Katar-Egyesült Államok: Odds, fogadási tippek és Arany-kupa mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 28
Katar vs Egyesült Államok
Katar
Teljesítmény:
N V D V N
  • Q2 Stadium
  • Július 30. 01:30
Egyesült Államok
Teljesítmény:
N D N N N

A feszültség tovább fokozódik a lenyűgöző Arany Kupa elődöntő-mérkőzésen Katar és az Egyesült Államok között csütörtökön. Miután mindketten eljutottak idáig, és mivel az összecsapás győzteseinek jutalma a verseny döntőjébe került, ez szépségnek tűnik.

Katar: pillanatnyi forma

Katar onnan akarja folytatni, ahol legutóbb abbahagyta, 3-2-es aranykupa-sikerrel az El Salvador ellen.

A 2019-ben elítélt Copa America kivételével Katar már évek óta együtt játszik a torna házigazdájával. A 2019 -es Ázsiai Kupa csoportkörét hibátlan rekorddal gurították végig, 10 góllal és nulla kapott góllal. 1–0, 1–0 és 4–0-s győzelemmel folytatták tökéletes rekordjukat a kieséses szakaszokban, mielőtt a döntőben 3–1-re kikaptak Japánból.

A jövő téli világbajnokság előtt a lehető legintenzívebb felkészülésen átesett csapat folytatta azt a szándékosságot, amellyel Katar végigjátszotta az Ázsiai Kupát, hiszen immár 12 mérkőzés óta veretlen, 10 győzelemmel.

Kiválóan összetartó csapat, hátul szervezett és heves továbbjutással. Az átmeneti játékképességük és a csapat ismerete még fontosabb eszköz lesz az Egyesült Államok által az Arany-kupára hozott kísérleti csapattal szemben.

Egyesült Államok: pillanatnyi forma

Az USMNT a Jamaica elleni negyeddöntőben folytatta az ideges tornát. Miután a kiharcolás után győzelemmel megúszták a Kanada elleni utolsó csoportkörbeli meccsüket, miután kiharcolták őket, elfoglalták a csoport első helyét.

Mindeközben elkerültek egy esetleges elődöntőt a gyűlölt riválisokkal, Mexikóval, rosszul kezdtek a Reggae Boyz ellen. Jamaica majdnem előre ment a mérkőzés első pár percében, majd a félidő előtt elpusztíthatott pár lehetőséget.

Egy jobb második félidő következett az USA-ból, de majdnem beszennyezte a jamaicai esély, amely centiméterekre volt a kaputól. Bár az USMNT rövid időn belül szünetre talál győztest, még mindig bejutnak a négyes döntőbe, hogy meggyőzzenek minőségükről. Ott találkoznak egy ellenféllel, aki bizonyítja saját minőségét.

Egymás elleni párharcok

Katar és az USA csütörtökön összecsap a Gold Cup 2021 első elődöntőjében. Mindkét csapatot még le kell győzni a tornán. Azonban USA megnyerte mind a 4 mérkőzést, amelyet a tornán játszott, míg Katar 3 alkalommal nyert és döntetlent játszott egyszer. A csapatstatisztikákat és a hazai előnyt is figyelembe véve csütörtökön az USA nyerhet Katar ellen.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A katari főnök, Félix Sánchez Bas nem beszélhet fitnesz-aggályokról a mérkőzés előtt, és egy teljesen sérülésmentes csoportra készen áll.

A teljes sérülésektől mentes csapatnak köszönhetően, Gregg Berhalter, az Egyesült Államok főnökének nem kell aggódnia az összecsapás előtt.

A várható kezdők

Katar

Barsham, Hassan, Hisham, Khoukhi, Ahmed, Miguel, Hatim Al Haydos, Boudiaf, Afif, Ali

Egyesült Államok

Turner, Sands, Robinson, Vines, Moore, Busio, Acosta, Lletget, Dike, Hoppe, Arriola

Mi várható a meccsen?

Úgy gondoljuk, hogy az Katar valószínűleg legalább egyszer gólt szerez, amikor szembeszáll Egyesült Államok -val, akinek nem lesz könnyű gólt szerezni.

Ezért az Katar meglehetősen kényelmes, 2-0-s győzelmére számítunk, mire a játékvezető kifújja a végső sípot.

Érdekes statisztikák

  • A Katar csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Slovan Brastislava esetében ugyanez a mutató 52% A passzpontosság az Katar esetében 76% míg ugyanez a Slovan Brastislava tekintve 85%.
  • Átlagosan a Katar 12-szer lő kapura, míg a Slovan Brastislava 6-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Katar tekintetében 12% míg a Egyesült Államok számait figyelve 11%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Katar nyeri a meccset a 30Beten 4,32 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,48-as odds. Ha azonban a Egyesült Államok kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,864-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,95-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,81-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 11-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére