Portugália-Írország: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 30
Portugália vs Írország
Portugália
Teljesítmény:
N N V D V
  • Estadio Do Algarve
  • Augusztus 31. 20:45
Írország
Teljesítmény:
V V D N D

Szerdán vb -selejtezők – Európa akció, Portugália Írország ellen lép fel.

Portugália: pillanatnyi forma

Portugália itt a jobb eredményre törekszik, miután a Belgium elleni korábbi mérkőzésén elvesztette az 1-0-ás Európa-bajnokságot.

Ezen a mérkőzésen Portugália 57% -os labdabirtoklást és 23 gólkísérletet ért el, 4 célba. A másik oldalon Belgium 6 kapura lövést szerzett, 1 -et célba. Thorgan Hazard (42 ‘) volt a gólszerző Belgiumban.

Fernando Santos portugáliai csapata összesen 11 -szer találta a hálót az előző hat kiutazása során. Az ez idő alatt kapott gólok összege 7. Fernando Santos csapata a lehetséges kilencből hét pontot szerzett a csoport élére, míg az Estadio Algarve vendégei márciusban elvesztették mindkét nyitómérkőzésüket.

Kontinentális koronájuk megvédése Portugália számára mindig felfelé ívelő csata volt – különösen, mivel a halálos csoportba sorolták őket Franciaországgal és Németországgal az Európa -bajnokságon 2020 -ban -, de a 2016 -os bajnoknak sikerült a harmadik helyen továbblépnie, és felkavaró utolsót -16 csata Belgiummal.

Santos termését azonban – akinek csak a csoportkörben sikerült legyőznie Magyarországot – egy Thorgan Hazard -győztes visszavonta, és nyöszörögve hajolt meg, de Cristiano Ronaldo legalább hozzá tudott járulni az egyre növekvő személyes elismerésekhez, az Európa-bajnokság történetének minden idők legjobb góllövője.

Ha a hamarosan visszatérő Manchester United visszatér a szeptemberi várakozásokhoz, akkor felülmúlja az iráni Ali Daei-t, mint a történelem legmagasabb pontszámú nemzetközi játékosa, de ami még ennél is fontosabb, hogy egy lépéssel közelebb vigye Portugáliát Katar ígért földjéhez.

Írország: pillanatnyi forma

Írország előző mérkőzésén 0–0-s döntetlent ért el a Magyarországgal folytatott nemzetközi barátságos mérkőzésen.

Stephen Kenny Írországa legutóbbi hat mérkőzése során összesen 7 -szer fordított gólt. Az ugyanazon időszak alatt elért általános célok 6. Az írországi ásatáson elért fájdalmas 11 meccs után, győzelem nélkül, Stephen Kennynek végre volt mit szurkolnia a júniusi barátságos meccseken, írországi öltözékével pedig barátságos mérkőzésen 4-1-re nyert Andorra, mielőtt 0-0-ra játszott volna Magyarországgal. legutóbbi mérkőzésükön.

Ami azonban a versenytársakat illeti, a Boys in Green hízelgett a megtévesztéshez. Miután befejezte a Nemzetek Ligája -kampányt, anélkül, hogy győzelmet aratott volna, Írország igyekezett jóvátenni a világbajnoki selejtezőt, de két nyitó vereség azt jelenti, hogy Kenny emberei már elváltak a katari reményektől.

A Boys in Greenben voltak pillanatok egy Aleksandar Mitrovic ihlette Szerbia ellen, de végül 3-2-re kikaptak a nyitó mérkőzés napján, és a Seamus Coleman kapitány által “kínosnak” minősített találkozón Írország 1-0-ra kikapott Luxemburgtól riasztóként a harangok hangosabban kezdtek csengeni.

Ennek ellenére Írország ragaszkodik Kennyhez – annak ellenére, hogy 13 győztes meccsen egy győzelmet könyvelhet el -, de minden remény a 2002 -es első világbajnoki szereplésre már egy szálon függ, mielőtt találkoznak Ronaldóval és társaival.

Egymás elleni párharcok

Portugália a legutóbbi négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg Írországgal minden versenyen, bár ez volt a legutóbbi – 5-1 -es barátságos ütés 2014 -ben -, és a két fél két 1-1 -es döntetlent játszott a 2002-es világbajnokságon.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Ricardo Pereira hosszú útja vissza a nemzetközi futballhoz a hétvégi combcsont -sérülését követően egy kicsit tovább folytatódik, míg az Európa 2020 -as kontingens, William Carvalho, Joao Felix, Renato Sanches és Jose Fonte sem láthatók.

A lezáratlan trió, Diogo Costa, Otavio és Goncalo Inacio várhat a Katarral folytatott barátságos találkozóig, amíg nemzetközi bemutatkoznak, míg Ronaldo a rekordokat döntő 110. nemzetközi gólt célozza meg.

Pepe – még mindig erős 38 éves korában – reméli, hogy folytathatja együttműködését Ruben Diassal hátul, Bernardo Silva és Diogo Jota pedig a talizmán Ronaldo támogatását nyújtja az utolsó harmadban.

Eközben Írország először üdvözölte a csoportban a védtelen védőket, Nathan Collins -t és Andrew Omobamidele -t, de James McCarthy és Robbie Brady nem lesz érintett.

A tapasztalt kapus, Darren Randolph is kimaradt, vagyis Kennynek választania kell a nemzetközi kezdők, Gavin Bazunu, Mark Travers és Caoimhin Kelleher között, akik nyolc kupakkal büszkélkedhetnek.

Kennynek meg kell küzdenie a fáradtságot az Azerbajdzsánnal és Szerbiával való további összecsapások miatt, a vendégfőnök pedig ragaszkodhat a márciusi meccsekből álló háromfős védekezéshez, az újjáéledő Shane Duffy pedig mindent megtesz Ronaldo fenyegetésének elfojtása érdekében.

A várható kezdők

Portugália

Patricio; Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro; Pereira, Moutinho, Fernandes; B. Silva, Ronaldo, Jota

Írország

Kelleher; Egan, Duffy, O’Shea; Doherty, Hendrick, Hourihane, Cullen, McClean; Connolly, Idah

Mi várható a meccsen?

Portugália, aki rögtön vissza akar térni a csalódást okozó Euro 2020 kampányhoz, nyilvánvalóan a legelnyomottabb favorit, aki otthon végezheti a munkát, és nem okozhat gondot.

Kenny Írországban kezdenek mutatkozni az újonnan felfedezett ellenálló képesség jelei, de ez itt biztosan megdől, különösen Ronaldo újabb egyéni rekordja miatt.

Érdekes statisztikák

  • A Portugália csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Írország esetében ugyanez a mutató 50% A passzpontosság az Portugália esetében 90% míg ugyanez a Írország tekintve 87%.
  • Átlagosan a Portugália 16-szer lő kapura, míg a Írország 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Portugália tekintetében 8% míg a Írország számait figyelve 7%.
  • Az Portugália jelenleg 9. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Írország az 3. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Vinícius vezeti. A legtöbb asszisztot Benzema osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Portugália nyeri a meccset a 22Beten 1,19 -ös oddszal bír. A döntetlenre 6,65-as odds. Ha azonban a Írország kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 15-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,004-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 11,5-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,825-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére