Panama-Honduras: Odds, fogadási tippek és Gold Cup mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 16
Panama vs Honduras
Panama
Teljesítmény:
N N D V D
  • BBVA Compass
  • Július 18. 03:30
Honduras
Teljesítmény:
V V V D N

Már majdnem itt az idő a vasárnap megrendezésre kerülő Arany Kupa akcióra, amikor Panama a Hondurasszal játszik.

Panama: pillanatnyi forma

Panama a Katar elleni 3-3 Arany Kupa-döntetlen eredmény után lép be a meccsbe. A panamaiiak háromszor is lemaradtak a Katarral folytatott nyitómeccsükről, de megúsztak egy 3-3-as döntetlent. Ezzel szemben a Los Catrachos meggyőző 4–0-s győzelmet aratott a Grenada felett.

A Panama és Katar elleni nyitómérkőzés valóban élvezetes volt, mint egy nehézsúlyú bajnoki küzdelem, ahol két csapat fektette le az egészet a vonalon. Thomas Christiansen menedzser elégedett lehet azzal, hogy csapata folyamatosan visszavágott, miután ütést kapott.

Visszatérés az eredmény megszerzéséhez jó jel volt ennek a csapatnak, aki most egy újabb Honduras-os csapattal áll majd szembe, aki megmutatta, mennyire képesek lenni az első meccsükön. Christiansen valószínűleg nem akarja, hogy a csapatának meg kell másolnia egy hasonló visszatérés még egyszer.

A panamai háttérvonal, amely általában elég szilárd volt ebben az évben, kissé ingatag lett a későtől, két egymást követő mérkőzésen három gólt kapott.

Panama lenyűgöző késői támadási rekorddal büszkélkedhet. 20 gólt lőtt az ellenfél mellett az elmúlt hat kimenetel során. Ezeken a találkozókon Los Canaleros is látta az ellenük elért összesített gólok számát. Meg kell találnunk, hogy ez a tendencia folytatódik-e itt.

Honduras: pillanatnyi forma

Honduras 4-0-s Arany Kupa-győzelem után megy bele erre a meccsre, amikor legutóbbi mérkőzésén legyőzte a Grenadát. A legutóbbi hat mérkőzés során Fabián Coito Hondurasának gólkísérletei összesen 8 alkalommal voltak sikeresek, ezért meccsenként átlagosan 1,33 volt a gólja.

Honduras stílusosan kezdte az Arany Kupát. Egy tapasztalatlan grenadai együttest 4–0-ra terelte a versenymeccsen elért legnagyobb győzelemért, miután Trinidadot és Tobagót ugyanolyan pontszámmal legyőzte a CONCACAF Nemzetek Ligája csoportkörének 2019-es utolsó mérkőzésén.

Fabian Coito-nak nem lehet túl sok panasza a keddi végeredményre, bár az uruguayi edző szeretné, ha a kezdetektől kissé nagyobb kiállással jelentkezne csapata, mivel a nyitó 15 percben egyenesen megjelentek.

Amikor azonban a 28. percben végül áttörtek, egyértelmű volt a vitorlázás ennek a csapatnak, amikor a kapuk kezdtek nyílni, és az oldala klinikai volt a kapu előtt, négy lövést lőtt a célba, és mindegyiken gólt lőtt.

A cél most az lesz, hogy megtalálják az általuk megteremtett lendület fenntartását, amely terület fejlesztésre szorul, mivel nem nyertek egymást követő mérkőzéseket, mióta 2019 június vége és október eleje között egymás után háromszor nyertek.

Egymás elleni párharcok

Megtekintve korábbi fej-fej párharcokat, amelyek 2010.11.18-ig nyúltak vissza, mindkét klub megosztotta a kitüntetéseket Panamával, aki megnyerte ebből a meccsből 2-t, Honduras 2-t és 2-t 90 perc játék után.

Ebben az időszakban 13 gól együttes összege született a két fél között, ebből 7 a Los Canaleros, 6 pedig Los Catrachos részéről. Az átlagos meccsenkénti gól 2,17 volt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Panama támadója, Rolando Blackburn nyitójukban döntetlent ért el, az első két gólja hazája számára 2019 szeptembere óta, míg a balhátvéd Eric Davis tizenegyesből szerezte az egyenlítést – ez csak a második nemzetközi gólja.

Luis Mejia a kapuban indult Jose Calderon helyett, aki a barátságos és Mexikó ellen játszott, de Mejia nem járt jobban Calderonnál, és hat lövésből három gólt engedett célba.

Armando Cooper, a Toronto FC korábbi középpályása június 5-e óta kezdte meg először a válogatottat, amikor Anguilla 13:0-ás útvonalán bravúrt szerzett hazája számára.

A honduránok a Mexikóval rendezett meccsükön egy változtatást hajtottak végre a négyük hátulján, Felix Crisantót kezdték a jobbhátvédben, Kevin Alvarezt pedig középső védelembe helyezték, miközben Marcelo Pereira a kispadon ült.

Jerry Bengtson, a veterán csatár több mint öt év alatt megszerezte első nemzetközi gólját a Grenada elleni nyitányon, 28 perc alatt, míg a középpályás, Edwin Solano csak ötödik fellépésekor szerezte meg országa számára az első nemzetközi gólját.

A kapus, Luis Lopez megszerezte első teljes tiszta lapját 2019 óta, az egész 90 percet játszotta a Grenada ellen, miután a mexikói 0–0-s döntetlen második felében cserélték, míg a dallasi középpályás, Bryan Acosta késő második félidős csereként lépett pályára. a teljes 90 percet a mexikóiak ellen játszotta.

A várható kezdők

Panama

Mejia; Davis, Machado, Peralta, Palacios; Cooper, Carrasquilla, Yanis, Quintero; Torres, Blackburn

Honduras

Lopez; Crisanto, Alvarez, Figueroa, Rodriguez; Acosta, Flores, Solano; Quioto, Bengtson, Elis

Mi várható a meccsen?

Panama sok ellenálló képességet mutatott a támadóan tehetséges katari csapat elleni nyitómeccsén, és lehet, hogy ugyanolyan klinikának kell lenniük a kapu előtt egy magabiztos Hondurai csapat ellen.

Hondurasnak sokkal merevebb kihívásra kell számítania, mint amire a nyitóján jutottak, és ha ebben a kísérletben ugyanolyan óvatosan indulnak, mint az első meccsén, előfordulhat, hogy gyakrabban gyűjti a labdát a saját kapujából.

Érdekes statisztikák

  • A Panama csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Honduras esetében ugyanez a mutató 53%. A passzpontosság az Panama esetében 77% míg ugyanez a Honduras tekintve 78%.
  • Átlagosan a Panama 11-szer lő kapura, míg a Honduras 3-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Panama tekintetében 15% míg a Honduras számait figyelve 6%.
  • Az Panama jelenleg 3. a Gold Cup csoportjában, míg a Honduras az 1. helyen áll.
  • A Gold Cup jelen állása szerint a góllövőlistát Patrick Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot a svájci Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Panama nyeri a meccset a 28Beten 3,56-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,1-as odds. Ha azonban a Honduras kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,21-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,17-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,656-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,68-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 11-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére