Hostein Kiel-Köln: Odds, fogadási tippek és Bundesliga playoff mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 28
Hostein Kiel vs Köln
Hostein Kiel
Teljesítmény:
N V V N N
  • Holstein-Stadion
  • Május 29. 18:00
Köln
Teljesítmény:
N V D N V

A következő Bundesliga – Play-off mérkőzésen Holstein Kiel szombaton csatát vív Kölnnel.

Hostein Kiel: pillanatnyi forma

A Holstein Kiel akit korábbi eredményük fellendített, ugyanebben reménykedik majd a Köln elleni 0–1-es Bundesliga 1 – Play-off siker után.

Ebben a játékban Holstein Kiel 43% -os labdabirtoklást és 8 gól kísérletet ért el 3-szor a célba. A Holstein Kiel gólja Simon Lorenz (59 ‘) volt. 1. Az FC Köln 17 kísérletet hajtott végre 5 góllal.

A Holstein Kiel játékosa az utóbbi időben gyakran élénk, a magas pontszám a szokásos. Az elmúlt hat meccsük során összesen 21 gólt jegyeztek mindkét csapat együttesen (meccsenként átlagosan 3,5 gól), ezek közül 13 Holstein Kielből érkezett.

Köln: pillanatnyi forma

Friedhelm Funkel, akit Koln árkában az SC Paderborn jelenlegi főnöke, Steffen Baumgart cserél le a szezon végeztével, függetlenül attól, hogy a Billy Goats szombaton túlélte-e, teljesen tisztában lesz azzal, hogy csapatának jelentősen javulnia kell annak érdekében, hogy esélye legyen a borulásra a hiány.

Kolnnak kétszer annyi lövése volt, mint Kielnek, miközben az első 90 percben 58% -át birtokolta, és minden esély megvan arra, hogy a meccs hasonló mintát követhet szombaton annak ellenére, hogy Kiel ezúttal hazai előnnyel rendelkezik az oldalán.

Mivel Sebastian Anderssonnak az első szakasz második felében sikerül szerepelni annak ellenére, hogy térdsérülést szenvedett a döntő utolsó napon a Schalke 04 elleni győzelem során, valószínűleg Koln könyörtelenebb lesz, ha komoly esélyeket teremtenek a svéd csatár számára a konverzióra.

Azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan olcsó gólokat engedjenek be, mint szerdán Lorenzék, különben a századforduló óta a 2. Bundesligában a hatodik kiesés szembe fogja nézni őket.

Egymás elleni párharcok

Miután lassan kezdte a tűnő találkozót, Kiel volt a jobb oldal a második félidőben, különösen azután, hogy Simon Lorenz néhány másodperccel azelőtt vezette oldalát, hogy csereként lépett pályára.

Koln fényesen kezdte az eljárást, Ondrej Duda nagy erőfeszítéseket tett az első félidő leállási idejében, de Ole Werner összességében rendkívül elégedett lett volna azzal, hogy másodosztályú ruhája többnyire karnyújtásnyira tartja az ellenfeleket.

A Bundesligában az 57. klubot kívánja elérni, amely 1963-ban történő újrázása óta soha nem jutott el Németország élvonalába, Kielnek meg kell tartania idegzetét, és gondoskodnia kell arról, hogy a túl késői menetrend ne érje utol őket szombaton.

Az a tény, hogy a gólyák csak négyszer veszítettek el saját javításukon, miközben megőrizték a 2. Bundesliga legerősebb védelmi rekordját ebben a szezonban, arra utal, hogy csak megtehetik.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

Jonas Meffert és Alexander Muhling középső középpályások felfüggesztés miatt kihagyták az első mérkőzés győzelmét a Koln ellen, Werner valószínűleg mindkét játékost visszahívta a szombati rajtjára.

Ez azt jelentheti, hogy Aleksandar Ignjovski és a Kolntól kölcsönbe kapott Niklas Hauptmann kiesik az oldalról. Fabian Reese lenyűgözte a második félidő csereként, és a bal szélen Finn Porath helyére léphetett.

Johannes van den Berghet felfüggesztik, miután felvette ötödik óvatosságát a szezonban, így Wernernek igazi fejtörése volt a balhátvédnél.

Marco Komenda átállhat a középhátvédről, ahogyan a DFB-Pokal 5–0-s vereségében a Borussia Dortmund ellen, a gólszerző Lorenz pedig szerdai győztese után a kezdetektől az oldalra lépett.

Időközben Kolnnak üdvözölnie kell Anderssont a kezdetektől a vezetés irányába, ennek megfelelően Jonas Hector és Duda is mélyebben beleesik a természetesebb szerepekbe. Salih Ozcan vagy Ellyes Skhiri utat enged.

Elvis Rexhbecaj visszatérhet, attól függően, hogy a középpályás mennyire fitt a legutóbbi kopogása után, Jan Thielmann és Dominick Drexler is mindketten az indulásokra törekszenek, hogy megpróbálják felfrissíteni a hibás támadást.

A várható kezdők

Hostein Kiel

Gelios; Neumann, Wahl, Lorenz, Komenda; Meffert, Muhling, Lee; Bartels, Serra, Reese

Köln

Horn; Schmitz, Bornauw, Czichos, Katterbach; Skhiri, Hector; Thielmann, Duda, Rexhbecaj; Andersson

Mi várható a meccsen?

Kolnnak nagyobb támadóképességgel kell rendelkeznie a várhatóan végrehajtott változtatásokkal szemben, de azt várjuk, hogy a Kiel szűken ragaszkodik összesített vezető pozíciójához, és megszerzi a Bundesligában való első feljutását.

Werner csapata szerdán nagyobb szellemiséggel és őszintén szólva több ötlettel játszott támadásban, különösen átmenetkor. Ha Koln hagyna védelmi réseket, Kiel arra törekszik, hogy a játékosok megbüntessék őket.

Érdekes statisztikák

  • A Hostein Kiel csapata átlagosan 66%-ban birtokolja a labdát. A Köln esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Hostein Kiel esetében 90% míg ugyanez a Köln tekintve 84%.
  • Átlagosan a Hostein Kiel 13-szer lő kapura, míg a Köln 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Hostein Kiel tekintetében 15% míg a Köln számait figyelve 15%.
  • Az Hostein Kiel jelenleg 1. a Bundesliga playoff tabelláján, míg a Köln az 12. helyen áll.
  • A Bundesliga playoff jelen állása szerint a góllövőlistát Haaland vezeti 8 góllal. A legtöbb asszisztot Cuadrado osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Hostein Kiel nyeri a meccset a 22Beten 3,54 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,54 -as odds. Ha azonban a Köln kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 2,04-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,68-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,89-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 11-es szorzót, a 2-1-es győzelem 6,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére