Gremio pedig 18 gólt szerzett.

Gyakran előfordul, hogy ezek a csapatok nem tesznek eleget ahhoz, hogy nyerjenek vagy veszítsenek egy játékot, így a döntetlen lehet a mérkőzés legvalószínűbb kimenetele.

Érdekes statisztikák

  • A Gremio csapata 46%-ban birtokolja a labdát. A Cuiaba esetében ugyanez a 42% A passzpontosság az Gremio esetében 83% míg ugyanez a Cuiaba tekintve 80%.
  • Átlagosan a Gremio 13-szer lő kapura, míg a Cuiaba 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Gremio tekintetében 6% míg a Cuiaba számait figyelve 9%.
  • Az Gremio jelenleg 18. a Brazil bajnokság csoportjában, míg a Cuiaba az 11. helyen áll.
  • A Brazil bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Edenilson vezeti. A legtöbb asszisztot Scarpa osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Gremio-Cuiaba: Odds, fogadási tippek és Brazil bajnokság mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Gremio nyeri a meccset a 22Beten 1,58-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,78-as odds. Ha azonban a Cuiaba kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 6,35-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,48-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,51-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,355-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 4,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 19-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére