Panama-Mexikó: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 08
Panama vs Mexiko
Panama
Teljesítmény:
D V N D N
  • Rommel Fernandez
  • Szeptember 09. 02:05
Mexiko
Teljesítmény:
N N V N N

Az izgalmas vb-selejtezők – CONCACAF csütörtöki mérkőzésén Panama Mexikóval játszik.

Panama: pillanatnyi forma

A panamai szurkolók meg akarják ismételni korábbi eredményüket, a 0-3-as vb-selejtezőt – Észak- és Közép Amerika siker Jamaica ellen.

A Panamát érintő mérkőzések az utóbbi időben hajlamosak voltak felszívódni, és sok gólreakció várható. Csak az elmúlt fél tucat meccsükön összesen 20 gólt lőttek mindkét csapat együttesen (átlagosan 3,33 gól meccsenként), ebből 10 Panamához tartozik. Ennek ellenére most várnunk kell, hogy megnézzük, hogy ez a minta megmarad -e a következő mérkőzésen vagy sem.

A Los Canaleros értékes három pontot szerzett idegenben a hétvégén, 3-0-ra elhárítva Jamaicát, míg a mexikóiak 100% -os mutatóval rendelkeznek eddig, miután 1-0-ra legyőzték Costa Ricát.

A panamániak újabb jó teljesítményt nyújtottak a CONCACAF kvalifikációs harmadik fordulójában, de sokkal klinikusabbak voltak a kapu előtt a Reggae Boyz ellen, mint a Los Ticos elleni nyitó mérkőzésükön.

Thomas Christiansen látta, hogy az oldala a jamaikaiak után megy a nyitó sípszóból, és nem hagyták abba, hat lövést adtak le a kapura, és 2016 szeptembere óta az első vereséget érték el otthon.

Christiansennek örülnie kell, hogy védelme milyen jól játszott eddig ezen a fordulón egy ingatag aranykupa -kampány után, ahol három mérkőzésen hét gólt kapott. A selejtezőkör nyitómérkőzésén a costa ricaiak lövés nélkül tartották célba, majd összesen hat lövést kaptak egy újabb shutoutban Jamaica ellen.

Mexiko: pillanatnyi forma

Mexikó a 0-1 -es vb -selejtező után folytatja az összecsapást – az Észak- és közép Amerika nyer, miután Costa Rica legyőzte utolsó mérkőzését.

A mexikói védők egymást követő, keményen dolgozó bemutatói látták, hogy a „góljaik” összege 3 volt az utolsó 6 meccsükből összesen. Ebben az időszakban 11 gólt lőttek maguk. A selejtező szakasz két mérkőzése után Gerardo Martino és mexikói csapata gondoskodott az üzletről, és mindkét mérkőzésüket meglehetősen kényelmesen megnyerte.

Eddig mindkét meccsükön csak két lövést engedtek célba, és bár mindegyik győzelem csak egyetlen góllal történt, ritkán tűntek sebezhetőnek az átmenet során, vagy hajlamosak voltak az engedésre.

Mexikó annyiszor volt már ezen a ponton, hogy kvalifikálja magát, hogy szinte rutinszerű nap lett az irodában számukra, és ösztönösen úgy tűnik, mindig tudják, mit kell tenniük, és eddig nincs ok azt hinni, hogy ez a csapat nem lesz úton az újabb döntős szerepléshez.

A 2018 -as világbajnokságra való kvalifikáció utolsó szakaszában a mexikóiakat megalázta Panama a második meccsén, mivel nulla lövést tartottak célba Panama Cityben, összesen mindössze hat lövést adtak le, annak ellenére, hogy birtokolták a labdát.

Mexikó szerdán valószínűleg ismét védekező szemléletű megközelítést vár el a panamai emberektől, de jól felkészültnek kell lenniük ennek kezelésére, tekintettel arra, hogy törzsvendégeik nagy része rendelkezésre áll, és látszólag a labda mögötti védőfalnak néztek szembe az első két mérkőzés az Arany Kupán.

Egymás elleni párharcok

Ha meg tudják nyerni ezt a mérkőzést, az 1978-as vb -selejtező kampányuk óta ez lenne az első alkalom, hogy ez a csapat megnyerte a nyitó három mérkőzését az utolsó selejtezőkörben.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A csatár, Cecilio Waterman vasárnap szerezte meg a harmadik gólt a Panama ellen Jamaica ellen, mivel négysel vezeti a csapatot a selejtező szakaszban, míg Andres Andrade első nemzetközi gólját szerezte, csak 11. alkalommal lépett pályára a felnőtt csapatban, Rolando Blackburn pedig az első ennek a kampánynak.

Luis Mejia megállította mindhárom lövését, amelyekkel egymás után második tiszta lapja miatt szembesült, Azmahar Ariano pedig csereként lépett pályára utolsó mérkőzésén, aki először mutatkozott be a verseny ezen szakaszában, és csak a hatodik nemzetközi kupáját szerezte meg.

Adalberto Carrasquilla és Eric Davis egy -egy gólpasszt szedett össze a Jamaica elleni mérkőzésen, míg Yoel Barcenas második alkalommal kezdett a középpályán, és harmadik alkalommal lépett pályára a válogatottban.

Vasárnap a mexikói kapus, Guillermo Ochoa begyűjtötte első tiszta lapját június 30. óta, amikor csapata barátságos, 3–0-ra legyőzte Panamát.

Ugyanezen a találkozón a védő, Cesar Montes szerezte első nemzetközi gólját, míg Henry Martin elsajátította a kései gólszerzés képességét, a 90. percben hálót kötött a Panamával folytatott barátságos mérkőzésen, és megszerezte a győztes győzelmet a múlt heti nyitómeccsen Jamaica ellen.

Julio Cesar Dominguez vette át Jorge Sanchez helyét a Costa Rica elleni mérkőzésen, míg Andres Guardado, Carlos Rodriguez és Jesus Corona Roberto Alvarado, Sebastian Cordova és Luis Romo helyére lépett.

A várható kezdők

Panama

Mejia; Davis, Andrade, Escobar, Murillo; Godoy; Ayarza, Barcenas, Carrasquilla, Yanis; Blackburn

Mexiko

Ochoa; Gallardo, Araujo, Montes, Sanchez; Alvarez; Alvarado, Guardado, Rodriguez, Corona, Funes Mori

Mi várható a meccsen?

Keresse meg a mexikóiak birtokában a legtöbb labdát, valószínűleg több panamai játékos is körülveszi őket a játék nagy részében.

Az Arany Kupában nem mutatták meg, de Panama valójában nagyon kényelmes és képes védekezni, és ezt ugyanúgy meg tudják tenni, mint ebben a selejtező kampányban, már hat tiszta lapot tartva.

Érdekes statisztikák

  • A Panama csapata 45%-ban birtokolja a labdát. A Mexiko esetében ugyanez a mutató 50% A passzpontosság az Panama esetében 86% míg ugyanez a Mexiko tekintve 89%.
  • Átlagosan a Panama 7-szer lő kapura, míg a Mexiko 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Panama tekintetében 8% míg a Mexiko számait figyelve 7%.
  • Az Panama jelenleg 4. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Mexiko az 3. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Martins vezeti. A legtöbb asszisztot Alba osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Panama-Mexikó: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Panama nyeri a meccset a 22Beten 5,2-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,5-as odds. Ha azonban a Mexiko kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,735-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,34-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,568-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,38-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 11-es szorzót, a 2-1-es győzelem 14-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 17-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére