Skócia-Csehország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 13
Skócia vs Csehország
Skócia
Teljesítmény:
D D N D N
  • Hampden Park
  • Június 14. 15:00
Csehország
Teljesítmény:
N D V V N

Hétfőn lesz Euro 2020 akció, mivel Skócia a Cseh Köztársasággal játszik.

Skócia: pillanatnyi forma

Skócia, korábbi eredményeik folytatásaként, ugyanebben reménykedik majd a Luxemburg elleni 0–1-es Nemzetközi barátságos mérkőzések győzelme után.

Steve Clarke skóciai összesen 10-szeres összeget tett be az elmúlt 6 kimenetelén. Gólokat tekintve az összehasonlító számuk, amelyeket ugyanezekben a mérkőzésekben vállaltak, 6.

A Hampden Parkban rendezett hétfői összecsapás Skócia első meccsét jelenti az 1998-as világbajnokság óta zajló nagyszabású nemzetközi tornán, miközben az Euro 1996 óta először versenyeznek az Európa-bajnokság döntőjében, amikor szintén híresen vállalták Anglia szereplését a csoportban színpad.

Skócia drámai módon kvalifikálta magát az Euro 2020-ra az Izrael és Szerbia elleni egymás elleni büntetőpárbaj-győzelem jóvoltából a rájátszás elődöntőjében és döntőjében.

Clarke csapata minden bizonnyal kívülálló, ha a csoport első két helyének megszerzéséről van szó, de a hétfői győzelem kiváló helyzetbe hozná őket a június 18-án, a Wembley Stadionban megrendezett monumentális összecsapás előtti szakaszban.

Csehország: pillanatnyi forma

A csehek úgy mennek bele ebbe a találkozóba, hogy 3-1-es nemzetközi barátságos mérkőzést nyert meg Albánia legyőzésével az előző mérkőzésén.

Bizonyítva az eseménydús mérkőzések iránti hajlandóságukat, a legutóbbi 6 mérkőzésen, amelyeken Csehország pályára lépett, 21-szer kaptak gólokat, ezzel átlagosan átlagosan 3,5 gólt szereztek meccsenként. Ellenfeleik 9-et kaptak ebből a végösszegből. Bár ez érdekes lehet, most meg kell várnunk, hogy megismételjük-e ezt a mintát a következő játékban.

Csehországnak azonban minden bizonnyal a verseny kieséses fordulójában elfoglalt helyére is figyelnie kell, és a hétfői Skóciával folytatott összecsapást kulcsfontosságúnak tartja a továbbjutás esélyeinek szempontjából.

Jaroslav Silhavy csapata 4-0-s vereséget szenvedett Olaszországtól az első, a bajnokságot megelőző, barátságos, június 4-i mérkőzésen, de június 8-án sikerült visszatérnie a győztes utakra az Albánia elleni 3-1-es siker jóvoltából.

Nehéz pontosan tudni, hogy mire számíthatunk a csehektől ezen a nyáron, mivel következetlenek lehetnek, de Belgiummal a 2022-es vb-selejtezőn még márciusban elért döntetlen jelezte a mandátumukat.

Csehország híresen Németország második helyezettjeként végzett az Euro 1996-on, míg 2004-ben bejutottak e verseny elődöntőjébe, mielőtt egy negyeddöntős helyezést is megszereztek volna az Euro 2012-n – ezzel inkább olyan féllé válnak, akik képesek tárgyalni a továbbjutásról a bajnokság utolsó szakaszai.

Egymás elleni párharcok

A felek közötti utolsó bajnoki mérkőzés a Nemzetek Ligája 4. mérkőzésének napja volt, 20.10.10., És az eredmény Skóciát 1-0 Csehországban fejezte be.

Ebből az alkalomból Skócia 31% -kal birtokolta és 6 kapura lőtt kaput, közülük 1 volt a cél. Az egyetlen játékos a pontszámlappal Ryan Fraser (6 ‘) volt.

A másik végén Csehország 16 gól kísérletet kapott, 6-tal a célba. A mérkőzést Felix Zwayer bírálja.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A meccs skót részének döntő része viszonylag egyszerű a kiválasztása, de még mindig van némi bizonytalanság abban, hogy Clarke az első kettővel megy-e, míg a vezetőedzőnek döntést kell hoznia a jobboldali középhátvéd szerepéről. 3-5-2 felállást jelenthet.

Adams és Lyndon Dykes a legutóbbi kettőn az első kettőként működött Luxemburg ellen, és ez várhatóan ismét így lesz ennek a meccsnek, míg Kieran Tierney, Andrew Robertson, Scott McTominay és John McGinn az első XI.

Jack Hendrynek végső soron meg lehet adni a bólintást hátul, Grant Hanley és Tierney mellett, miközben Stephen O’Donnell jobboldali szélső védőként szerepel a csehek ellen.

A Chelsea játékosa, Billy Gilmour egy lehetőség a park közepén, de Callum McGregor csatlakozzon a Premier League McTominay és McGinn duóhoz a gépházban.

Ami Csehországot illeti, a West Ham United duója, Vladimir Coufal és Tomas Soucek bizonyossággal szerepel a rajtoló XI-ben, míg a bristoli City Tomas Kalas a védelem közepén fog tevékenykedni.

Lukas Provodot térdsérülése miatt kizárták a versenyből, vagyis a középpályán van egy hely, amelyet be lehet tölteni, Alex Kral várhatóan beáll Soucek mellé.

Vladimir Darida – a csapat kapitánya és legtapasztaltabb játékosa – a kezdő oldalon lesz, míg a Bayer Leverkusen játékosa, Patrik Schick, aki nemzetközi szinten 11-szer ütött, várhatóan megkapja a Burnley-féle Matej Vydra bólintását, amely középen szerepel.

A várható kezdők

Skócia

Marshall; Hendry, Hanley, Tierney; O’Donnell, McTominay, McGregor, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Csehország

Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Boril; Soucek, Kral; Masopust, Darida, Jankto; Schick

Mi várható a meccsen?

Egyszerűen nincs lebecsülve a mérkőzés fontossága mindkét csapat számára, de hihetetlenül nehézkesnek tartjuk szétválasztani őket. Mindkettő képes problémákat okozni a mezőny utolsó harmadában, de ez végül giccses ügy lehet Glasgow-ban, és meg kellett elégednünk egy alacsony pontszámú döntetlennel.

Érdekes statisztikák

  • Skócia csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Csehország esetében ugyanez a mutató 48%. A passzpontosság az Skócia esetében 87% míg ugyanez a Csehország tekintve 80%.
  • Átlagosan a Skócia 15-szer lő kapura, míg a Csehország 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Skócia tekintetében 16% míg a Csehország számait figyelve 10%.
  • Az Skócia jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Csehország az 12. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát még senki nem vezeti. A legtöbb asszisztot Cuadrado osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Skócia nyeri a meccset a 22Beten 2,656-ös oddszal bír. A döntetlenre 2,94-as odds. Ha azonban a Csehország kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 1,504-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,16-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,66-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,555-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére