Levante-Huesca: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 31
Levante vs Huesca
Levante
Teljesítmény:
N D V N V
  • Ciudad de Valencia
  • Április 01. 20:45
Huesca
Teljesítmény:
N D V V N

Az SD Huesca pénteken az Estadio Ciutat de Valenciába látogat a La Liga meccsére a házigazda Levante társaságában.

Levante: pillanatnyi forma

A Levante nem akarja megismételni itt a legutóbbi eredményüket, miután a Real Betis elleni előző meccsükön a La Liga 2-0-s vereséget szenvedett.

Ebben a meccsben Levante 44% -kal birtokolta és 7 gól kísérletet végzett, amelyek közül 1 volt a cél. A Real Betisnek 15 gólpróbálkozása volt, közülük 6 volt a cél. Nabil Fekir (70 ‘) és Juanmi (75’) szerzett gólt a Real Betis színeiben.

Mérkőzésenként három gól alatt rögzítették az utolsó 6 meccsből 5-öt, ahol Levante részt vett. Ami ezt az időszakot illeti, az ellenfél csapatai összesen 6-ot, a Levante pedig 5-öt kapott. Ennek ellenére csak várnunk kell, és meglátjuk, hogy ez a minta megismétlődik-e ezen a meccsen vagy sem.

Huesca: pillanatnyi forma

Az előző meccsükön az SD Huesca 0–0-s döntetlent ért el a La Liga döntetlenjén az Osasunával.

Ezen a meccsen az SD Huesca 55% -os labdabirtoklást és 15 kapura lövést ért el 3-szor a kapuba. A másik oldalon a CA Osasuna 7 kapura lőtt, 2 a célba.

A gyümölcsöző mérkőzések részrehajlását jelezve, a háló hátulját 20-szor találták el az előző hat mérkőzésen, amelyeken az SD Huesca kiküldte csapatait, átlagosan 3,33 gólt hozva minden mérkőzésen. A szembenálló csapatok 12-et kaptak ebből az összből.

Egymás elleni párharcok

Ha megnézzük a 2010. március 27-i múltbeli fej-fej találkozóikat, mindkét klub megosztotta a kitüntetéseket azzal, hogy a Levante megnyerte ebből a meccsből az SD Huesca 1-et és a 4-et a rendes időben.

A mérkőzések során összesen 17 gól született egymás között, ebből 9 a Levante és 8 az Oscensesé. A meccsenkénti átlagos gólszám 2,83-ra változik.

Az előző bajnoki találkozó e klubok között a La Liga meccs 15. napján volt, 2020.12.22-én, az eredmény pedig az SD Huesca 1-1 Levante lett.

Ebben a játékban az SD Huesca 53% -kal birtokolta és 11 gól kísérletet hajtott végre, 2-nél a célba. A gólszerző Javi Ontiveros (31 ‘) volt.

Ellenfeleik számára Levante 9 kapura lőtt, közülük 1 volt a cél. Gonzalo Melero (53 ‘) szerzett gólt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Levante pénteken ismét képtelen lesz felhívni Jose Campanát, Gonzalo Melerót és Nemanja Radoját, miközben várhatóan Aitor Fernandez és Jorge Miramon is kimarad.

Nikola Vukcevic a legutóbb a Betis ellen szedett egy ágyékproblémát, és szintén komoly kétség, ami azt jelenti, hogy Lopeznek messze nem lesz teljes erejű csapata erre a játékra.

Számos változás lesz a Sevillában indult oldalról, Sergio Leon, Dani Cardenas, Coke és Mickael Malsa potenciálisan azok között, akik az első XI.

Ami Huescát illeti, Gaston Silva és Antonio Valera sérülés miatt továbbra is a pálya szélén áll, míg Denis Vavro kétséges a combizompanasz miatt.

Pablo Insua megszerezheti Vavro hátulját, de máskülönben ugyanaz a XI léphet pályára az Osasunával kötött gól nélküli döntetlen előtt a nemzetközi szünet előtt.

Az egyetlen valódi beszélgetési pont az utolsó harmadban következik be, Sandro Ramirez, Dani Escriche és Shinji Okazaki egyaránt küzdenek azért, hogy rajthoz álljanak az éllovas Rafa Mir mellett.

A várható kezdők

Levante

Cardenas; Coke, Rober, Vezo, Clerc; De Frutos, Malsa, Bardhi, Morales; Marti, Leon

Huesca

Fernandez; Insua, Pulido, Siovas; Maffeo, Ferreiro, Seoane, Rico, Galan; Mir, Sandro

Mi várható a meccsen?

A két fél között a legutóbbi három La Liga-találkozó véget ért, és nehezen tudunk visszaállni egy újabb döntetlen ellen. A Levante a legutóbbi négy meccséből hármat elvesztett az összes versenyen, a Huesca pedig több mint képes felvenni a péntek esti zsákmányok egy részét.

Érdekes statisztikák

  • A Levante csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A Huesca esetében ugyanez a mutató 48%. A passzpontosság az Levante esetében 80%, míg ugyanez a Huesca tekintve 78%.
  • Átlagosan a Levante 10-szer lő kapura, míg a Huesca 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Levante tekintetében 12%, míg a Huesca számait figyelve 8%.
  • Az Levante jelenleg 10. a La Liga tabelláján, míg a Huesca az 20. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 23 góllal. A legtöbb asszisztot Messi osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Levante nyeri a meccset a 01Beten 2,25-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,42-as odds. Ha azonban a Huesca kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,15 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,81-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,995 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére