Horvátország-Skócia: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 21
Horvátország vs Skócia
Horvátország
Teljesítmény:
N D V V D
  • Hampden Park
  • Június 22. 21:00
Skócia
Teljesítmény:
N D N V D

Nem sokkal később az Euro 2020 keddi akciójáig, amikor Horvátország Skóciával áll szemben.

Horvátország: pillanatnyi forma

Horvátország a Cseh Köztársasággal szemben 1-1-es Euro 2020-s döntetlen után vesz részt ebben a meccsben.

Ebben a játékban Horvátország 49% -kal birtokolta, és 11 kapura lőtt kaput 2-vel a kapuba. Horvátország gólszerzője Ivan Perišić (47 ‘) volt. A Cseh Köztársaság 11 kísérletet kapott a kapuba, 1 góllal. Patrik Schick (37 ‘) a Cseh Köztársaság gólszerzője volt.

A közelmúltbeli horvátországi mérkőzések általános szempontja a magas pontszám, nulla. A korábbi, ez előtt zajló összecsapásukból öten közülük vesztett tétet mindkét csapat gólszerzésére. A történelmi eredményeket leszámítva az idő eldönti, hogy a trend fennmaradhat-e ebben a játékban.

Matematikailag lehetetlen, hogy a harmadik helyezett Horvátország csoportgyőztesként lépjen tovább, és Anglia Wembleyben a Kockások felett aratott győzelme azt jelenti, hogy nem látják őket, ezért Dalic embereinek abban kell reménykedniük, hogy a Három Oroszlán kegyelmet nyújt nekik Csehország ellen miközben Skócia elsüllyesztésére törekszenek.

A D-csoport másik meccsének döntetlenje miatt Horvátország Skócia elleni eredménye jelentéktelenné válik, de még mindig nincs jobb idő Dalic számára, hogy befejezze csapata négymeccses nyeretlenségi sorozatát, mivel célja a négy legjobb harmadik közé jutás. elhelyezett oldalak.

Skócia: pillanatnyi forma

Legutóbb Skócia 0–0-s döntetlent ért el az Euro 2020 Angliával vívott mérkőzésén.

Ebben a játékban Skócia 40% -kal birtokolta és 11 gólszerzési kísérletet végzett, amelyek közül kettő a célba került. Ellenfeleik számára Anglia 9 kapura lőtt, közülük 1 volt a cél. A legutóbbi 6 mérkőzésen Steve Clarke skót játékosa 8-szor sikeres próbálkozást ért el, ezért meccsenként átlagosan 1,33 volt a gólja.

Skócia péntek esti találkozása Angliával minden bizonnyal nem felelt meg a meccs előtti számlázásnak, de az örömteli Tartán Hadsereg örömmel fogadta oldaluk teljesítményét az angol fővárosban, mivel egy motivált Skócia megakadályozta Anglia fényes támadóit abban, hogy a háló hullámozzon az éjszaka.

Steve Clarke embereinek megvoltak a maguk esélyei, de ők sem tudták átlépni a holtpontot, bár teljes értékűek voltak a Wembley-ben elért pontjukért, és a Cseh Köztársaság nyitónapi vereségük után új életet kaptak az Euróban.

Mivel azonban Skócia még mindig várja az Európa-bajnokság első gólját, Clarke emberei a rangsor végén maradnak, és kivételes körülmények között kell imádkozniuk, hogy életben tartsák utolsó 16 reményüket az utolsó napon.

Egymás elleni párharcok

Skócia 2004 óta nem tudott gólt szerezni három versenymeccsen a visszapattanás után, de Clarke csapatának támadó ihletet kell találnia valahonnan, ha hosszabbítani akarják a tornán való tartózkodásukat, bár a harmadik helyezett esélye elég a kieséshez ágy még mindig nagyon él.

A történelem előnyben részesítheti a skótokat ebben a döntetlenben, mivel Horvátország nem tudta megnyerni az előző öt Skóciával folytatott találkozójának egyikét sem, és a két legfrissebb összecsapás a felek között a 2014-es világbajnokság kvalifikációjánál Skócia 2–0 és 1–0-t követelt győzelmek.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Horvátország kénytelen volt megbirkózni a Rangers balhátvédje, Borna Barisic nélkül az Euro 2020 első két meccsén, és annak ellenére, hogy a hétvégén ismét csatlakozott a csapathoz edzéshez, még nem adták át erre a csatára.

Marcelo Brozovicot kiesett a cseh sorsolásra, de Dalic megerősítette, hogy itt tér vissza a kezdőcsapatba, míg Ante Rebicet egy csereként való részvételre korlátozzák, miután hízelgett, hogy eddig megtévesszen.

Bruno Petkovic erős jelölt az élvonalban, miután fenyegetőnek tűnt a Csehország elleni csereként, miközben Nikola Vlasic is fontolóra veszi, hogy teljes körűen szerepeljen, amikor teljes erőnlétéhez közeledik.

Eközben Skóciában óriási csapást mértek a hírre, miszerint Billy Gilmour pozitív eredményt kapott a koronavírus szempontjából, így Stuart Armstrongot visszaválaszthatják a középpályás háromba.

A védőt, Kieran Tierney-t alkalmassá tették az Angliával vívott összecsapásra, és félelmetes váltásba lendült a 90 perc alatt, így az Arsenal embere még egyszer a hátsó háromba kell állnia Scott McTominay és Grant Hanley társaságában.

Kevin Nisbet a beilleszkedést szorgalmazza, mivel Skócia megpróbálja megtörni a gólkirályokat, de Che Adams és Lyndon Dykes még egyszer megbízható lehet.

A várható kezdők

Horvátország

Livakovic; Vrsaljko, Vida, Lovren, Gvardiol; Brozovic, Kovacic; Vlasic, Modric, Perisic; Petkovic

Skócia

Marshall; McTominay, Hanley, Tierney; O’Donnell, McGregor, Armstrong, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Mi várható a meccsen?

A Horvátország és Skócia közötti korábbi találkozók egyike sem vezetett kettőnél több gól megszerzéséhez, de ennek a tendenciának meg kell változnia itt, mivel mindkét fél kétségbeesetten igyekszik életben tartani az Euro 2020 reményeit.

Dalic még nem találja meg az optimális támadási képletet Horvátországgal – a rendelkezésére álló rengeteg tehetség ellenére -, de elvárjuk, hogy a Kockások a harmadik próbálkozáson rendbe hozzák, mivel Skócia kontinentális futása az első akadálynál véget ér.

Érdekes statisztikák

  • A Horvátország csapata átlagosan 45%-ban birtokolja a labdát. A Anglia esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Horvátország esetében 74% míg ugyanez a Skócia tekintve 75%.
  • Átlagosan a Horvátország 10-szer lő kapura, míg a Anglia 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Horvátország tekintetében 11% míg a Skócia számait figyelve 6%.
  • Az Horvátország jelenleg 3. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Skócia az 4. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku, Wijnaldum és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Horvátország nyeri a meccset a 22Beten 2,25-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,7-as odds. Ha azonban a Skócia kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 2,95-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,832 -es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,925-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,995-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 12-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére