Honduras-Katar: Odds, fogadási tippek és Gold Cup mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 20
Honduras vs Katar
Honduras
Teljesítmény:
V N D N N
  • BBVA Compass
  • Július 21. 03:00
Katar
Teljesítmény:
N N N D N

A szerdai Arany Kupa mérkőzések listáján Honduras szerepel Katar ellen.

Honduras: pillanatnyi forma

Honduras, korábbi eredményét követve, ugyanebben reménykedik majd a 2-3 Arany Kupa-siker elleni Panamával szemben.

Fabián Coitoék Hondurasai az előző 6 meccsük során összesen tízszer találták el a hálót. Az ellenük szerzett gólok összehasonlító száma 7-nél áll.

Két évvel a 2019-es Arany Kupa-kudarc után, a csoport alján végzettek, a honduránok ezúttal ügyekkel foglalkoztak, mindkét meccsüket megnyerve és hét gólt szereztek ebben az időszakban.

A La Bicolor ez a kiadása megnyugodhat, hogy ezúttal túljutnak a csoportkörön, de ezzel nem lesznek megelégedve, mivel reményeik szerint 2013 óta először nyerik meg csoportjukat. Ehhez le kell zárniuk egy olyan csapatot, amely ugyanolyan fenyegető volt támadásban, mint ők, Katar két meccsen hét gólt szerzett, ugyanannyit, mint Honduras.

Fabian Coito menedzser megkönnyebbülten látja, hogy csapata továbbjut a verseny ezen szakaszán túl, de az uruguayi tudja, hogy védekezésében élesebbnek kell lennie, miután két első félidei gólt kapott a panamaiak ellen, és ugyanannyi lövést adott fel célpont (hat), ahogy három korábbi meccsükön együtt tették.

Katar: pillanatnyi forma

Katar a 0–4-es Arany Kupa-győzelem után lép majd játékba, és legutóbbi mérkőzésén legyőzte a Grenadát.

A katari védelem megbízható megjelenítései egymás után azt eredményezték, hogy a „célok” összértéke 4 volt az előző 6 összecsapásból. Ugyanebben az időszakban saját támadóerejüknek sikerült 11-et szerezni.

Katar a bajnokság első két mérkőzése során igazi maroknyi ellenfélvédelmet nyújtott be, négy gólt dobott össze a Grenadával szemben. Ez a csapat a legtöbbet szerezte egyetlen mérkőzésen a 2020 decemberi Banglades elleni 5–0-s győzelem óta.

Felix Sanchez látta, hogy csapata a fenséges futballal megnyerte a bajnokság eddigi első mérkőzését, a 11. percben megszerezte a vezetést, és soha nem nézett vissza, mivel az elejétől a végéig domináltak, és négy ponttal a D csoport második helyére léptek.

Bármennyire is jól néztek ki az utolsó harmadban, Sanchez talán annak örülhet, hogy mennyivel jobbak voltak a hátsó részen, összesen csak öt lövést engedett meg, kettőt a kapuba, szemben a grenadiakkal, és csak 36% -os birtoklásra korlátozta őket.

Egymás elleni párharcok

A két csapat még nem találkozott egymással.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Romell Quioto, a CF Montreal támadója szombati győzelmükben zicceret szerzett, tizedik és tizenegyedik lett hazája számára, mivel eddig hárommal vezeti a honduránokat ezen a versenyen.

A Quioto a veterán támadót, Jerry Bengtsont váltotta, aki gólt szerzett a nyitóján, míg Alberth Elis szombaton Edwin Solano helyett a szélen kezdte a játékát, Walter Martinez pedig kiült a teljes 90 percbe.

Luis Lopez kapus ugyanolyan elfoglalt volt, mint jó ideje a La H-ban, hat lövéssel szembe kellett néznie Panamával szemben, és négyet megállított, ez a legtöbb lövés, amivel Jamaica azóta nyolc lövést adott rá a Reggae 3-2-es győzelmében. Boyz két évvel ezelőtt az Arany Kupán.

Almoez Ali és Akram Afif egy második meccsen gólt szereztek Katarban, Ali pedig csapattársa, Hassan Al-Haydos mellett még mindig a harmadik minden idõben 32 góllal, míg Afif Sayed Ali Bechir mellett minden idõben a nyolcadik helyre került 21. nemzetközi cél.

A parádés nevű Ro-Ro a szélsőhátvéd szerepéből a középpályára lépett fel a középpályára, szemben a Grenadával, mivel Sanchez hátsó hármat alkalmazott Boualem Khoukhi mellett Abdelkarim Hassan és Tarek Salman, aki látta a verseny első fellépését.

Meshaal Barsham, a kapus kezdte harmadik, egymást követő meccsét Katarban, két védéssel a második tiszta lapja után ebben az időszakban.

A várható kezdők

Honduras

L. Lopez; Rodriguez, Pereira, Alvarez, Leveron; Acotsa, Martinez, Flores; Quioto, A. Lopez, Elis

Katar

Barsham; Hassan, Al-Rawi, Salman, Kheder; Ahmed, Afif, Boudiaf, Madibo; Ali, Al-Haydos

Mi várható a meccsen?

Ezek a felek egyenlő arányban vannak, az első két meccsükön mindkettő ugyanannyi gólt szerzett, a hondurániak eggyel kevesebbet kaptak.

Hondurasnak már garantált a helye a verseny utolsó nyolc részében, és Katar valószínűleg csatlakozik hozzájuk, megakadályozva néhány előre nem látható forgatókönyvet, ezért mindkettőjüknek meg kell elégednie egyetlen ponttal, miközben nem kockáztatnak sárga lapokat vagy sérüléseket a kieséses szakaszba.

Érdekes statisztikák

  • A Honduras csapata átlagosan 45%-ban birtokolja a labdát. A Katar esetében ugyanez a mutató 46% A passzpontosság az Honduras esetében 78% míg ugyanez a Katar tekintve 77%.
  • Átlagosan a Honduras 14-szer lő kapura, míg a Katar 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Honduras tekintetében 3% míg a Katar számait figyelve 11%.
  • Az Honduras jelenleg 3. a Gold Cup csoportjában, míg a Katar az 1. helyen áll.
  • A Gold Cup jelen állása szerint a góllövőlistát Patrick Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot a svájci Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Honduras nyeri a meccset a 28Beten 2,838-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,38-as odds. Ha azonban a Katar kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,46-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,8-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,962-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,8-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére