Inter Milan-Getafe: Odds, fogadási tippek és Európa Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 augusztus 03
Inter Milan vs Getafe
Inter Milan
Teljesítmény:
D D N N N
 • Veltins-Arena
 • Augusztus 5. 21:00
Getafe
Teljesítmény:
D V D V V

Visszatért az Európa Liga! Nem mintha ez lenne a legnagyobb és legnemesebb európai labdarúgó tornasorozat, amire mindenki szájtátva várt, de abban talán mindenki egyetért, hogy a magas szintű klubfocira most az is ki lehet éhezve, aki követte hazája bajnokságát (innen is üdvözöljük francia barátainkat). Az Európa Liga most abban a kitüntetett helyzetben van, hogy a mini tornáját ugyanolyan keretek között fogják megrendezni, mint a BL-t, csak ezt nem Lisszabonban, hanem Németországban, Gelsenkirchenben. Öveket becsatolni, indulunk!

Formaidőzítés

Szóval, végre, visszatértünk. Egy kicsit kerekebbnek tűnik a világ, most, hogy az európai topfoci is átnyúlik az országhatárokon és két különböző nemzet játékosai is találkoznak egymással. Amit most terítékre veszünk, az az Inter Milan – Getafe letsz, ahol bár a pálya nagyon dől az Inter Milan felé, mégis érdemes lesz kitekinteni közben.

Kezdjük az “underdoggal”, a Getafe-val: a spanyol bajnokságban úgy eresztettek le, mint a lufi, aminek elengedték a végét. Valami eszméletlen pocsék szezonvéget futottak, miközben így is sikerült a kocsit betolni a 8. helyre.

Csakhogy időközben beleszaladtak egy Real Madrid elleni vereségbe (1-0), egy Osasuna elleni döntetlenbe (0-0), egy Villarreal elleni csúnya vereségbe (1-3), ahol annyira elborult mindenki agya, hogy ott a Getafétól kiállítottak 3 játékost is. Azután még egy Alaves elleni döntetlen is befigyelt, majd egy Atleticótól kapott kettes (0-2), aztán a Levante ellen is sikerült kikapniuk. Egyszóval: nem jó most Getafénak lenni.

Az Intert pedig minden tisztelet megilleti. Az olasz bajnokságot ugyan elbukták már a vége előtt 2 fordulóval, de a végelszámolásban egyetlen picinyke ponttal maradtak a Juventus mögött, ami persze csalóka, de inkább azt jelzi, hogy ezzel az Interrel számolni kell és akár az idei Európa Liga szezon végső győztesével is lehet dolgunk. Ki tudja, talán már idén is behúzzák?

Az biztos, hogy Antonio Conte egy nagyon furcsa figura. Imádja a csapatait úgy játszani, hogy 3 védő áll hátul, akik felhozzák a labdát és közben nem a középpályán építkeznek tovább, hanem a csatárokat keresik, akik aztán visszajátsszák a labdát és úgy indulnak lendületből. Ebben az Inter Milanban van tehetség és Conte nagyon tiszta taktikai elképzelései is jó párost alkotnak, érdemes lesz figyelni, hogyan próbálják meg most kijátszani a Getafe letámadását, már ha bevállalják, hogy magasabban keresik meg az Inter labdakihozatalait.

Csapatok

A csapatokat tekintve azért látszik, hogy erre térnek vissza a keretek, mindenki most lendül vissza a formájába. Az Internél például ez lehet Alexis Sánchez utolsó mérkőzése, miután a Manchester Unitedtől kölcsönben szerepel és az olaszok úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését. Érdekesség, hogy Sánchezt ugyan nem tartják meg, de mintha kivirágzott volna Conte alatt, még úgy is, hogy nagyon sokan már eltemették és úgy vannak vele, hogy a chilei csatár érdemi évein már túl van.

Lautaro Martínez ismét elérhető az Internél, ami azért is jó hír, mert az előző meccsen ugyebár nem tudott szerepelni eltiltás miatt. Stefano Sensi és Matias Vecino mindketten a kispadra kényszerülnek az Internél.

A Getafe keretét tekinteve egész egészségesnek mondható a csapat ebben a koronvírussal kikövezett időszakban, a lehető legteljesebb és legkomplettebb kerettel vágnak neki az Inter elleni meccsnek.

Jos Bordalas csapata utoljára még július 19-én játszott tétmeccset a spanyol bajnokságban, azóta pedig pihentek, feltöltődtek. Kérdés, hogy Deyverson azzal, hogy visszatért Brazíliába, mennyiben fog fájni a csapatnak, tekintve, hogy lejárt a kölcsönszerződése és a Getafénak azért majd kelleni fog egy igazi befejező ember, ha nem az lesz az elsőrendű cél, hogy “ne kapjanak ki” az Inter ellen.

A Getafe pocsék bajnoki lezárására volt közel két hetük, hogy összeszedjék magukat, meglátjuk, ez mire lesz elég.

A várható kezdők

Inter Milan

Handanovic, Godín, Vrij, Bastoni, Candreava, Brozovic, Gagliardini, Young, Barella, Sánchez, Lukaku

Getafe

Chichizola, Suárez, Dakonam, Etxeita, Olivera, Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella, Rodríguez, Mata

Érdekes statisztikák

 • Az Inter az olasz bajnokságban 38 forduló alatt 82 pontot szerzett, miközben a Getafe Spanyolországban 54 pontig jutott.
 • Bár ez egy maraton, de az Inter 81 gólig jutott a Serie A-ban, miközben a Getafe alig a felén jutott túl, 43 gólt szerzett.
 • Amiben igazán bivaly az Inter Milan, az a védekezés: a bajnokságukban mindössze 36 gólt kaptak, ami ismerve Conte cérnával összekötözős taktikai munkáját, annyira nem is meglepő. A Getafe ebben egész méltó partner, 34 gólt kaptak be, amivel ők a spanyol bajnokság 4. legjobb csapata – tekintve, hogy mennyire rosszul végezték a szezont, azért ez több mint megsüvegelendő.

Először a Globusbet.com oldalán: Inter Milan-Getafe: Odds, fogadási tippek és Európa Liga mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

 • Az, hogy a Inter Milan nyeri a meccset, a 22Beten 1,696-os oddszal bír. A döntetlen 3,64-es odds.
 • Ha viszont a Getafe kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,25-ös nyereményszorzót ér.
 • Egy jó kis dupla esélyes meccs is kitűnhet ebből, érdemes lehet arra is ránézni. Az „1X” értéke 1,184 az „12” értéke már 1,31, a „2X” pedig 2,19-et ér.
 • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,19-es nyereményszorzót ér.
 • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,65-es szorzót ér.
 • Tegyük fel, hogy az első gólt a Inter Milan szerzi! Ennek oddsa 1,6-öt ér a 22Beten!
 • Ha arra fogadnál, hogy a Getafe szerzi az első gólt, az viszont már 3,125-es szorzó a 22Beten.
 • Egy jó kis első gólos akciógól, lábbal 1,57-ös nyereményszorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére