Marseille-Strasbourg: Odds, fogadási tippek és Ligue 1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 április 29
Marseille vs Strasbourg
Marseille
Teljesítmény:
V N D N N
  • Velodrome
  • Április 30. 21:00
Strasbourg
Teljesítmény:
V N V D N

A Marseille a Stade Vélodrome látogató Strasbourgban látja vendégül a Ligue 1 pénteki találkozóját.

Marseille: pillanatnyi forma

A Marseille az 1-3-as diadal ismételt eredményét fogja keresni Reims-szel szemben.

Ebben a meccsben a Marseille 59% -kal birtokolta és 11 gólszerzési kísérletet végzett 6-tal a célba. A Marseille számára a gólszerzők Dimitri Payet (41 ‘, 76’) és Arkadiusz Milik (45 ‘) voltak. A másik végén Stade de Reims 10 kapura lőtt kaput, közülük 1 a célba. Nathanaël Mbuku (38 ‘) volt a gólszerző a Reims számára.

Ritka alkalom volt a legutóbbi játékokban, amelyet a Marseille nem hagyott jóvá. Valójában a Les Olympiens nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 meccsükből 5-ben gólt szerezzenek, útközben 10 gólt szállítottak. Ez a minta természetesen nem feltétlenül fog továbbvinni ebben a játékban.

Strasbourg: pillanatnyi forma

Strasbourg és rajongóik a legutóbbi Nantes-i vereség megkóstolása után a Ligue 1 versenyen remélik, hogy ezúttal jobb eredményt érnek el.

Ebben a meccsben Strasbourg 64% -kal birtokolta és 13 gólszerzési kísérletet végzett, amelyek közül 4 a célba. A strasbourgi gólszerző Ludovic Ajorque (43 ‘) volt. Az FC Nantes 7 kísérletet kapott 5 góllal. Jean-Charles Castelletto (53 ‘) és Ludovic Blas (76’) szerzett gólt a Nantes számára.

A számok elmondják a maguk történetét, és Strasbourg ellen az utolsó 6 meccséből 6-ot lőttek, az ellenfelek összesen 12 gólt hárítottak. Védekezésben a Le Racing korántsem volt tökéletes.

Ezen összecsapás előtt Strasbourg veretlen az utolsó 2 bajnokin idegenben.

Egymás elleni párharcok

A korábbi fej-fej mellett tartott találkozókra, amelyek 2018.01.16-ig nyúlnak vissza, kiderül, hogy ezek a mérkőzések elég fájdalmasak voltak Strasbourg számára. Egyáltalán nem sikerült nyereményeket regisztrálniuk, míg a Marseille egyszerűen jobb volt náluk, győztesként végzett ezen meccsek 83% -ában.

A mérkőzések során 16 gól összege született a két fél között, ebből 12-t a Les Olympiens, 4-et pedig a Le Racing. Az átlagos meccsenkénti gól 2,67 volt.

Az utolsó bajnoki meccs, amely ezen oldalakat tartalmazta, a Ligue 1 meccs 10. napja volt, 20.11.11., Amelynek eredménye Strasbourg 0-1 Marseille volt.

Ezen a napon Strasbourg 51% -kal birtokolta a labdát és 9 kapura lőtt kaput 2-vel a célba.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Marseille duót, a Boubacar Kamarát és Lucas Perrint is vissza kellett vonni a Reims elleni sérülés miatt, de a problémájukat nem gondolják komolynak, és mindkét férfinak versenyeznie kell a hétvégén.

Perrin helye a hátsó háromban veszélybe kerülhet, mivel a Duje Caleta-Car visszatér egy kétmeccses felfüggesztésből, és Jordan Amavit a hétvégén várva várt visszatérésre készteti, bár valószínűleg csereként.

Hiroki Sakai a házigazdák egyetlen sérülési aggodalma, de Valentin Rongier visszahívhatja a gépteret, ha Kamara nem tudja időben igazolni alkalmasságát.

A strasbourgi jobbhátvéd, Frederic Guilbert visszatér a felfüggesztésből a marseille-i útra, ám Adrien Thomasson kreatív központ hiányozni fog a sárga lapok felhalmozásáért.

Adrien Lebeau hasonló a csereként, de ebben a kifejezésben egyetlen percet sem játszott élvonalbeli futballban, így Laurey visszatérhet az ötös hátra, és Ibrahima Sissoko, Dimitri Lienard és Jean-Eudes Aholou középpályáján maradhat. szerepek.

Mohamed Simakan – hamarosan csatlakozik az RB Leipzighez – továbbra is a kezelőszobában marad, és Bingourou Kamara és Majeed Waris társaságban tartja, de a jelentések szerint Lamine Kone és Lebo Mothiba is felépült térdsérüléseiből, és újra csatlakozhatott az osztaghoz.

A várható kezdők

Marseille

Mandanda; Balerdi, Gonzalez, Caleta-Car; Lirola, Kamara, Gueye, Nagatomo; Thauvin, Milik, Payet

Strasbourg

Sels; Guilbert, Kone, Djiku, Mitrovic, Caci; Sissoko, Aholou, Lienard; Ajorque, Diallo

Mi várható a meccsen?

A Marseille-nek helye van a kontinensviadalon, és Sampaoli vádjai miatt nehéz az ügetőn kívüli ötödik hazai győzelmet támogatni.

Strasbourgnak rendelkeznie kell a szükséges tűzerővel, hogy elkerülje a túlélés késői selejtjét, de nem láthatjuk, hogy ezen a héten meglepetést szerezzenek a formában lévő Olympiens ellen.

Érdekes statisztikák

  • A Marseille csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Strasbourg esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Marseille esetében 81% míg ugyanez a Strasbourg tekintve 77%.
  • Átlagosan a Marseille 9-szer lő kapura, míg a Strasbourg 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Marseille tekintetében 14% míg a Strasbourg számait figyelve 11%.
  • Az Marseille jelenleg 6. a Ligue 1 tabelláján, míg a Strasbourg az 15. helyen áll.
  • A Ligue 1 jelen állása szerint a góllövőlistát Mbappé vezeti 25 góllal. A legtöbb asszisztot Payet osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Marseille nyeri a meccset a 30Beten 1,925-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,62-as odds. Ha azonban a Strasbourg kerülne ki győztesen, az a 30Beten már bizony 3,88 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 30Beten 1,85 -es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,94 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére