Mexikó-Panama: Odds, fogadási tippek és Barátságos mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 30
Mexikó vs Panama
Mexikó
Teljesítmény:
N N D V D
  • Nissan
  • Július 01. 03:00
Panama
Teljesítmény:
N N N N D

A csütörtöki Nemzetközi Barátságos akció Mexikó és Panama ellen hoz minket.

Mexikó: pillanatnyi forma

Mexikó barátságos válogatottal folytatja felkészülését az Arany Kupára szerda este Panama ellen. Míg az El Tri nem tudta megnyerni az utolsó három meccsének egyikét sem, 90 perc alatt. Addig Panama hétmeccses veretlenségi sorozatban van, gyengébb ellenállással szembesült.

Annak ellenére, hogy bejutott a CONCACAF Nemzetek Ligája döntőjébe mindenki, aki Mexikóval társult, csalódottan érezte magát a tornán az Egyesült Államokkal szembeni 3-2-es vereség után.

Gerardo Martino szemtanúja volt annak, hogy csapata kétszer is lemondott a vezetésről. Később végül hosszabbításban veszített, ami esélyt jelentett nekik arra, hogy megkoronázzák a verseny kezdő bajnokát.

Martinónak most az a dolga, hogy felkeltse játékosait, mielőtt megvédené a következő hónapban elért Arany Kupa koronáját, és pozitív válaszra számít Nashville-ben.

Míg az El Tri 2021 alatt teljesített a névleges szint alatt, az a vágy, hogy visszatérjen a pályára az ellenfelekkel szemben, akiket legutóbb 2019 novemberében 3–0-ra legyőztek.

Panama: pillanatnyi forma

Az ezt megelőző játékban Panama 0–0-s döntetlent ért el a világbajnoki selejtezőkön – Közép-Amerikai mérkőzésén Curaçaóval.

Egy nagyon klinikai Panama az elmúlt hat találkozásuk során (pontosabban 21) segítették magukat a célok teljességében. Ez irigylésre méltó átlagot adott mérkőzésenként 3,5 gól átlagára ebben az időszakban.

Noha csak a világfutball néhány aprósága ellen léptek pályára, Panamának 2021-es hét meccséből öt győzelem és két döntetlen van. Anguilla június 6-i, 13-0-s lebontása természetesen felkeltette a figyelmét, de a lendület és a magabiztosan játszó alakulata többet fog számítani Christiansennek.

Mivel Honduras és Katar az Arany Kupa csoportjában szerepel, a Los Canalerosnak a lehető legjobb teljesítményt kell nyújtania a nyolcaddöntőbe jutáshoz. Azonban a Mexikóval való találkozás ideális eszköz arra, hogy kipróbálják magukat a jövő havi verseny előtt.

Egymás elleni párharcok

A 2013.07.08-ig tartó korábbi fej-fej találkozóik vizsgálata azt mutatja, hogy Mexikó ebből 3-at és Panama 2-t nyert meg, a sorsolt játékok száma 1.

Összesen 9 gól született közöttük ezekben a meccsekben, 5 az El Tricolortól és 4 a Los Canalerostól. Ez egy meccsenkénti átlagos gólérték 1,5.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Miután megváltoztatta a Honduras elleni előző mérkőzést, Martino visszatérhet a Nemzetek Ligája döntőjét indító csapathoz.

Martino azonban akár 44 játékost is kiválasztott az Arany Kupa előtti keretéből, felvetve annak lehetőségét, hogy szerdán válogassanak válogatottat. Diego Lainez, Luis Romo és Henry Martin kedvelői lehetőséget kaphatnak az után, hogy csereként szerepelnek az Egyesült Államokkal szemben.

Annak érdekében, hogy lássa, hol áll csapata az Arany Kupa előtt, Christiansen kiválaszthatja elsőszámú Panama XI-jét erre a versenyre. Gabriel Torres, akinek 22 nemzetközi gólja van a nevében, támadási lehetőség, ha Christiansen Jose Fajardo helyett dönt.

A várható kezdők

Mexikó

Ochoa; Araujo, Alvarez, Moreno; L.Rodriguez, Herrera, C.Rodriguez, Gallardo; Antuna, Martin, Lainez

Panama

Mejia; Palacios, Cummings, Andrade, Davis; Carrasquilla, Godoy; Quintero, Barcenas, Rodriguez; Fajardo

Mi várható a meccsen?

Bár mindkét menedzser több dolgot is figyelembe vesz, mielőtt megnevezi kezdő felállását, a végeredménynek továbbra is ugyanaznak kell lennie.

Mexikó sokkal több minõséggel rendelkezik, mint ellenfeleik, és kényelmes estét várunk az El Tri számára.

Érdekes statisztikák

  • A Mexikó csapata átlagosan 54%-ban birtokolja a labdát. A Panama esetében ugyanez a mutató 44%. A passzpontosság az Mexikó esetében 88% míg ugyanez a Panama tekintve 78%.
  • Átlagosan a Mexikó 10-szer lő kapura, míg a Panama 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Mexikó tekintetében 11% míg a Panama számait figyelve 6%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Mexikó nyeri a meccset a 28Beten 1,43 -ös oddszal bír. A döntetlenre 4,54-as odds. Ha azonban a Panama kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 7,3-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,15-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,665-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,96-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 18-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére