Northampton-Oxford United: Odds, fogadási tippek és League One mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 22
Northampton vs Oxford United
Northampton
Teljesítmény:
N N V D V
  • Sixfields
  • Március 23. 20:00
Oxford United
Teljesítmény:
D N V N V

Az Oxford United kedden a PTS Academy stadionba látogat a bajnokságban a hazai bajnokságban szereplő Northampton Town elleni bajnokságban.

Northampton: pillanatnyi forma

A Northampton Town itt jobb eredményt keres majd a Crewe Alexandra elleni előző mérkőzésén elszenvedett 0-1-es League One-os vereség után. Owen Dale (74 ‘) volt a gólszerző Crewe Alexandra számára.

A legutóbbi hat meccsén Jon Brady, a Northampton Town összesen nyolcszor jutalmazta a gólkísérleteket, ez meccsenként átlagosan 1,33 gólt jelent. Ezen összecsapás előtt a Northampton Town az előző 2 bajnoki mérkőzésén nem nyert az Oxford United ellen.

Oxford United: pillanatnyi forma

Amióta legutóbb a Blackpooltól szenvedett vereséget a League One akciójában, az Oxford United és rajongóik remélik, hogy ezúttal jobb eredményt érnek el. Kenny Dougall (16 ‘) és Danny Ballard (42’) szerzett gólt a Blackpool számára.

Későre figyelemre méltó az a tendencia, hogy legalább az egyik fél tiszta lapot kap az Oxford United játékaiban. Az utolsó hat meccsüket megnézve kiderül, hogy ez ötször történt meg. Ezekben az összecsapásokban ellenfelük összesen 5, a The U’s pedig 5 gólt ért el.

Egymás elleni párharcok

A legfrissebb, 2016.12.26-ig tartó összecsapásokból kiderül, hogy Northampton Town hármat nyert meg közülük és az Oxford United 1-et, és a sorsolt eredmények száma 2.

Az összecsapások során a két klub összesen 11 gólt osztott meg, amelyek közül 5 a The Cobblers csapatából és 6 a The U’s csapatából származott. Ez meccsenként átlagosan 1,83 gólt jelent.

Az utolsó bajnoki találkozó, amelyen részt vettek ezek a felek, a League One mérkőzés 18. napja volt ,2020.12.15., Amely az Oxford United 4-0 Northampton Town eredményjelzőjével zárult.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Northampton térdprobléma miatt ismét nélkülözni fogja Steve Arnold kapus szolgálatait, míg Alan Sheehan a részvételért küzd, mivel nemrégiben visszatért az edzésre.

Danny Rose szerepelt a kispadon Crewe ellen, és most helyet kaphat neki a kezdő XI-ben, míg Ryan Edmondson és Alex Jones versenyben van.

Az ebben a szezonban 36 bajnokin három gólt szerző Sam Hoskinsnak ismét középen kell szerepelnie, míg Shaun McWilliamsnak meg kell őriznie a középpályán a helyét.

Ami Oxfordot illeti, Sam Winnall boka sérüléséből tért vissza a padról a Blackpool ellen, és ismét részt kell vennie, míg a hétvégén Anthony Forde is bekerült, mivel a verseny előtt negatív volt a koronavírus.

Sam Long és James Henry ismét hiányzik az idegenben, míg Luke McNally kétséges annak ellenére, hogy nemrég visszatért az első csapat edzésére.

Robinson vezetőedző várhatóan ellenáll a kísértésnek, hogy nagykereskedelmi változtatásokat hajtson végre a blackpooli veszteség következtében, de a támadásban változások történhetnek, Olamide Shodipo esetleg Mark Sykes helyére léphet.

A várható kezdők

Northampton

Mitchell; Kioso, Jones, Horsfall, Mills; Morris, McWilliams, Watson; Rose, Hoskins, Miller

Oxford United

Stevens; Hanson, Moore, Atkinson, Ruffels; Kelly, Gorrin, Brannagan; Shodipo, Taylor, Barker

Mi várható a meccsen?

A Northampton kihagyta az esélyt, hogy szombaton vereséget szenvedjen a kiesési zóna fölé emelkedésből, bár szombaton vereséget szenvedett Crewe ellen, bár ez újabb hatalmas nyitást jelent a hazaiak számára. December óta mind a négy League One-győzelmük a Sixfields-n született, és itt további motivációra van szükségük a Kassam Stadionban a kampányban korábban elért 4-0-s vereségüket követően.

Eközben Oxfordnak nagyon különböző okokból kellenek a pontok, mivel a Blackpooltól elszenvedett hazai vereség miatt három ponttal csúsztak a legjobb hat mögött. Az U-k október vége óta nem veszítettek egymás utáni bajnoki mérkőzéseken, bár idegenbeli formájuk gyenge volt a későn, miután csak két győzelmet arattak az előző hatból.

Érdekes statisztikák

  • A Northampton csapata átlagosan 44%-ban birtokolja a labdát. A Oxford United esetében ugyanez a mutató 53%. A passzpontosság az Northampton esetében 60%, míg ugyanez a Oxford United tekintve 74%.
  • Átlagosan a Northampton 10-szer lő kapura, míg a Oxford United 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Northampton tekintetében 8%, míg a Oxford United számait figyelve 10%.
  • Az Northampton jelenleg 22. a League One tabelláján, míg a Oxford United az 11. helyen áll.
  • A League One jelen állása szerint a góllövőlistát Wyke vezeti 22 góllal. A legtöbb asszisztot Honeyman osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Northampton nyeri a meccset a 28Beten 3,52-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,36-as odds. Ha azonban a Oxford United kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,12-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,95-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,215-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 10-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére