Kolumbia-Chile: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 08
Kolumbia vs Chile
Kolumbia
Teljesítmény:
D D N D D
  • Roberto Melendez
  • Szeptember 09. 01:00
Chile
Teljesítmény:
D V V V D

A közelgő vb-selejtező – Dél-Amerika összecsapáson Kolumbia csütörtökön teszteli magát Chile ellen.

Kolumbia: pillanatnyi forma

A kolumbiai csapat részt vesz ezen a mérkőzésen 1-1 vb -selejtező – Dél -Amerika döntetlen és Paraguay közötti mérkőzés után.

Kolumbia nem tudta a legjobban megállítani ellenfelét az utóbbi időben, bár ők is eleget tettek azért, hogy saját esélyeiket gólra váltják. A legutóbbi 6 mérkőzésük során Kolumbia 5 mérkőzésen látta megsérteni a célját, miközben 5 meccsen sikerült a pontozólapra kerülnie. Ezt követően csak azt kell megtudnunk, hogy a tendencia fennmarad -e ezen a mérkőzésen.

A kolumbiaiak a hónap eleje óta döntetlent könyvelhetett el Bolívia és Paraguay ellen, és nem tudta kihasználni a júniusban Argentínával elért zsákmányt.

Ennek ellenére Rueda elégedett lesz azzal, hogy csapata három ponton belül marad a harmadik helyen álló Ecuadortól, ami reális cél a kontinens két óriása mögött.

Pozitívum, hogy három döntetlenüket vesztes pozícióból szerezték, de hét mérkőzésen mindössze egy tiszta lapot tartottak minden versenyen. A Porto támadója, Luis Diaz volt Kolumbia sztárja 2021 -ben, és öt gólt szerzett kilenc nemzetközi fellépésén.

Chile: pillanatnyi forma

Utolsó mérkőzésén Chile 0–0 -s döntetlent ért el a vb -selejtező – Dél -Amerika mérkőzésen Ecuadorral.

Az utóbbi meccseken meglehetősen következetes az a tendencia, hogy legalább egy csapatnak nem sikerül gólt szerezniük a Chilét bemutató meccseken. Az utolsó hat találkozójukat megvizsgálva kiderül, hogy ez ötször fordult elő. Ezekben az összecsapásokban ellenfeleik 5 gólt értek el, míg Chile 2 gólt.

Annak ellenére, hogy a nyolcadik pozícióban ül le, Chile győzelemmel lép túl az ötödik helyen álló ellenfelén, győzelemmel, kissé fölényes gólkülönbségüknek köszönhetően.

Ami Chilét illeti, Martin Lasarte vezetőedző nyomás alatt áll, hogy fejezzen be négy meccset, anélkül, hogy megtalálná a kaput.

A pozitívumok abból adódnak, hogy Brazíliával csak 1-0-ra elveszítik a mérkőzéseket, de Lasarte most mindössze két győzelmet aratott a 10 mérkőzésből. Chilének még rengeteg ideje van fordítani a dolgokon a világbajnoki selejtezők során, különösen a következő Brazília vagy Argentína elleni találkozójukat csak jövőre tervezik.

Mivel azonban Alexis Sanchez és Eduardo Vargas nem szerepel ezen a mérkőzésen, Lasarte -nak szüksége lesz csapatának néhány tapasztalatlan tagjára, hogy részt vegyen ezen a versenyen.

Egymás elleni párharcok

Kolumbia tavaly szeptember óta mindössze két vereséget könyvelhetett el 15 meccsen, mindkét kudarcot 2-1 arányban osztrák, illetve Svájc ellen érte el.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Rueda potenciálisan visszaadhatja Diazot és Radamel Falcaót, miután mindketten elkezdték az utolsó meccset a cserepadon.

Gustavo Cuellar és Alexander Mejia versenyez a visszahívásért a középpályán, de Juan Quintero maradhat a cserék között. Diego Valencia Vargas felfüggesztése miatt a chilei kezdőcsapatba készül.

Pablo Galdames lehetőséget kaphat a középpályán, mielőtt kapcsolatba lépne az új Genoa klubbal. Ben Brereton Diaz ismét hiányzik Chiléből, miután a Blackburn Rovers megakadályozta a támadót Dél -Amerikába utazni a koronavírus -utazási korlátozások miatt.

A várható kezdők

Kolumbia

Ospina; Medina, Sanchez, Murillo, Tesillo; Cuadrado, Barrios, Uribe, Diaz; Borre, Falcao

Chile

Bravo; Diaz, Roco, Medel; Isla, Vidal, Baeza, Galdames, Vegas; Valencia, Meneses

Mi várható a meccsen?

Noha a döntetlen volt a sorrend e két csapatnál, szerda este nem számíthatunk patthelyzetre. Mindkét nemzet keményen fog erőltetni mindhárom pontot, de mi azt részesítjük előnyben, hogy Kolumbia győztesként kerül ki a páratlan góllal.

Érdekes statisztikák

  • A Kolumbia csapata 53%-ban birtokolja a labdát. A Chile esetében ugyanez a mutató 51% A passzpontosság az Kolumbia esetében 87% míg ugyanez a Chile tekintve 91%.
  • Átlagosan a Kolumbia 6-szer lő kapura, míg a Chile 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Kolumbia tekintetében 7% míg a Chile számait figyelve 10%.
  • Az Kolumbia jelenleg 5. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Chile az 8. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Torres vezeti. A legtöbb asszisztot Alba osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Kolumbia-Chile: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Kolumbia nyeri a meccset a 22Beten 1,82-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,4 -as odds. Ha azonban a Chile kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,74-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,1-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,698-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,256-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 19-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére