Montpellier-Monaco: Odds, fogadási tippek és Ligue 1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 14
Montpellier vs Monaco
Montpellier
Teljesítmény:
V D V V D
  • Stade de la Mosson
  • Január 15. 21:00
Monaco
Teljesítmény:
V N D N N

A Monaco pénteken a Stade de la Mossonba látogat a Ligue 1 mérkőzésre a hazai Montpellier csapatával.

Montpellier: pillanatnyi forma

A Montpellier 1–1-es döntetlent játszott legutóbb a Nantes ellen.

Ezen a meccsen Montpellier 46%-kal birtokoltt, 8 lövéséből 6 találta el a kaput. A kék-narancssárgák gólszerzője Ambroise Oyongo (6′) volt. Ellenfeleik számára az FC Nantes 12 gól kísérletet hajtott végre, 3 kapura tartó lövéssel. Imran Louza (51′) szerzett gólt a Nantes számára.

Legutóbbi meccsén túl ritkán fordult elő, hogy a Montpellier üresen tartotta volna kapuját. A tények azt mutatják, hogy a La Paillade nem akadályozta meg az ellenfeleket abban, hogy az előző 6 meccsükből 6-ban gólt szerezzenek, ezzel 13 gólt nyeltek be.

Monaco: pillanatnyi forma

A Monaco 3–0-ra legyőzte az Angers SCO-t a legutóbbi kimenetelén.

Azon a meccsen a Monaco 56% -kal birtokolta és 14 lövésből 5-ször talált kaput. A Monaco számára a gólszerzők Guillermo Maripán (40′), Kevin Volland (72′) és Stevan Jovetić (81′) voltak. Ellenfeleiknek az Angers SCO 6 lövést eresztett meg, közülük kettő ment célba.

A Monacót érintő korábbi 6 összecsapásból 5-ben három vagy több gólt találtak. A varázslat során a meccsenkénti összesített gólok átlaga átlagosan 3,5, a Monaco által átlagolt gólok száma pedig 2 lesz. Érdekes lesz kideríteni, hogy ez a tendencia fennmarad-e a következő meccsen.

Egymás elleni párharcok

A korábbi egymás elleni összecsapások 2018.01.13-ig tartó vizsgálata azt mutatja, hogy Montpellier nyert ebből 2-t és Monaco 1-et, a döntetlen eredmények száma 3-ra állt.

Az összecsapások során 14 gól született, ebből 8-at a La Paillade és 6-ot Les Rouge et Blanc alkotott. Ez alapján az átlagos meccsenkénti gólszám 2,33. Az előző bajnokság, amelyen a kettő szerepelt, a Ligue 1 mérkőzés 7. napja volt, 2020.10.18-án, amely végül a Monaco 1-1 Montpellier eredménnyel járt.

Akkor a Monaco dominálta az ellenfelet, mégsem tudtak nyerni. Az egyetlen játékosuk, aki gólt szerzett, Wissam Ben Yedder (70′) volt. Ellenfeleik számára Montpellier 3 gól kísérletet hajtott végre, közülük kettővel a célba. Stephy Mavididi (51 ‘) szerzett gólt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Der Zakarian ötfős védekezést választott a Nantes ellen, amely nem hozott eredményt, Hilton és Nicolas Cozza egyaránt kérdéses, hogy elveszítik helyüket a visszatérő Pedro Mendes ellen.

Stephy Mavididinek és Teji Savanier-nek a hét végén vissza kell térnie a teljes edzésre a COVID-19 fertőzés miatt, de valószínűtlennek tűnik, hogy a duót az első sípolással kockáztassák.

Florent Mollet-t is értékelni fogják, miután a hétvégén korán kiszorult, míg Junior Sambia és Mihailo Ristic a visszahívások sorában állhat, ha Der Zakarian módosítja formációját.

A Monacónak sokkal kevésbé kell aggódnia a sérülések frontján, de Florentino Luis még mindig kint van, miután a múlt héten koronavírust kapott.

Cesc Fabregas szintén még nem tér vissza borjúproblémájából, de Kovac várhatóan nem sok változtatást hajt végre oldalán a múlt hétvégi létfontosságú győzelem miatt.

Az újra beilleszkedő Alekszandr Golovin azonban a kezdésre törekszik Gelson Martins felett, míg Maripannak az Angers elleni gólját követően ismét Axel Disasit kell távol tartania a csapattól.

A várható kezdők

Montpellier

Omlin, Sambia, Mendes, Congre, Oyongo, Souquet, Chotard, Ferri, Ristic, Laborde, Delort

Monaco

Lecomte, Sidibe, Maripan, Badiashile, Henrique, Diop, Tchouameni, Fofana, Golovin, Ben Yedder, Volland

Mi várható a meccsen?

A Monaco azt játszotta, amit Niko Kovac az “idény legjobb meccsének” nevezett az Angers ellen, és az utolsó két fellépésén nyolc gólt szerzett, így jó helyzetben van ahhoz, hogy itt újabb eredményt érjen el.

A Montpellier unalmas döntetlenje a Nantes-szal az ötödik sima meccs volt győzelem nélkül. A csapat hiányzása biztosan nem segített, de a tavalyi szezon végén történt faradás után lehet-e hasonló csúszás a házigazdák lapjain?

Érdekes statisztikák

  • A Montpellier csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Monaco esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Montpellier esetében 79%, míg ugyanez a Monaco tekintve 83%.
  • Átlagosan az Montpellier 12-szer lő kapura, míg a Monaco 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Montpellier tekintetében 13%, míg a Monaco számait figyelve 13%.
  • Az Montpellier jelenleg 8. a Ligue 1 tabelláján, míg a Monaco az 4. helyen áll.
  • A Ligue 1 jelen állása szerint a góllövőlistát Kylian Mbappé vezeti 15 góllal. A legtöbb asszisztot Thauvin osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Montpellier nyeri a meccset a 22Beten 3,9-es oddszal bír. A döntetlenre 3,9-es odds. Ha azonban a Monaco kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,845-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,845-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,66-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 13-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 12-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére