Real Sociedad-Elche: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 06
Real Sociedad vs Elche
Real Sociedad
Teljesítmény:
D V N N V
  • Reale Seguros
  • Május 1. 21:00
Elche
Teljesítmény:
V V D N V

A Reale Arénában pénteken zajló La Liga mérkőzésen a Real Sociedad fogadja az Elche CF-t.

Real Sociedad: pillanatnyi forma

A Real Sociedad az SD Huesca elleni előző mérkőzésén szerzett 1-0-s vereség után reménykedik itt.

Ezen a meccsen a Real Sociedad 54% -os labdabirtoklást és 7 gól kísérletet végzett 3 góllal. A másik végén az SD Huesca 11 kísérletet kapott a kapuba, közülük 4 a célba. Sandro Ramírez (87 ‘) volt a gólszerző az SD Huesca számára.

Az utóbbi időben túl ritkán fordult elő, hogy a Real Sociedad védekező acélt mutatott. A valóság az, hogy Txuri-urdin nem tudta megakadályozni az ellenfeleket abban, hogy az előző 6 összecsapásukból 5-ben gólt lőjenek, ezzel 7 gólt adtak fel. Ez a fajta minta azonban nem biztos, hogy itt követhető.

Elche: pillanatnyi forma

Miután a La Liga versenyen legutóbbi mérkőzésén legyőzte az Atlético Madrid elleni mérkőzést, az Elche CF abban reménykedik, hogy itt megfordul a helyzet.

Ebben a játékban az Elche CF 50% -os labdabirtoklást és 6 gólkísérletet ért el, 1-nél a célba. A másik végén az Atlético de Madrid 11 gól kísérletet hajtott végre, közülük 4 a célba. Marcos Llorente (23 ‘) gólt szerzett az Atlético Madrid számára.

Az Elche CF játékot megelőző hat meccs közül 5 során viszonylag kevés gól született a köztük és az ellenfél között. Az adott meccsenkénti összesített átlagos gólok száma ebben az időszakban mindössze 2, a Los Franjiverdes átlagos gólja 0,67.

Egymás elleni párharcok

A korábbi, 2010.06.20-ig tartó összecsapásaikból kiderül, hogy a Real Sociedad közülük 3-at és az Elche CF 2-t nyert, a sorsolt eredmények száma pedig 1.

Az összecsapások során összesen 18 gól esett közöttük, a Txuri-urdin 12, Los Franjiverdes pedig 6 gólt kapott. Ez egy meccsenként átlagosan 3 gól.

Az előző, ezen oldalakat felvonultató bajnoki mérkőzés a La Liga 3. mérkőzésének napja volt, 2020. 09.26-án, amikor az Elche CF 0-3 Real Sociedad lett a vége.

Aznap az Elche CF 39% -kal birtokolta és 5 gól kísérletet végzett, amelyek közül kettő a célba került.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Real Sociedad továbbra is nélkülöz számos első csapat játékosa, Igor Zubeldia, Jon Pacheco, Mikel Merino, Aihen Munoz, Asier Illarramendi és Luca Sangalli a pálya szélén.

Alguacil vezetőedző várhatóan ellenáll a kísértésnek, hogy nagyban változtasson a Huesca elleni vereségtől, de David Silva visszatérhet a középpályára.

Időközben Adnan Januzajnak ismét támadó pozícióban kell szerepelnie, a házigazdák pedig az éllovas Alexander Isakot keresik majd, hogy pénteken kirúgja őket a kiesésért küzdők mellett.

Ami Elche-t illeti, Johan Mojica és Guido Carrillo továbbra sem érhető el az izom- és a combizomproblémák miatt, de a látogatók egyébként erős formában vannak.

Escriba vezetőedző eldöntheti, hogy ugyanazt a Xi-t választja, aki pályára lépett a legutóbb a bajnokság vezetőinek Atletico elleni 1–0-s vereség miatt, Lucas Boye és Pere Milla vezetésével ismét a támadásban, így Tete Morente és Fidel működött szélesen. területeken.

Valószínűnek tűnik, hogy a jobbhátvédnél változás következik be, Antonio Barragan érkezik a Helibelton Palacios helyére, ami az Atleticóval folytatott összecsapás időszakában történt.

A várható kezdők

Real Sociedad

Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal; Guevara, Zubimendi, D Silva; Oyarzabal, Isak, Januzaj

Elche

Gazzaniga; Barragan, Calvo, Gonzalez, Josema; Morente, Guti, Marcone, Fidel; Boye, Milla

Mi várható a meccsen?

A Real Sociedad csalódást okozott a Huesca ellen legutóbb, de nagyon nehéznek tartjuk, hogy bármi mást támogassunk, mint a hazai győzelmet, tekintve az Elche idegenbeli formáját ebben a kifejezésben.

Valószínűleg szoros ügy lesz San Sebastianban, de a Real Sociedadnak végső soron elegendő minőséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy előnyt nyerjen egy létfontosságú győzelemért.

Érdekes statisztikák

  • A Real Sociedad csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Elche esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Real Sociedad esetében 79% míg ugyanez a Elche tekintve 81%.
  • Átlagosan a Real Sociedad 13-szer lő kapura, míg a Elche 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Real Sociedad tekintetében 12% míg a Elche számait figyelve 10%.
  • Az Real Sociedad jelenleg 5. a La Liga tabelláján, míg a Elche az 19. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 25 góllal. A legtöbb asszisztot Aspas osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Real Sociedad nyeri a meccset a 22Beten 1,54-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,9-as odds. Ha azonban a Elche kerülne ki győztesen, az a 31Beten már bizony 6,75-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,2-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,07 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére