Levante-Real Valladolid: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 21
Levante vs Real Valladolid
Levante
Teljesítmény:
D N V N D
  • Ciudad de Valencia
  • Január 22. 21:00
Real Valladolid
Teljesítmény:
V D N V N

A Real Valladolid pénteken érkezik az Estadio Ciutat de Valencia-ba, vagyis a Levante otthonába látogat.

Levante: pillanatnyi forma

A Levante 2–2-es La Liga holtverseny eredményeként folytatja ezt a játékot Cádiz ellen.

Ezen a meccsen Levante 70% -os labdabirtoklást és 8 kapura lövést ért el, amelyek közül 5 a célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Levante számára, Roger Martí volt (8 ‘, 11’). A másik végén Cádiznak 8 gólpróbálkozása volt, kettővel a célba. Alberto Perea (4 ‘) és Juan Cala (28’) gólt szerzett a Cádiz számára.

A legutóbbi játékokban nem gyakran fordult elő, hogy a Levante védőacélt mutatott volna. Számukra aggodalomra ad okot, hogy Levante az előző 6 meccséből 6-ban nem akadályozta meg az ellenfeleket abban, hogy gólt szerezzenek, és közben 10 gólt szivárogtattak ki.

Real Valladolid: pillanatnyi forma

Legutóbbi meccsén a Real Valladolid 2-2-es döntetlent ért el a La Liga meccsén az Elche CF-vel.

Ebben a meccsben a Real Valladolid 61% -os labdabirtoklással és 12 kapura lövéssel rendelkezett, közülük kettővel a célba. A Real Valladolid számára Michel Herrero (71 ‘) és Joaquín (89’) volt a gólszerző. Ellenfeleik számára az Elche CF 8 kapura lövést kapott, 3 pedig a kapu mellett. Josan (9 ‘, 43’) gólt szerzett az Elche CF számára.

Sergio González a Real Valladolid a legutóbbi hat mérkőzésén során összesen tízszer cserélt felállást. Az ugyanazon összecsapások során elért összesített góljuk 6.

Egymás elleni párharcok

A korábbi fej-fej találkozók áttekintése, amely 2017.03.11-ig nyúlik vissza, azt mondja nekünk, hogy a Levante nyert belőlük 3-at és a Real Valladolid 1-et, a döntetlen mérkőzések összege pedig 2.

Ezeken a meccseken összesen 13 gól született közöttük, 10 Levante és 3 Pucelaé. Az átlagos meccsenkénti gól 2,17 volt. Az utolsó bajnoki meccs, amelyen ezen oldalak szerepeltek, a La Liga 11. napja volt, 2020.11.27-én, amikor a Real Valladolid 1-1 Levante lett a vége.

Ekkor a Real Valladolid 34% -os labdabirtoklást és 10 kapura lövést birtokolt 4-en a célba. Az egyetlen játékos a pontszámlapon Maranhão (57 ‘) volt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Sergio Postigo kétséges a sérülés miatt, ezért Oscar Duarte-nek Ruben Vezót kell partnernek állnia a középhátvédnél a hazaiaknál. Jorge de Frutos várhatóan ismét a jobb oldalon indul a Levante számára Ruben Rochina előtt.

Gonzalo Melerónak Mickael Malsa mellett kell indulnia a középpálya közepén Paco Lopez emberei számára. Roque Mesa kiesett a vendégcsapat felfüggesztése miatt, így várhatóan Ruben Alcaraz és Michel horgonyozza a középpályát.

Bruno Gonzalez visszatért a Real Valladolid eltiltásától, és Joaquin Fernandez mellett a középső hátvédben kell szerepelnie. A látogatók számára nem várható nagy változás. Pablo Herviást kell előnyben részesíteni Luis Perez helyett a jobbhátvédben.

A várható kezdők

Levante

Fernandez, Miramón, Duarte, Vezo, Clerc, Frutos, Malsa, Melero, Morales, Gómez, Martí

Real Valladolid

Masip, Hervias, Gonzalez, Fernandez, Nacho, Alcaraz, Michel, Orellana, Villa, Plano, Weissma

Mi várható a meccsen?

A Levante legutóbb négyre hosszabbította veretlenségét, miután 2-2-es idegenbeli döntetlent játszott a Cadiz ellen.

Roger Marti jó formában van a házigazdák számára, az első 10 percben kétszer is gólt szerzett utolsó LaLiga-meccsén.

A Real Valladolid a legutóbbi hat versenymeccséből csak egyet veszített el, és az utolsó négy meccs során kilenc gólt szerzett.

Érdekes statisztikák

  • A Levante csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Real Valladolid esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Levante esetében 80%, míg ugyanez a Real Valladolid tekintve 73%.
  • Átlagosan az Levante 10-szer lő kapura, míg a Real Valladolid 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Levante tekintetében 13%, míg a Real Valladolid számait figyelve 9%.
  • Az Levante jelenleg 12. a La Liga tabelláján, míg a Real Valladolid az 16. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Lionel Messi vezeti 11 góllal. A legtöbb asszisztot Aspas osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Levante nyeri a meccset a 22Beten 2,105-es oddszal bír. A döntetlenre 3,09-es odds. Ha azonban a Real Valladolid kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,92-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,92-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,048-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére