Mexikó-Kanada: Odds, fogadási tippek és Arany-kupa mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 28
Mexikó vs Kanada
Mexikó
Teljesítmény:
N V N N N
  • NRG
  • Július 30. 04:00
Kanada
Teljesítmény:
D D N N N

Már majdnem elérkezett az idő a pénteken várt, nagyon várt aranykupa elődöntő csatára Mexikó és Kanada között. Tekintettel arra, hogy mindketten eljutottak erre a szakaszra, és a döntetlent nyerő fél ösztönzésére áhított hely a döntőben, arra számítunk, hogy itt nagyon jó játékot láthatunk.

Mexikó: pillanatnyi forma

Mexikó abban reménykedik, hogy ismét megnyeri a 3-0-s aranykupás győzelmet Honduras ellen.

Legfrissebb eredményeik valóban azt mutatják, hogy nagy tiszteletet kell fordítani a mexikói hátvédre. Az El Tricolor keveset adott az ellenfélnek, látva, hogy a legutóbbi hat meccsük során a hálójuk mögé repült gólok száma 0-ra állt. Ez a tendencia azonban nem feltétlenül viszi át ezt a játékot.

Kanada: pillanatnyi forma

Kanada a legutóbbi meccsén Costa Ricával szemben 0–2-es aranykupás győzelmet követően lépett be erre a meccsre.

A kanadai védelem kitartó megjelenítései eredményeként a „góljaik” összege 3 volt az utolsó 6 összecsapásukból. Ugyanebben az időben a csatáraik 14 pontot szereztek.

Egymás elleni párharcok

A két csapat utoljára 2019-ben találkozott. Egészen pontosan július 20-án. Mexikó ekkor 3-1-re nyert Kanada ellen. Ez is egy Arany-kupa találkozó volt.

A gólokat Roberto Alvarado (40′), Andres Guardado (54’, 77’) és Lucas Daniel Cavallini (75’) szerezték.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Ezt a két csapatot tekintve úgy érezzük, hogy Mexikó nagy valószínűséggel sokat fog látni a labdában, és jó néhány gólszerzési lehetőséget megtérít.

A másik végén Kanada ellenáll, hogy saját gólt szerezzen, bár úgy gondoljuk, hogy valószínűleg ők is megszerezik a gólszerzési lehetőséget.

A várható kezdők

Mexikó

Talavera, Moreno, Gallardo, Rodriguez, Araújo, Alvarez, Herrera, Santos, Corona, Pineda, Mori

Kanada

Cérpeau, Johnston, Miller, Vitória, Kaye, Laryea, Eustáquio, Buchanan, Hoilett, Osorio, Cavallini

Mi várható a meccsen?

Úgy gondoljuk, hogy az Mexikó valószínűleg legalább egyszer gólt szerez, amikor szembeszáll Kanada -val, akinek nem lesz könnyű gólt szerezni.

Ezért az Mexikó meglehetősen kényelmes, 2-0-s győzelmére számítunk, mire a játékvezető kifújja a végső sípot.

Érdekes statisztikák

  • A Mexikó csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Slovan Brastislava esetében ugyanez a mutató 52% A passzpontosság az Mexikó esetében 76% míg ugyanez a Slovan Brastislava tekintve 85%.
  • Átlagosan a Mexikó 14-szer lő kapura, míg a Slovan Brastislava 6-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Mexikó tekintetében 12% míg a Kanada számait figyelve 15%.
  • Az Mexikó jelenleg 3. a Arany-kupa csoportjában, míg a Kanada az 1. helyen áll.
  • A Arany-kupa jelen állása szerint a góllövőlistát Patrick Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot a svájci Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Mexikó nyeri a meccset a 30Beten 1,58 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,9 -as odds. Ha azonban a Kanada kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 6,1 -as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,25-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,61 -os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,13-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 4,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 18-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére