Írország-Szerbia: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 06
Írország vs Szerbia
Írország
Teljesítmény:
D N D V D
  • Aviva
  • Szeptember 07. 20:45
Szerbia
Teljesítmény:
N D V N N

A keddi vb-selejtezők – Európa mérkőzések listáján Írország szerepel Szerbia ellen.

Írország: pillanatnyi forma

Az írek az 1-1-es vb -selejtezők után – Európa döntetlen Azerbajdzsán ellen – kezdi ezt a játékot.

Ezen a mérkőzésen Írország 59% -os labdabirtoklással és 21 gólkísérlettel rendelkezett, közülük 5 célba. Az írországi eredménylista egyetlen játékosa Shane Duffy (87′) volt. A másik végén Azerbajdzsán 10 gólkísérletet kapott, 4 -et célba. Emin Mahmudov (45′) gólt szerzett Azerbajdzsánnak.

Az utóbbi időben ritkán fordult elő, hogy Írország tiszta lapot tartson. Valójában Írország az előző 6 összecsapásukból 5 ellen lőtt, ami 6 gólt engedett. Ennek ellenére csak várnunk kell, és meg kell vizsgálnunk, hogy ez a minta megmarad -e ebben a játékban, vagy sem.

Stephen Kenny csapata szombaton az Azerbajdzsán elleni 1-1-es döntetlen után lép pályára, míg Szerbia a Luxemburg elleni 4-1-es győzelem jóvoltából a szekció élére lépett.

Az írek néhány percen belül elérte a szombati újabb A csoportos vereséget, mivel Emin Mahmudov első félidei találatával Azerbajdzsán vezette a vb-selejtezőt, és bejutott a dublini összecsapás utolsó cseréjébe; Shane Duffy megkímélte a hazaiak elpirulását egy késői fejesgóllal, de nem lehet megúszni, hogy Kenny csapata újabb csalódást keltő eredményt hozott.

A Boys in Green márciusban Szerbia és Luxemburg elleni vereséggel nyitotta selejtezős kampányát, majd szerda este 2-1-re kikapott Portugáliától, Cristiano Ronaldo két késői gólt szerzett a hazaiaknak, hogy a legjobb férfi nemzetközi gólkirály legyen. minden idők.

A Portugália elleni teljesítmény minden bizonnyal biztató volt, de négy mérkőzésből származó egy pont Kenny együttesét a negyedik helyen hagyta el a szekcióban, mintegy kilenc ponttal a második helyen álló Portugália és a vezető Szerbia mögött, ami jelzi feladatuk nagyságát. amikor a 2022 -es versenyre való kvalifikációról van szó.

Szerbia: pillanatnyi forma

Szerbia a 4-1-es vb-selejtező után folytatja a mérkőzést – Európa nyer, szemben Luxemburggal a legutóbbi mérkőzésén.

Ezen a mérkőzésen Szerbia 54% -os labdabirtoklást és 17 kapura lövést szerzett, 8 -at célba. Szerbia részéről a gólokat Aleksandar Mitrović (22′, 35′) és Nikola Milenković (90′) szerezték. Luxemburgnak 11 gólkísérlete volt, közülük 1 célba ért. Olivier Thill (77′) és Chanot (81′ öngól) lőtt gólt Luxemburgnak.

Ha a formájukat nézzük, Szerbia az utolsó 6 meccsükből 5 ellen kapott gólt, az ellenfelek összesen 6 gólt lőttek. Védekezésben Szerbia egyáltalán nem volt túl szilárd. Eközben Szerbia a szombati, Luxemburg elleni lenyűgöző 4-1-es győzelem hátterében lép pályára ezen a mérkőzésen; A Fulham támadója, Aleksandar Mitrovic kétszer is betalált Dragan Stojkovic csapatának, akik az A csoport élén állnak, és 10 pontot kell mutatniuk a szakasz négy nyitó mérkőzéséből.

Az Eagles a legutóbbi három világbajnokságból kettőn volt jelen, de mindkét alkalommal kiesett a csoportkörben, három mérkőzéséből kettőt elveszített a 2018 -as versenyen.

Szerbia kiváló helyzetben van ahhoz, hogy a csoport első vagy második helyét szerezze meg, hiszen négy ponttal előzi meg a harmadik helyen álló Luxemburgot, és izgalmas lesz látni, hogy Stojkovic csapata ki tudja-e tartani a szakasz élén álló Portugáliát.

A látogatók március 24-én 3-2-re megnyerték az A csoportos kampányukat az Ír Köztársaság ellen, majd négy nappal később 2-2-es döntetlenre osztották a pontokat Portugáliával.

Egymás elleni párharcok

Az utolsó bajnoki viadal, amelyen ezek az oldalak szerepeltek, a vb -selejtezők – Európa mérkőzés 1. napja volt 2021.03.24 -én, amely Szerbia 3-2 Írország pontszámával zárult.

Azon a napon Szerbia 55% -os labdabirtoklást és 14 kapura lövést szerzett, közülük 4 -et célba. A gólszerzők Dušan Vlahović (40 ‘) és Aleksandar Mitrović (68’, 75 ‘) voltak. Írországnak 6 gólkísérlete volt, közülük 2 célba ért. Alan Browne (18 ‘) és James Collins (86’) szerzett gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Írország sérülés miatt nélkülözni fogja Seamus Coleman szolgáltatásait ezen a mérkőzésen, vagyis Andrew Omobamidele a hátsó háromban kezdhet.

Conor Hourihane a park közepén próbál helyet szerezni, míg Daryl Horgan Aaron Connolly helyére lépett az Azerbajdzsán elleni mérkőzés időközi szakaszában, és ez a változás már itt bekövetkezhet.

Adam Idah várhatóan ismét a hazaiak élvonalába fog vezetni, míg Duffy, John Egan és Omobamidele valószínűleg Kenny csapatának hátsó hármasaként fog működni Cyrus Christie felhívása ellenére.

Ami Szerbiát illeti, Mitrovic hét gólt szerzett a válogatottban játszott utolsó négy mérkőzésén, amikor kétszer is betalált Luxemburg ellen, a 26 éves játékos pedig kedden ismét vezeti a sort.

Stojkovic vezetőedzőnek nincsenek sérülési aggályai ebben a szakaszban, és nem lenne meglepő, ha ugyanazt a kezdő XI-t látnánk a szombati 4-1-es sikerből. Ennek eredményeként a Lazio-féle Sergej Milinkovic-Savicnak ismét egy fejlett területen kell szerepelnie az Eagles számára, míg Dusan Tadic és Nemanja Gudelj bizonyos kezdők kedden este.

A várható kezdők

Írország

Bazunu; Omobamidele, Duffy, Egan; Doherty, Hourihane, Cullen, McClean; Parrott, Idah, Horgan

Szerbia

Rajkovic; Milenkovic, Nastasic, Pavlovic; Lazovic, Lukic, Gudelj, Kostic; Tadic, Mitrovic, Milinkovic-Savic

Mi várható a meccsen?

Írország 2002 óta nem kvalifikálta magát a világbajnokságra, és nehéz elképzelni, hogy továbbhaladjanak ezen a szakaszon. Szerbia négy alkalommal 11 alkalommal szerzett gólt a csoportban, hogy részt vegyen a csúcson, és azt várjuk a vendégektől, hogy itt még három pontot tegyenek a táblára.

Érdekes statisztikák

  • A Írország csapata 53%-ban birtokolja a labdát. A Szerbia esetében ugyanez a mutató 51% A passzpontosság az Írország esetében 49% míg ugyanez a Szerbia tekintve 55%.
  • Átlagosan a Írország 7-szer lő kapura, míg a Szerbia 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Írország tekintetében 10% míg a Szerbia számait figyelve 16%.
  • Az Írország jelenleg 4. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Szerbia az 1. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Mitrovics vezeti. A legtöbb asszisztot Tadic osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Írország nyeri a meccset a 22Beten 3,5-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,22-as odds. Ha azonban a Szerbia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,184-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,77-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,245-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére