Paraguay-Brazília: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 08
Paraguay vs Brazília
Paraguay
Teljesítmény:
D N D D D
  • Defensores del Chaco
  • Június 09. 02:30
Brazília
Teljesítmény:
N N N N N

A közelgő vb-selejtezők – Dél-Amerika összecsapáson Paraguay Brazíliával áll szemben szerdán.

Paraguay: pillanatnyi forma

Paraguay ebben a meccsben játszik majd 0–0-s vb-selejtező – Dél-Amerika patthelyzetéből Uruguay ellen.

Az előző hat mérkőzésen Eduardo Berizzo paraguayi játékosai jutalmat értek el a kapuba tett kísérletükért, ami hatszoros átlagos meccsenként szerzett gólszámot jelent.

Miután Ecuador ellen gyakran rosszindulatú ügy volt az első félévben, Brazília végül a holtverseny 65. percében véghezvitt áttörést, amikor az Everton támadója, Richarlison megragadta Neymar passzát, és túl nehéz volt a számára Alexander Dominguez távol tartani.

Hosszas VAR-áttekintést és újbóli büntetést követően Brazília végül 2-0-s győzteseket futott ki az éjszakán, amikor Neymar a második próbálkozásnál elrúgta a pontrúgását, bár kezdeti szelíd erőfeszítését Dominguez kényelmesen hárította, mielőtt a játékvezető elrendelte volna a másodikat megpróbálja követni a behatolást.

Messze nem volt a szüreti teljesítmény Tite oldalán az éjszakán, de elvégezték a munkát azért, hogy fenntartsák a világbajnoki selejtező 100% -os kezdetét, Brazília pedig a nyitó öt mérkőzés öt győzelmét követően ült a kupac tetején.

Brazília: pillanatnyi forma

Brazília a 2–0-s vb-selejtező eredményeként jön a találkozóra – Dél-Amerika legutóbbi mérkőzésén Ecuadori napfogyatkozással nyer.

A brazil védekező játékosok sorozata eredményesen megmutatta, hogy az előző 6 összecsapásuk összességében 3-ra állva elengedték a gólokat. Ezalatt az idő alatt a saját támadóiknak sikerült megszerezniük a 15. pontot. Megtudhatjuk, folytatódik-e itt ez a trend.

Egymás elleni párharcok

2010 óta Paraguay nem kereskedett a világbajnokság legnagyobb szakaszán, de a CONMEBOL selejtezőjének kezdete azt jelenti, hogy a Berizzo emberei határozottan küzdenek a 2022-es katari helyért, mindaddig, amíg fenntartani tudják rugalmas természet.

Az Uruguayval kötött gól nélküli patthelyzet nem állította be pontosan a világot, de Paraguaynak legalább sikerült legyőznie a selejtező első öt meccsét vereség nélkül – legyőzve Venezuelát, miközben másik négy meccsét döntetlenné tette – beleértve az 1–1-es patthelyzetet Argentínával.

Újabb 13 meccsre kerül sor, mielőtt a 2022-es katari kvalifikáció lezárul, de a dolgok jelenlegi állása szerint Paraguay hét ponton a negyedik és egyben utolsó automatikus kvalifikációs helyet foglalja el, bár Uruguay és Kolumbia csak a gólkülönbség mögött áll ellenfeleik mögött.

Berizzo most felügyelte a nyolc meccses veretlenségi futamot a Paraguay összes versenyén, de a döntetlenek győzelmekké történő átalakításának sikertelensége végső soron bukásnak bizonyulhat, hiszen a selejtező eddigi két hazai meccse mind 2–2-re végződött Peru és Bolívia ellen.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Paraguay jól felszerelt, és nincsenek újabb sérülési aggályok az uruguayi gól nélküli patthelyzetükről, ami azt jelenti, hogy a Berizzo nagyon jól választhatja a változatlan csapatot.

Egyedül a bolíviai Marcelo Moreno (öt) talált be több gólt, mint a paraguayi Angel Romero (négy) az kvalifikációban, utóbbit pedig Miguel Almironnak és Oscar Romerónak kell ismét támogatnia.

A brazil veterán védőknek, Dani Alves-nak és Thiago Silvának sérülések miatt át kellett adnia helyét a keretben, ám Douglas Luiz egy eltiltást követően játszhat.

Az Aston Villa embere ezért kihívhatja Fredet a Tite középpályásának harmadik helyéért, míg Roberto Firmino és Gabriel Jesus harcba szállhat a támadásért, miután Gabriel Barbosa elégedetlen teljesítményt nyújtott Ecuador ellen.

Richarlisonnak és Neymarnak szélesnek kell lennie a helyeken, miután eldöntötte az Ecuador elleni győzelemben elért döntő gólokat, míg Fabinho ismét egy pótmeccsre korlátozódhat.

A várható kezdők

Paraguay

Silva; Rojas, Gomez, Balbuena, Alderete; Gimenez, Lucena, Villasanti; O. Romero, A. Romero, Almiron

Brazília

Alisson; Danilo, Militao, Marquinhos, Sandro; Casemiro, Luiz, Paqueta; Richarlison, Firmino, Neymar

Mi várható a meccsen?

Paraguay és Berizzo rengeteg tiszteletet tanúsít a világbajnokság selejtezőinek veretlen kezdete után, de egy ilyen lenyűgöző sorozatnak itt biztosan vége lesz.

Mivel a Copa America pályán kívüli ügyei továbbra is rosszul teszik Brazíliát, a Tite játékosainak a pályán kell beszélniük, és viszonylag könnyedén megszerezhetik a hat mérkőzés hatodik győzelmét.

Érdekes statisztikák

  • A Paraguay csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Brazília esetében ugyanez a mutató 48%. A passzpontosság az Paraguay esetében 90% míg ugyanez a Brazília tekintve 77%.
  • Átlagosan a Paraguay 11-szer lő kapura, míg a Brazília 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Paraguay tekintetében 13% míg a Brazília számait figyelve 14%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Paraguay nyeri a meccset a 22Beten 7,1 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,88-as odds. Ha azonban a Brazília kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 1,525-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,3-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,1-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 14-es szorzót, a 2-1-es győzelem 18-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 18-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére