Magyarország-Andorra: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 07
Magyarország vs Andorra
Magyarország
Teljesítmény:
V D D V V
  • Puskas Ferenc
  • Szeptember 08. 20:45
Andorra
Teljesítmény:
V V D N V

Szerdán vb-selejtezők – Európa akció zajlik, amikor Magyarország Andorra ellen játszik.

Magyarország: pillanatnyi forma

Magyarország az 1-0-s vb-selejtezőt követően javítani akar az utolsó kiutazásán – Európa elveszíti erőfeszítéseit az utolsó Albánia elleni mérkőzésén.

Ebben a játékban Magyarország 54%-os labdabirtoklást és 7 kapura lövést ért el, 2 célba. Albánia 15 gólkísérletet hajtott végre, közülük 3 -at célba. Armando Broja (87′) volt a gólszerző Albániában.

Magyarország valóban rosszul működött az utóbbi időben. A „góljaik” számuk mindössze 3-nál áll az ellenzéki csapatokkal szemben az utolsó hat mérkőzésük során. Ezeken a találkozókon Magyarország is látta, hogy összesen hány gól született ellenük. Meglátjuk, hogy ez a tendencia folytatható -e a következő mérkőzésen is.

A felek az I. csoport negyedik és ötödik helyén állnak, de a házigazdák a második kvalifikációs helyért harcolnak Lengyelországgal és Albániával, míg Andorra csak San Marino társaságában áll a csoport alján.

Magyarország az Európa 2020 egyik meglepetéscsomagja volt. Mivel nulla esélye van arra, hogy a Halálcsoport esélyese legyen, folyamatosan jóval a súlyuk fölött ütöttek.

Azzal kezdték, hogy 84 percig tartották a regnáló bajnok Portugáliát, mielőtt döntetlent játszottak volna a két legutóbbi világbajnok ellen – ők összesen háromszor vezettek Franciaország és Németország ellen -, és hat perc plusz idő telt el attól, hogy kiüssék a németeket és továbblépjenek nyolcadik forduló.

Andorra: pillanatnyi forma

Andorra a korábbi, Anglia elleni meccsén elszenvedett vereség után a vb -selejtezők – Európa akcióban itt a jóvátételre törekszik.

Ezen a mérkőzésen Andorra 12% -os labdabirtoklást és 1 kapura lövést szerzett. Anglia 20 lövést szerzett a kapuba, 6 -at a kapuba. Jesse Lingard (18′, 78′), Harry Kane (72 ‘) és Bukayo Saka (84’) szerzett gólt az angoloknál.

Érdemes megjegyezni, hogy Andorra a legutóbbi hat találkozója során küzdött a gólokért, és ezzel csak 4 gyenge hozamával járult hozzá. Ezeken a mérkőzéseken Andorra azt is látta, hogy az ellenük szerzett gólösszeg egyenlő 12.

Andorra múlt heti győzelme a szerény San Marino felett – a középhátvéd Marc Vales jóvoltából – 2019 óta minden versenyen az első győzelme volt. Ez egyben minden idők negyedik versenygyőzelme is, amióta 1996 -ban nemzetközi porondon debütáltak.

Az egyik azonban Magyarország ellen volt – 2017 -ben egy Marc Rebes -gól sokk 1-0 -s győzelmet aratott Els Tricolors számára az utolsó világbajnoki kvalifikáció során.

Koldo Alvarez menedzser ott volt ezen a meccsen, hiszen több mint egy évtizede dolgozik ebben a feladatban, és biztosan emlékeztetni fogja játékosait az alkalomra, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy idegenben meg kell ismételniük a bravúrt.

Egymás elleni párharcok

A klubok közötti előző bajnoki összecsapás a VB-selejtezők – Európa mérkőzés 3. napja volt 2021. március 31-én.

Ezen a mérkőzésen Andorra 24% -os labdabirtoklást és 4 kapura lövést ért el, 3 -at célba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett, Pujol (93′) volt. Magyarország ellenfelei számára 16 kapura lövést szerzett, közülük 5 -öt célba. Fiola Attila (45′), Gazdag (51′), Kleinheisler László (58′) és Loïc Négo (90′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Magyarország első válogatott kapusát, Peter Gulacsit a félidőben lecserélték Albánia ellen, miután a felek összecsaptak Bekim Balaj csatárral, és nem fognak részt venni a szerdai mérkőzésen, Denes Dibuszvalószínűleg továbbra is helyettesít.

A magyarokat fellendítette, hogy Szoboszlai Dominik sztárember visszatért a keretbe, miután sérülés miatt kénytelen volt kihagyni az Eb-t, és továbbra is a célember, Szalai Ádám mellett fog állni, valószínűleg 3-4-2-1 képződés.

Loic Nego COVID-19 és Gergo Lovrencsics bokasérülése elleni védekezési hiánya miatt Rossi Botka Endrét használta jobboldali hátvédként Albánia ellen.

Andorra mind Marc Pujol, mind Jordi Alaez rendelkezésére áll, miután a hétvégi, Angliától elszenvedett vereség idején letiltották eltiltásukat. Alvarez visszatérhet a 4-4-2 -re – miután ötre váltott hátul Anglia kiesése érdekében -, ami valószínűleg Jordi Rubio visszatérését a kispadra.

A várható kezdők

Magyarország

Dibusz; Botka, Orban, At. Szalai; Botka, Schafer, Kleinheisler, Fiola; Sallai, Szoboszlai; Ad. Szalai

Andorra

Gomes; San Nicolas, Lima, Llovera, Cervos; Martinez, Vales, Vieira, Rebes; Pujol, Alaez

Mi várható a meccsen?

Magyarország legutóbbi csúsztatásának csak annyit kell tennie, hogy az utóbbi időben folyamatosan javult, és biztosan lesz annyi, hogy kényelmesen láthassák Andorrát.

Érdekes statisztikák

  • A Magyarország csapata 55%-ban birtokolja a labdát. A Andorra esetében ugyanez a mutató 51% A passzpontosság az Magyarország esetében 86% míg ugyanez a Andorra tekintve 89%.
  • Átlagosan a Magyarország 10-szer lő kapura, míg a Andorra 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Magyarország tekintetében 7% míg a Andorra számait figyelve 12%.
  • Az Magyarország jelenleg 4. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Andorra az 5. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Lewandowski vezeti. A legtöbb asszisztot Mount osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Magyarország-Andorra: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Magyarország nyeri a meccset a 22Beten 1,04-ös oddszal bír. A döntetlenre 13-as odds. Ha azonban a Andorra kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 64-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 4,44-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,19-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,41-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 13-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 76-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére