Horvátország-Málta: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 29
Horvátország vs Málta
Horvátország
Teljesítmény:
D V V V N
  • HNK Rijeka
  • Március 30. 20:45
Málta
Teljesítmény:
N N D V D

A horvát válogatott Málta ellen lép pályára a kedden sorra kerülő vb-selejtezőkön – Európa mérkőzéseken.

Horvátország: pillanatnyi forma

Horvátország az 1-0-s vb-selejtezők – Európa Cipruson elért sikere után reméli utolsó eredményének megismétlését.

Ezen a meccsen Horvátország 68% -os labdabirtoklást és 17 kapura lövést ért el 3-at a célba juttatva. Az egyetlen játékos a horvátországi pontszámlapon Mario Pašalić (40 ‘) volt. Ciprus 3 kísérletet kapott a kapuba, 2 góllal.

Az utóbbi időben túl ritkán fordult elő, hogy Horvátországnak sikerült teljes 90 percet kitartania. A tények azt mutatják, hogy Vatreni védekezését az előző 6 meccséből 5-ben megsértette, és közben 11 gólt adott. Hamarosan megtudjuk, hogy ez a tendencia folytatható-e ebben a játékban.

Málta: pillanatnyi forma

Utolsó meccsén Málta 2-2-es döntetlent ért el a WC-selejtező – Európa-mérkőzésen Szlovákiával.

Ebben a játékban Málta 34% -os labdabirtoklást és 9 gól kísérletet ért el 4 góllal. Málta számára a gólokat Luke Gambin (16 ‘) és Satariano (20’) szerezte. Szlovákiának 14 kapura lövése volt, 5 közülük kapura. Strelec Dávid (49 ‘) és Milan Škriniar (53’) gólt szerzett Szlovákiában.

Az utolsó 6 meccsen Málta 11 gól összeszámlálásához segítette magát. Ezen kívül minden játékban a pontszámlapra is felkerült. Ebben az időszakban 7 gólt szereztek ellenfelük.

Egymás elleni párharcok

A korábbi, fej-fej mellett tartott találkozók 2005. március 30-ig tartó vizsgálata azt mondja nekünk, hogy ezek a mérkőzések nem voltak kedvesek Máltával. Egyáltalán nem tudtak győzelemmel eljutni, miközben Horvátország uralta őket, és a lejátszott mérkőzések 83% -ában elfogyott a győztes.

15 gól összességében osztozott a két klub ezeken a meccseken, közülük 13 Vatreni, 2 pedig Ħomori. A meccsenkénti átlagos gólszám 2,5-re változik.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Mint említettük, Kramaric bokasérülése kizárta őt ebből a játékból, így Ante Budimirnek újabb esélyt kell adnia a tetején, hacsak Perisicet nem helyezik át központi szerepre.

Luka Modric lett országa minden idők legtöbbet játszó játékosa, miután 135. alkalommal lépett ki horvát színekben Ciprus ellen, de 35 éves lába nem biztos, hogy egy hét leforgása alatt készen áll a harmadik rajtra, így Mateo Kovacic visszatérhetne ide.

Nikola Vlasic és Domagoj Vida is jelölt arra, hogy visszatérjen az első XI-re a héten, míg a Dinamo Zagreb Európa Liga-hőse, Mislav Orsic most kétszer jelent meg a kispadról, és remélni fogja, hogy lehetőséget kapnak arra is, hogy ki lehessen hatni.

Ezzel szemben a máltai főnök, Mangia nagyon kevés aggodalommal bír, és számos támadási lehetőséggel van megáldva, bár Satariano nincs abban a helyzetben, hogy lemondjon a helyéről Luke Montebello nyomása ellenére, aki most kilenc mérkőzést játszott anélkül, hogy megnyitotta volna számláját a Nemzeti csapat.

Nehéz lenne, ha Mangia elhagyná a XI bármelyik tagját a szlovákiai döntetlennel, de a fáradt lábak kényszeríthetik a kezét, ami azt jelenti, hogy Kyrian Nwoko reményei szerint visszahívja a kezdőcsapatot.

Matthew Guillaumier, a középpályás lynchpin 180 percet játszott három nap alatt, és ezért olyan játékos lehet, akit Mangia úgy dönt, hogy pihen, Bjorn Kristensen pedig képes pótolni az űrt a gépházban.

A várható kezdők

Horvátország

Livakovic; Juranovic, Vida, Caleta-Car, Barisic; Kovacic, Brozovic; Vlasic, Pasalic, Orsic; Budimir

Málta

Bonello, Agius, Shaw, Borg; J. Mbong, Kristensen, Teuma, Camenzuli; Nwoko, Gambin; Satariano

Mi várható a meccsen?

Málta gólterhelt játékaival a neutrálisok jól nézhetők, Horvátország azonban gyorsan elfojtja a Mangia embereinek minden fenyegetését, mivel igyekeznek javítani saját klinikai jellegüket a kapu előtt.

A világranglista Szlovákia és Málta közötti 142 helyezés nem volt hatással a hétvégi látogatókra, de nem számítunk arra, hogy itt villám kétszer csap le, és támogatjuk Horvátországot, hogy minimális gond nélkül végezhesse a munkát.

Érdekes statisztikák

  • A Horvátország csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Málta esetében ugyanez a mutató 41%. A passzpontosság az Horvátország esetében 78%, míg ugyanez a Málta tekintve 77%.
  • Átlagosan a Horvátország 14-szer lő kapura, míg a Málta 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Horvátország tekintetében 30%, míg a Málta számait figyelve 25%.
  • Az Horvátország jelenleg 3. a Vb-selejtező tabelláján, míg a Málta az 6. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Dzyuba vezeti 3 góllal. A legtöbb asszisztot Gregus osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Horvátország nyeri a meccset a 30Beten 1,056-ös oddszal bír. A döntetlenre 12-as odds. Ha azonban a Málta kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 41-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 3,64-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,43-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 56-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére