Skócia-Izrael: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 október 08
Skócia vs Izrael
Skócia
Teljesítmény:
D V V N N
  • Hampden Park
  • Október 09. 18:00
Izrael
Teljesítmény:
N V N N V

Skócia Izraellel találkozik a szombati vb -selejtező – Európa találkozón.

Skócia: pillanatnyi forma

Skócia, korábbi eredményétől felbuzdulva, több hasonlóban fog reménykedni a 0-1-ás siker Ausztria ellen.

Ezen a mérkőzésen Skócia 35% -os labdabirtoklást és 8 gólkísérletet ért el 3 góllal. Skócia gólszerzője Lyndon Dykes (30′). Ausztria 17 kapura lövést szerzett, közülük 3 -at célba.

Skócia az újabb meccseken küzdött a továbbjutásával. A „céljaik” számuk mindössze 3 az ellenféllel szemben a korábbi 6 meccsükhöz képest. Ezeken a találkozókon Skócia is látta az ellenük szerzett gólok számát összesen 7. Ennek ellenére csak azt kell megtudnunk, hogy ez a tendencia itt fennmarad -e ebben a játékban vagy sem.

A kvalifikációs kampány lassú kezdete után Skócia a közelmúltban kezdett felgyorsulni, és szeptemberben két egymást követő győzelem eredményeként lépett pályára ezen a mérkőzésen.

Clarke és emberei tudni fogják, hogy a szombati győzelem irigylésre méltó helyzetbe hozza őket, négy pont a különbség a harmadik helyig, és már csak három meccs van hátra.

Izrael: pillanatnyi forma

Izrael és utazó szurkolói, miután a Dánia elleni korábbi mérkőzésükön veszteséget szenvedtek a vb -selejtezők – Európa versenyen, itt jobb eredményt remélnek.

Ebben a játékban Izrael 38% -os labdabirtoklást és 3 kapura lövést ért el, 0 -at a célba. Dánia ellenfelei számára 15 gólkísérletet ért el, 10 célt. Yussuf Poulsen (28′), Simon Kjær (31′), Andreas Skov Olsen (41′), Thomas Delaney (58′) és Andreas Cornelius (91′) szerzett gólt Dániában.

A korábbi 6 Izrael -mérkőzésből 6 -ban legalább 6 gólt lőttek. Az adott mérkőzésen a játékonként átlagosan szerzett gólok átlagosan 4,83, Izrael által átlagolt gólok száma 2,67.

Izrael természetesen ugyanúgy tisztában lesz a mérkőzés fontosságával. Ruttensteiner inspirációként biztosan emlékezteti csapatát erre a teljesítményre, és felhívja a figyelmet a skótok elleni ésszerűen erős rekordra, de a játékosoknak valószínűleg nem lesz szükségük sok extra motivációra egy ilyen döntő összecsapáshoz.

Egymás elleni párharcok

A korábbi, 11.10.2018-ig tartó fej-fej közötti találkozóik vizsgálata azt mutatja, hogy Skócia ezek közül egyet és Izrael 2-t nyert, a sorsolt eredmények összege 3.

A mérkőzések során összesen 13 gólt lőttek a két fél között, ebből 6 -ot Skóciából, 7 -et pedig a The Blues and Whites. Az átlagos gól meccsenként 2,17 volt. Az előző bajnoki mérkőzés ezen felek között a VB -selejtező – Európa 2. mérkőzés, 2021. március 28 -án volt, amikor a végeredmény Izrael 1-1 Skócia lett.

Ekkor Izrael 54% -os labdabirtoklást és 14 kapura lövést szerzett, ebből 3 -at célba. Az egyetlen játékos a pontozólapon Dor Peretz (44′) volt. Ellenfeleik számára Skócia 13 gólkísérletet hajtott végre, 3 -at célba. Ryan Fraser (56′) lőtt gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Grant Hanleyt felfüggesztették Skóciában a foglalások felhalmozódása miatt, de Clarke örömmel köszöntheti vissza Scott McTominayt sérüléséből.

A Manchester United játékosa egy lehetőség Hanley leváltására, hiszen mind a középpályán, mind a védekezésben játszott a nemzeti csapatban, bár Liam Cooper egy másik lehetőség és az elkötelezettebb védő.

A Southampton -i Stuart Armstrong is visszatért a keretbe, de nem valószínű, hogy a kezdő XI -be kerül, Callum McGregor és Ryan Christie harcolnak azért, hogy teljesítsenek egy középmezőnyt, John McGinn és Billy Gilmour mellett.

Izraelt is felfüggesztik, mert sárga lapok halmozódtak fel a védő Hatem Elhamed számára.

A Celtic Nir Bittonja úgy tűnik, hogy a helyén kezd – és sok ismerős arc ellen fog játszani -, de a rendszeres védők, Eitan Tibi és Orel Dgani is hiányoznak a keretből, ami ismeretlen hátteret eredményez.

A várható kezdők

Skócia

Gordon; Hendry, McTominay, Tierney; O’Donnell, Gilmour, Christie, McGinn, Robertson; Dykes, Adams

Izrael

Marciano; Arad, Hanna, Bitton; Dasa, Natkho, Peretz, Solomon, Menahem; Zahavi, Dabbur

Mi várható a meccsen?

Ha ennyi a tét, akkor ez ügyes, alacsony pontszámú ügy lehet. A márciusi fordulósorozat 1-1-re végződött, de támogatjuk Skóciát, hogy a legtöbbet hozzuk ki a hazai előnyből és biztosítsunk egy szűk győzelmet.

Érdekes statisztikák

  • A Skócia csapata 51%-ban birtokolja a labdát. A Izrael esetében ugyanez a 47% A passzpontosság az Skócia esetében 79% míg ugyanez a Izrael tekintve 72%.
  • Átlagosan a Skócia 7-szer lő kapura, míg a Izrael 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Skócia tekintetében 8% míg a Izrael számait figyelve 11%.
  • Az Skócia jelenleg 2. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Izrael az 3. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Zahavi vezeti. A legtöbb asszisztot Damsgaard osztotta ki.

Először a Globusbet.com oldalán: Skócia-Izrael: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Skócia nyeri a meccset a 22Beten 1,895-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,36-as odds. Ha azonban a Izrael kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,4-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,12-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,685-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,28-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére