Sao Paulo-Vasco da Gama: Odds, fogadási tippek és Brazil-kupa mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 28
Sao Paulo vs Vasco da Gama
Sao Paulo
Teljesítmény:
N D V N V
  • Morumbi
  • Július 29. 02:30
Vasco da Gama
Teljesítmény:
N D D D N

A következő nagy csütörtöki Copa do Brasil meccsen São Paulo találkozik Vasco da Gama-val.

Sao Paulo: pillanatnyi forma

A São Paulo abban reménykedik, hogy visszatér a győztes utakhoz, miután a Serie A 5-1-es vereséget szenvedett a Flamengo keze alatt tartott utolsó mérkőzésén.

Ebben a játékban São Paulo 43% -os labdabirtoklást és 18 gólkísérletet ért el, 6 góllal. São Paulo számára a gólokat Robert Arboleda (48′) és Welington (92′ öngól) szerezte. A másik végén Flamengo szerzett 12 gólkísérletet, 8 -at célba ért. Bruno Henrique (70′, 72′, 77′) és Gustavo Henrique (86′) szerzett gólt a Flamengo számára.

Hernan Crespo São Paulo-ja összesen 8 -szor érte el a célt a legutóbbi 6 meccsén. A másik végén az ugyanazon meccseken 8 gól született ellenük.

Vasco da Gama: pillanatnyi forma

A Vasco da Gama a Serie B 4–1-es győzelme után vezet a játékba, Guarani legutóbbi mérkőzésén elbukva.

A korábbi hat összecsapásukon Vasco da Gama összesen 10 gólt szerzett. Vascão is gólt lőtt ezeken az alkalmakon. Ez idő alatt védőik 5 gólt lőttek ellenfelüknél.

Egymás elleni párharcok

A legutóbbi, 2018.08.05 -ig tartó fej -fej közötti találkozójukról megnézzük, hogy São Paulo 2, Vasco da Gama 3 mérkőzést nyert meg, míg a sorsolt eredmények 1 -nél állnak.

Ebben az időszakban 13 gól összege született közöttük, közülük 5-öt a Tricolor Paulista, 8-at pedig Vascão hálózott. Ez az átlagos gól meccsenként 2,17. A kettő közötti utolsó bajnoki mérkőzés a Serie A 22. mérkőzésének napja volt 2020.11.22-én, és a végeredmény São Paulo 1-1 Vasco da Gama lett.

Aznap São Paulo 69% -os labdabirtoklást és 17 gólkísérletet birtokolt. Egyetlen játékosuk a pontszámlapon Luciano Neves (33′) volt. Vasco da Gama 6 lövést szerzett a kapuba, 3 -at a kapuba. Germán Cano (19′) volt a gólszerző.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Walce (keresztszalag -szakadás) és Luciano (izomsérülés) nem lesz elérhető São Paulo főnöke, Hernan Crespo számára.

Egy jórészt egészséges csoportnak köszönhetően Vanderlei Luxemburgo Vasco da Gama főnöke egyetlen aggodalomra ad okot. Daniel Amorim (izomsérülés) kihagyja ezt a játékot.

A várható kezdők

Sao Paulo

Volpi, Juanfran, Alves, Leo, Reinaldo, Sara, Santos, Alves, Gomes, Brenner, Luciano

Vasco da Gama

Lucao, Miranda, Jadson, Graca, Pikachu, Junior, Gil, Henrique, Torres, Vinícius, Cano

Mi várható a meccsen?

Sao Paulo folytatta figyelemre méltó formáját a Serie A-ban, hiszen vereség nélkül 11-es lett, miután egymás után megnyerte harmadik meccsét. Ez a Fortaleza elleni úton történt, és amikor most újra hazai pályára hangolódnak, biztosak lesznek abban, hogy javítanak ezen a rekordon.

A szezonban eddig még nem veszítettek otthon, és mivel Vasco da Gama legutóbbi 11 bajnokságából csak egyet nyert meg, Sao Paulónak biztosan képesnek kell lennie további három pont összegyűjtésére itt.

Érdekes statisztikák

  • A Sao Paulo csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Slovan Brastislava esetében ugyanez a mutató 47% A passzpontosság az Sao Paulo esetében 83% míg ugyanez a Slovan Brastislava tekintve 86%.
  • Átlagosan a Sao Paulo 14-szer lő kapura, míg a Slovan Brastislava 8-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Sao Paulo tekintetében 13% míg a Slovan Brastislava számait figyelve 11%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Sao Paulo nyeri a meccset a 29Beten 1,635-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,7-as odds. Ha azonban a Vasco da Gama kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,75-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,34-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,538-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,31 -as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 4,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére