Stuttgart-Augsburg: Odds, fogadási tippek és Bundesliga mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 május 06
Stuttgart vs Augsburg
Stuttgart
Teljesítmény:
N V V V V
  • Mercedes-Benz-Arena
  • Május 07. 20:30
Augsburg
Teljesítmény:
N V D V V

A Stuttgart ezen a pénteki Bundesliga 1-es mérkőzésen lép fel a vendég Augsburg klubjával a Mercedes-Benz Arénában.

Stuttgart: pillanatnyi forma

A Stuttgart abban reménykedik, hogy visszatér a győztes utakra, miután a Bundesliga 2-0-s vereséget szenvedte utoljára az RB Leipzig ellen.

Ebben a meccsben Stuttgart 34% -os labdabirtoklást és 0 gólkísérletet ért el, 0 közülük a célba került. Ellenfeleiknek az RB Leipzig 25 gól kísérletet kapott 11-tel a célba. Amadou Haidara (46 ‘) és Emil Forsberg (67’) szerzett gólt az RB Leipzig számára.

Az utóbbi időben ritkán fordult elő, hogy a Stuttgartnak teljes 90 percig sikerült kitartania. Valójában a Stuttgart nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 meccsükből 5-ben gólt szerezzenek, útközben 14 gólt engedtek. Csak meg kell találnunk, hogy ez a tendencia fenntartható-e itt vagy sem.

A versenyre érkezve a Stuttgart otthon nem győzött az elmúlt 2 bajnoki mérkőzésen.

Augsburg: pillanatnyi forma

A Bundesliga 1 versenyen a Köln elleni utolsó mérkőzésen elvesztett erőfeszítéseket követően Augsburg és utazó szurkolóik jobb eredményeket remélnek itt.

Ebben a játékban az Augsburg 52% -os labdabirtoklást és 13 kapura lövést ért el, 5-nél a kapuba. Augsburg számára Robert Gumny (54 ‘) és Ruben Vargas (62’) szerezte a gólokat. A másik oldalon az 1. FC Kölnnek 15 gólpróbálkozása volt 6-tal a célba. Ondrej Duda (8 ‘, 33’) és Florian Kainz (23 ‘) szerzett gólt Köln számára.

A statisztikák elmondják a történetet, és az Augsburg ellen az utolsó 6 meccsükből 5-ben lőttek, ellenfeleik összességében 9 gólt értek el. Védekezésben Augsburgnak egyértelműen voltak problémái.

Egymás elleni párharcok

A 2016. április 16-ig tartó korábbi egymással szembeni összecsapások azt mutatják, hogy a Stuttgart nyert ezek közül 3-at és az Augsburg 2-t, a döntetlenek összege 1-nél állt.

Ebben a periódusban 14 gól együttes összegét osztotta meg a két klub, ebből 6 a Stuttgarté, 8 pedig Augsburgé. Ez egy meccsenkénti átlagos gól értéke 2,33.

Az előző, ezen oldalakat felvonultató bajnoki találkozó a Bundesliga 1 mérkőzés 15. napja volt, 20.01.01., Amikor az Augsburg 1-4 Stuttgart lett.

Ezen a meccsen Augsburg 43% -kal birtokolta és 12 kapura lőtt 3-at a célba. Az egyetlen játékos a pontszámlapon Marco Richter (46 ‘) volt.

A Stuttgart 26 kísérletet kapott 10 góllal. Nicólas González (10 ‘), Silas Wamangituka (29’), Gonzalo Castro (61 ‘) és Daniel Didavi (87’) szerzett gólt.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a klubok körül, hiányzók

Valójában a Stuttgart formája jelentősen akadozott, mióta Silas Wamangituka márciusban ACL-sérülést szenvedett, amelynek eredményeként a szélső novemberig nem léphetett fel az első csapatban.

Ahamada a lipcsei elleni piros lapja után felfüggesztésre kerül, Gonzalo Castro kapitány pedig egy mélyebb középpályás szerepbe eshet be helyette, vagyis Mateo Klimowicz lehet egy lehetőség arra, hogy Sasa Kalajdzic mögött szerepeljen.

Borna Sosa, Orel Mangala, Nicolas Gonzalez és Lilian Egloff várhatóan sérülés miatt kimarad, míg Marcin Kaminski a COVID-19 miatt nem érhető el.

Időközben Augsburgot komoly csapás érte a hír, miszerint a német válogatott védő, Felix Uduokhai valószínűleg elmulasztja a szezon hátralévő részét egy bokasérülése miatt.

Weinzierl nem valószínű, hogy sérülése miatt az első töltőmeccsén Mads Pedersen, Rani Khedira vagy Tim Civeja szolgálatait is igénybe veheti, míg Noah Sarenren Bazee betegséggel küzd.

Érdekes lesz megnézni, hogy a 46 éves játékos kezdi-e az Augsburg leghosszabb játékát játszó Jan Moraveket, aki még 2012-ben szerződtette Csehország válogatottját a klubhoz, míg Marco Richter és Florian Niederlechner reménykedik a kezdve XI.

A várható kezdők

Stuttgart

Kobel; Mavropanos, Anton, Kempf; Massimo, Endo, Castro, Coulibaly; Klimowicz, Forster; Kalajdzic

Augsburg

Gikiewicz; Framberger, Oxford, Gouweleeuw, Iago; Caligiuri, Strobl, Gruezo, Vargas; Niederlechner, Hahn

Mi várható a meccsen?

Elképzelhetjük, hogy Augsburg egy új menedzser-pattanást élvezhet pénteken egy stuttgarti csapattal szemben, akinek hiányzik a motivációja és minősége az elmúlt hetekben.

Weinzierl kiváló időtöltést élvezett a klub utolsó varázslatában, és ezúttal arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban biztosítsa a túlélést.

Érdekes statisztikák

  • A Stuttgart csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A Augsburg esetében ugyanez a mutató 44%. A passzpontosság az Stuttgart esetében 81% míg ugyanez a Augsburg tekintve 73%.
  • Átlagosan a Stuttgart 13-szer lő kapura, míg a Augsburg 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Stuttgart tekintetében 12% míg a Augsburg számait figyelve 10%.
  • Az Stuttgart jelenleg 10. a Bundesliga tabelláján, míg a Augsburg az 13. helyen áll.
  • A Bundesliga jelen állása szerint a góllövőlistát Lewandowski vezeti 36 góllal. A legtöbb asszisztot Müller osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Stuttgart nyeri a meccset a 22Beten 2,01 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,54-as odds. Ha azonban a Augsburg kerülne ki győztesen, az a 31Beten már bizony 3,64-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,63-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,67-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 9-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére