Huesca-Elche: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 április 08
Huesca vs Elche
Huesca
Teljesítmény:
D V V D N
  • El Alcoraz
  • Április 09. 21:00
Elche
Teljesítmény:
N V V D D

Az Elche CF pénteken az Estadio El Alcorazhoz megy, a La Liga bemutatkozása ellen a házigazda SD Huesca.

Huesca: pillanatnyi forma

Az SD Huesca a Levante elleni 0-2-es diadal után ismét győzelmet remél.

Ezen a meccsen az Huesca 38% -kal birtokolta a labdát, és 6 gólt próbált, kettőjükkel a célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett az SD Huesca számára, Rafa Mir volt (15 ‘, 54’). A túloldalon Levante UD 13 kísérletet kapott a kapuba, közülük 3 a célba.

Az Huesca meccsei késői találkozóknak bizonyultak, rengeteg pontszerzés várható. Csak az elmúlt hat összecsapás során összesen 21 gólt jegyeztek mindkét csapat együttesen (meccsenként átlagosan 3,5 gól), ebből 10-et Oscenses krétázott. Ez a tendencia természetesen nem következhet be ebben a meccsben.

Elche: pillanatnyi forma

Korábbi meccsükön az Elche 1–1-es döntetlent ért el a La Liga meccsén a Real Betisszel.

Ezen a meccsen az Elche 46% -kal birtokolta és 7 gólszerzési kísérletet hárman közülük a célba szorította. Az Elche CF gólszerzője Pere Milla (36 ‘) volt. A másik végén a Real Betis 13 kapura lőtt, 3 a kapuba. Borja Iglesias (14 ‘) gólt szerzett a Real Betis számára.

Formájukat tekintve, és az Elche ellen az utolsó 6 meccséből 6-ot szereztek, látva, hogy az ellenfél összesen 9 gólt ért el. Védekezésben Los Franjiverdes valóban tehetett a dolgok felpörgetéséről.

Erre a meccsre érkezve az Elche legutóbbi 13 bajnoki mérkőzésén nem nyert idegenben. Biztosan annyira kétségbeesnek.

Egymás elleni párharcok

A fej-fej melletti párharcok statisztikáit tekintve, amelyek 2016.02.21-ig nyúlnak vissza, egyik klub sem állt az élen az első helyen, ahol az SD Huesca megnyerte az egyik meccset, az Elche CF 1-et és 4-et pedig a szabályozási idő sorsolta.

A két klub 11 gólt osztott ezen meccsek során, 5 Oscenses és 6 Los Franjiverdes. Ez egy meccsenkénti átlagos gólérték 1,83. A felek közötti előző bajnoki összecsapás a La Liga 5. meccsének napja volt, 2020.10.03.

Ebből az alkalomból az Elche CF 51% -os labdabirtoklást és 2 kapura lövést sikerült elérnie, 0-val a célba. Ellenfeleik számára az Huesca 18 lövést lőtt kapura, 4-en a célba.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Huesca péntek este ismét sérülés miatt nélkülözheti Gaston Silva, Antonio Valera és Javi Ontiveros szolgálatait, míg Pablo Maffeo valószínűleg kihagyja a vállproblémát, amelyet legutóbb a Levante elleni 2–0-s győzelem során szenvedett.

Pedro Lopez megszerezheti Maffeo helyét a kezdő XI-ben, miközben a védelem közepén is változás következhet be, Dimitris Siovas pedig kopogtatást hajtott végre, amellyel Denis Vavro jöhet szóba.

Az utolsó harmadban valószínűleg nem lesz változás, Sandro Ramirez csatlakozik az éllovas Rafa Mirhez, aki 10 alkalommal talált be a kapuba a La Ligában ebben a kifejezésben.

Ami az Elchét illeti, Lucas Boye egy játékból való felfüggesztést követően áll rendelkezésre, és a 25 éves játékos várhatóan Guido Carrillo kárára tér vissza a kezdő oldalra.

Escriba csapata a Betissel vívott összecsapás során nem szedett sérülési problémát, vagyis a küzdőknek teljes csapatuk lehet, melyből péntek este választhatnak.

Antonio Barragan egy friss sérülés után áll rendelkezésre, de a spanyol ismét a kispadon indulhat, Helibelton Palacios pedig megtartja helyét a jobbhátvédnél.

A várható kezdők

Huesca

Fernandez; Insua, Pulido, Vavro; Lopez, Ferreiro, Mosquera, Seoane, Galan; Mir, Sandro

Elche

Badia; Palacios, Verdu, Calvo, Mojica; Morente, Guti, Marcone, Fidel; Milla, Boye

Mi várható a meccsen?

Mindkét menedzser kétségbeesetten veszít péntek este, hogy ne veszítsen, ami feszült és kalitkás viszonyt teremthet.

Nem lenne meglepő, ha hazai vagy idegenbeli győzelmet látnánk, de minőség szempontjából nem sok minden van a felek között, és itt egy alacsony pontszámú döntetlent támogatunk.

Érdekes statisztikák

  • A Huesca csapata átlagosan 48%-ban birtokolja a labdát. A Elche esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Huesca esetében 78%, míg ugyanez a Elche tekintve 81%.
  • Átlagosan a Huesca 10-szer lő kapura, míg a Elche 6-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Huesca tekintetében 9%, míg a Elche számait figyelve 13%.
  • Az Huesca jelenleg 17. a La Liga tabelláján, míg a Elche az 18. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 20 góllal. A legtöbb asszisztot Messi osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Huesca nyeri a meccset a 22Beten 2,055-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,3-as odds. Ha azonban a Elche kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,8-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,12-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,36-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére