Magyarország-Izland: Odds, fogadási tippek és Európa bajnoki selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 november 11
Magyarország vs Izland
Magyarország
Teljesítmény:
N N D D N
  • Puskás Stadion Aréna
  • November 12. 20:45
Izland
Teljesítmény:
D V N N N

A nemzetközi szünet érdekes eseménysorozatot kínál: Magyarország Izlandot veszi fontolóra egy olyan rájátszási találkozón, amely meghatározhatja mindkét fél vagyonát Európa vezető nemzetközi versenyén. Mindkét csapat be akar jutni az Európa bajnokság 24-es döntőjébe és meg kell nyernie ezt a meccset.

Magyarország-Izland: pillanatnyi forma

Magyarország felépült a Wales elleni pusztító vereségéből a múlt hónapban azzal, hogy átfogó 3-1-es különbséggel megdöntötte Bulgáriát. A magyarok pozitívan értékelték az euróba való bejutás esélyeit, és pontot kell tenniük a mondat végére.

Izland az elmúlt hónapokban kiválóan szerepelt az Eb-selejtezőkben, és Romániában 2-1-es győzelmet aratott a múlt hónapban. A vendégcsapat kiváló játékosokkal rendelkezik, és enyhe fölénnyel rendelkezik ebben a játékban.

Magyarország kiváló mérleggel rendelkezik Izland ellen, és a két fél összesen 11 meccséből hét meccset nyert meg. Izland csak egy győzelmet aratott Magyarország ellen, és javítania kell ezen a meccsén. A két fél közötti előző találkozó eredményeként az UEFA Euro 2016 1-1-es döntetlennel zárult.

Gylfi Sigurdsson szerezte aznap Izland kapuját, és valószínűleg fontos szerepet játszik ezen a meccsen.

Elmúlt meccsek

Legutóbb 2016-ban találkozott a két csapat, akkor 1-1 lett a vége.

Összeállítások, csapatok, hiányzók

Magyar részről a legfontosabb középpályás, Szoboszlai Dominik negatív eredményt adott a COVID-19 tesztre, és bár a Salzburg azt követelte, hogy minden játékos karanténban maradjon, kezdő lehet a meccsen.

Kleinheisler Lászlónak karanténba kell esnie, míg Kovacsik Ádám, Barath Botond és Babati Benjamin megsérültek, és nem hívták őket be. Izlandnak a Magyarországgal való találkozó előtt nincs hiányzója.

Erik Hamren vezetőedző ugyanazt a kezdő 11-et használhatja, amely a múlt hónap Románia elleni 2–1-es rájátszásában szerepelt. Ezzel Gylfi Sigurdsson támadásban indul Alfred Finnbogason mellett.

Mi várható a meccsen?

Magyarország a múlt hónapban Bulgáriában 3–1-es győzelemmel szervezett találkozót Izlanddal, még a legfontosabb középpályás, Szoboszlai Dominik nélkül is, ami óriási eredmény volt.

Időközben Izland 2-1-es győzelmet aratott Románia ellen az első félidő Gylfi Sigurdsson brace jóvoltából. Azonban ez volt az egyetlen győzelmük az utolsó öt kiesésük során.

Magyarország az utolsó öt meccséből csak egyet veszített el, ebben a varázslatban hármat megnyert, és megvan rá a helyfoglalás a jövő nyár csütörtök esti Európa-bajnokságon.

A meccsen valószínű, hogy:

Magyarország: úgy fog gólt szerezni, hogy az ellenfél hibáját fogja kihasználni

Izland: nem fogja tudni megtartani az előnyét, ha olyan helyzetbe jut

A várható kezdők

Magyarország:

Peter Gulacsi, Attila Szalai, Adam Lang, Willi Orban, Filip Holender, Dominik Szoboszlai, David Miklos Siger, Adam Nagy, Attila Fiola, Roland Sallai, Adam Szalai

Izland:

Hannes Halldorsson, Hordur Magnusson, Ragnar Sigurdsson, Kari Arnason, Victor Palsson, Arnor Traustason, Birkir Bjarnason, Aron Gunnarsson, Johann Gudmundsson, Alfred Finnbogason, Gylfi Sigurdsson

Érdekes statisztikák

  • A Magyarország csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Izland esetében ugyanez a mutató 44%. A passzpontosság az Magyarország esetében 79%, míg ugyanez a Izland tekintve 70%.
  • Átlagosan az Magyarország 9-szer lő kapura, míg a Izland 8-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Magyarország tekintetében 33%, míg a Izland számait figyelve 25%.
  • A keret legjobb góllövője Magyarország esetében Kalmár Zsolt, míg Izland esetében Gylfi Sigurdsson.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Magyarország nyeri a meccset a 22Beten 2,4-es oddszal bír. A döntetlen 3,165-es odds. Ha azonban a Izland kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,125-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,08-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,4-as szorzót ér.
  • Tegyük fel, hogy az első gólt valahogyan a Magyarország szerzi! Mivel ennek oddsa 1,99-öt ér a 22Beten, erre is van lehetőség! Ha viszont arra fogadnál, hogy a Izland szerzi az első gólt, az azonban már 2,33-es szorzó a 22Beten.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére