Oroszország-Bulgária: Odds, fogadási tippek és barátságos mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 04
Oroszország vs Bulgária
Oroszország
Teljesítmény:
N V V D D
  • VTB Arena
  • Június 05. 17:00
Bulgária
Teljesítmény:
V V V N D

Oroszország Bulgáriával játszik a szombati nagy Nemzetközi Barátságos összecsapáson.

Oroszország: pillanatnyi forma

Az oroszok abban reménykednek, hogy itt visszatér a győztes utakra, miután a Lengyelország elleni előző mérkőzésén 1–0-ra elvesztette a Nemzetközi barátságos mérkőzést.

Az Oroszországgal vívott mérkőzések az utóbbi időben izgalmas ügyeknek bizonyultak, rengeteg pontozással a szabály helyett a kivétel. Csak az elmúlt 6 összecsapás során összesen 21 gól röpködött mindkét csapatban (meccsenként átlagosan 3,5 gól mellett), ezek közül 8 Sbornaya-hoz tartozik.

Még akkor is, ha néhány nagy ütő hiányzott, mivel Oroszország az idei nyári bajnokság előtt igyekszik elkerülni az esetleges további fitneszproblémákat, mégis sikerült talpig-talpra állniuk egy Robert Lewandowski-mentes Lengyelországgal, és emelt fővel jöttek 1-1-es döntetlen.

Lengyelországnak mindössze négy percre volt szüksége az első vérvételhez, amikor Jakub Swierczok haza csapott, de Stanislav Cherchesov együttese a 20. perc szintjén volt, amikor Vjacseszlav Karavaev találkozott Alekszandr Golovin hurkolt keresztjével a hátsó oszlopban, és Lukasz Fabianski lábain keresztül hajtott haza.

Természetesen a történet egészen más is lehetett volna, ha Lewandowski megkapta volna a szabadságot, hogy felszabadítsa termékeny erejét, de mivel a Bayern München embere a padon figyelte a 90 percet, Oroszország hiteles döntetlent követelt a szombat kevésbé ijesztő előtt. lámpatest.

Bulgária: pillanatnyi forma

Legutóbb Bulgária 1–1-es döntetlent ért el a Nemzetközi Barátságos meccsen Szlovákiával.

A bulgáriai csapatoknak valódi problémáik voltak a gólszerzéssel az elmúlt hat összecsapásuk során, ami csak 3-as gyenge hozamot eredményezett. Ezekben a meccsekben a The Lions azt is látta, hogy az ellenfél csapatai összességében 8 gólegyenlőséget mutatnak. Ennek ellenére az idő megmutatja. ha egy ilyen trend megismétlődhet itt a meccsen.

Mivel nincs figyelembe veendő euró, Bulgária megengedheti magának, hogy három barátságos meccsén mindent kijusson, de monumentális kihívás elé néznek a világbajnok Franciaország ellen három nappal azután, hogy szarvakat zártak Oroszországgal, és utolsó idegenbeli győzelmük végig még 2018 szeptemberében.

Bulgária az eddigi négy oroszországi találkozójának egyetlen győzelmét 1997-ben érte el, amikor kvalifikálta magát az Euro 1998-ra, és a két fél szombaton először fej-fej mellett halad 2010 óta, amely során Dick Advocaat Oroszországa 1-0-s győzelmet aratott egy barátságos mérkőzésen.

Egymás elleni párharcok

Hajlamosak vagyunk arra gondolni, hogy Oroszország nagy valószínűséggel képes szép számú esélyt és sikeres lövést létrehozni.

A másik végén Bulgáriának is valószínűleg nehéz lesz megbontania a védekezését, de nagyon valószínűnek tartjuk, hogy ők is gólt fognak szerezni. Ezért elég kényelmes 3-1-es győzelmet láthatunk Oroszország számára teljes munkaidőben.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Oroszországnak a tapasztalt Mario Fernandes és Denis Cheryshev duó nélkül kellett boldogulnia a Lengyelországgal vívott barátságos nyitányért, de a jelentések szerint mindkét játékos visszatért a teljes edzésbe, és szombaton részt vehet.

Fernandes rendes körülmények között a jobboldalon lenne shoo-in, de Karavaev Lengyelország ellen jól bevett egyenlítésével követelte a kezdő szereplést, míg Cheryshev ellene áll, hogy Golovint vagy Aleksey Miranchukot a padra visszaminősítse.

Az első számú kapus, Anton Shunin 63 perc elteltével utat engedett Lengyelország ellen, hogy Matvey Safonov bemutatkozhasson a válogatottban, de előbbinek újra fel kell töltenie a szerepét a botok között.

Ami Bulgáriát illeti, a Spas Delev, Dimitar Kostadinov, Anton Nedyalkov és Georgi Yomov sérülései megakadályozták őket abban, hogy Szlovákia ellen forduljanak, de Petrov aligha veszi figyelembe sok változást a hét közepi erős bemutató után.

Ugyanakkor figyelembe kell venni a közelgő franciaországi leszámolást, így Birsent Karagaren és Kristiyan Malinov profitálhat a szükséges rotációból, mivel Petrov célja játékosainak frissen tartása.

A várható kezdők

Oroszország

Shunin; Diveev, Dzhikiya, Semenov; Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Zhirkov; Miranchuk, Cheryshev; Dzyuba

Bulgária

Naumov; Turitsov, P.Hristov, Antov, Bozhikov; Malinov, Vitanov; Despodov, Kraev, Tsvetanov; A.Iliev

Mi várható a meccsen?

Szlovákia ellen tiszteletre méltó döntetlen jelentette Petrov eddigi legpozitívabb eredményét a bulgáriai kátyúban, de aligha fog sok örömet tapasztalni a felgyújtott Oroszország ellen.

A házigazdáknak még egy utolsó lehetőségük van arra, hogy lendületet vegyenek az euró előtt, és olyan úton állnak szemben, amelyik híres az útban jelentkező gondjairól, így csak Oroszországot tudjuk támogatni, hogy a csúcsra kerüljön.

Érdekes statisztikák

  • A Oroszország csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Bulgária esetében ugyanez a mutató 48%. A passzpontosság az Oroszország esetében 90% míg ugyanez a Bulgária tekintve 77%.
  • Átlagosan a Oroszország 13-szer lő kapura, míg a Bulgária 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Oroszország tekintetében 15% míg a Bulgária számait figyelve 15%.
  • Az Oroszország jelenleg 1. a Vb-selejtező tabelláján, míg a Bulgária az 12. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Haaland vezeti 8 góllal. A legtöbb asszisztot Cuadrado osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Oroszország nyeri a meccset a 22Beten 1,42-ös oddszal bír. A döntetlenre 4,32-as odds. Ha azonban a Bulgária kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 8,5-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,1-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,1 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére